AKTIVOI PROTECT
AKTIVOI JAGUAR PROTECT

Sinun pitää aktivoida jo ostamasi InControl-palvelut, jotta voit hyödyntää niitä.

JÄLLEENMYYJÄN TEKEMÄ INCONTROLIN REKISTERÖINTI
Napsauta jälleenmyyjäsi lähettämässä InControl-sähköpostissa olevaa linkkiä, joka vie sinut InControl-verkkosivulle, ja noudata näytön yksinkertaisia ohjeita.
 
Jos et ole saanut jälleenmyyjältäsi aktivointisähköpostia, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä jälleenmyyjään.
ITSE TEHTÄVÄ INCONTROLIN REKISTERÖINTI
Jos jälleenmyyjäsi ei ole rekisteröinyt sinulle tiliä, rekisteröi, yhdistä ja aktivoi InControl noudattamalla yksinkertaisia ohjeita.
 
Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on pääsy autoon, että se on pysäköity ulos paikkaan, jossa on hyvä verkkoyhteys, ja että rekisteröintinumero on saatavillasi.
 
Tarvitset myös ajoneuvon valmistenumeron (VIN), joka löytyy tuulilasin vasemmasta reunasta tai auton opaskirjasta.
VAIHE 1
Mene My Jaguar InControl -verkkosivulle ja luo tili. Anna sähköpostiosoite, johon rekisteröintisähköposti lähetetään. Napsauta sähköpostin turvallista linkkiä ja noudata näytön ohjeita.
VIERAILE MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVULLA
VAIHE 2
Sinua kehotetaan yhdistämään Jaguarisi tiliisi vahvistaaksesi, että olet auton omistaja tai valtuutettu käyttäjä. Tehdäksesi tämän sinun pitää päästä autoosi 60 minuutin sisällä viimeistelemään käyttöönotto, jotta prosessia ei tarvitse aloittaa alusta.
VAIHE 3
Sinua kehotetaan täyttämään auton tiedot ja hyväksymään laillisesti sitovat ehdot. Voit myös ottaa käyttöön matkatoiminnon.
REMOTE-ÄLYPUHELINSOVELLUS

Kun aktivointiprosessi on valmis, voit ladata Remote-älypuhelinsovelluksen ja kirjautua sisään tilitunnuksillasi. Sovellus on ilmainen ja sisältää demotilan.

LATAA APPLE IOS -PUHELIMEEN
LATAA ANDROID-PUHELIMEEN
MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU

Voit kirjautua My Jaguar InControl -sivulle samoilla tunnuksilla ja muuttaa tietojasi, muokata auton asetuksia, lisätä tai poistaa autoja, hallita tilauksiasi ja matkojasi ja muuta.

VIERAILE MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVULLA
LISÄÄ AUTO TILILLESI
Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on pääsy autoon, että se on pysäköity ulos paikkaan, jossa on hyvä verkkoyhteys, ja että rekisteröintinumero on saatavillasi. Tarvitset myös ajoneuvon valmistenumeron (VIN), joka on tuulilasin vasemmassa reunassa ja auton opaskirjassa.
 
Lisää auto tilillesi kirjautumalla sisään ja mene ajoneuvon lisäysvälilehteen. Yhdistä auto tiliisi noudattamalla näytön ohjeita.
POISTA AUTO TILILTÄSI
Kun olet aikeissa myydä, vaihtaa tai siirtää Jaguarisi omistajuuden yksityisesti, sinun on poistettava autosi InControl-tililtäsi. Voit tehdä sen kirjautumalla My Jaguar InControl -sivulle, menemällä ajoneuvon asetusvälilehteen ja painamalla ajoneuvon poistopainiketta.
 
Jos sinulla on voimassa olevia InControl-tilauksia, ne siirtyvät auton uudelle omistajalle tilausjakson jäljellä olevaksi ajaksi, jonka uusi omistaja voi päivittää InControl-tilin asetuksissa.
JAGUAR INCONTROL -TUKI
MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVU
Rekisteröidy ja kirjaudu sisään My Jaguar InControl -verkkosivulle, mukauta asetuksiasi ja hallitse InControl-ominaisuuksiasi.
VIERAILE MY JAGUAR INCONTROL -VERKKOSIVULLA
JAGUAR INCONTROL -TUKI
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Jaguar InControlista.
OTA YHTEYTTÄ
TERMS AND CONDITIONS
Access Jaguar InControl terms and conditions and privacy policy documents from your Jaguar website.
VIEW TERMS AND CONDITIONS
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

As we roll out InControl, specific features described may be optional, and market or powertrain dependent. Please consult your local Jaguar Retailer for availability and full terms. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require further subscription after the initial term advised by your Retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.