INCONTROL APPS
ASENNA INCONTROL APPS
VAIHE 1
InControl Apps on saatavilla useimpiin Android- ja Apple iOS -puhelimiin. Tarkista, ovatko laitteesi yhteensopivat.
TARKISTA YHTEENSOPIVUUS
VAIHE 2
Lataa ja asenna InControl Apps -käynnistysohjelma älypuhelimeesi. Kun se on tehty, avaa sovellus.

LATAA APPLE IOS -PUHELIMEEN

LATAA ANDROID-PUHELIMEEN
VAIHE 3
Saat kehotuksen viimeistellä asennuksen noudattamalla automaattisen pikaoppaan ohjeita. Nyt voit yhdistää älypuhelimesi autoosi InControl Appsin avulla.
YHDISTÄ ÄLYPUHELIMESI JAGUARIISI INCONTROL APPSIN AVULLA
VAIHE 1 VAIN ANDROID-LAITTEET
Android-laitteet: yhdistä ensin älypuhelimesi autoon Jaguar Bluetoothin avulla (tarvitaan puheluiden soittamiseen ja äänen suoratoistoon). Tämä vaihe ei ole pakollinen iOS-laitteille.
BLUETOOTH USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
VAIHE 2
Varmista, ettei laitteesi ole lukittu ja ettei sen suojus ole suljettuna (jotkin niistä voivat lukita puhelimen automaattisesti, kun ne suljetaan).
VAIHE 3
Yhdistä puhelimesi auton USB-liitäntään älypuhelimesi USB-johdolla.
VAIHE 4
Jos käytät iPhonea, eikä InControl Apps ole vielä käynnissä, järjestelmä kehottaa sinua avaamaan sovelluksen. Jos käytät Android-puhelinta, voit kehotuksen saadessasi valita ”Salli aina”, jolloin et saa kehotusta enää myöhemmin.
VAIHE 5
Valitse kosketusnäytössä InControl Apps. InControl Appsin kanssa voi käyttää vain Jaguarin hyväksyntäprosessin läpikäyneitä sovelluksia. Jotkin näistä sovelluksista voivat edellyttää tilausta.
VAIHE 6
Kosketusnäyttö kehottaa sinua valitsemaan joko pelkän katsomisen (käytä sovelluksia, joissa ei ole ääntä) tai katsomisen ja kuuntelun (käytä sovelluksia, joissa on ääni, esim. musiikkisoittimet ja puhelut).
APPLE IOS -TURVAPÄIVITYKSET

Osana iOS 9 -käyttöjärjestelmän ja uudempien turvallisuuspäivityksiä InControl Apps edellyttää nyt lyhyttä hyväksyntävaihetta aina, kun otat yhteensopivan sovelluksen käyttöön autossasi. Lisätietoa saat InControl Connectin usein kysyttyjen kysymysten turvapäivitysosiosta.

UUDET TURVAOMINAISUUDET
Kuten tulet huomaamaan, lupaa edellyttävät sovellukset näkyvät harmaina, eivätkä ne ole käytettävissä, ennen kuin tämä prosessi on viety loppuun.
LUPIEN MYÖNTÄMINEN
Valitse Jaguar kosketusnäytössä harmaana näkyvä sovellus, jonka haluat avata, ja noudata vasemmalla olevia ohjeita. Prosessin aikana saat kaksi kertaa kehotuksen luvan myöntämiseen älypuhelimessasi. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran kullekin sovellukselle.
LISÄTIETOA
Älypuhelimessasi ei välttämättä ole viimeisintä ohjelmistoa. Tarkista älypuhelimesi asetusvalikosta, onko päivityksiä saatavilla.
JAGUAR INCONTROL -TUKI
INCONTROL APPS
InControl Apps presents a car-optimised, interactive set of apps that enable media streaming, cloud- and location-based services and more - via a USB port.
LUE LISÄÄ
JAGUAR INCONTROL -TUKI
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tai kerromme sinulle lisää Jaguar InControlista.
OTA YHTEYTTÄ
TERMS AND CONDITIONS
Access Jaguar InControl terms and conditions and privacy policy documents from your Jaguar website.
VIEW TERMS AND CONDITIONS

To use Jaguar approved apps on your car’s Touchscreen, choose InControl Apps when you order your new Jaguar. There’s a one-off payment, and the hardware can only be fitted at the factory. InControl App for your smartphone is available free of charge on both Google Play and the Apple App Store. Some third party apps may require a purchase or subscription. Once connected to your smartphone, InControl Apps can be controlled from your Jaguar’s Touchscreen.

CHECK COMPATIBILITY
INCONTROL APPS
ota yhteyttä
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
TILAA UUTISKIRJE
Tilaa Jaguarin kuukausittainen uutiskirje
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

InControl-ominaisuuden kuvatut erikoistoiminnot voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvomasi alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.