KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

Mihin tahansa menet ja mitä tahansa tarvitset mukaasi, E-PACE on suunniteltu viemään sinut määränpäähäsi helposti, mukavasti - ja ennen kaikkea turvallisesti.

E-PACE:n turvallisuusteknologioihin kuuluu paljon aktiivisesti ajoneuvon ympäristöä tarkkailevia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ennalta vahinkojen tapahtumista. Kaikki E-PACE:n kuljettajaa varten suunnitellut aputoiminnot toimivat saumattomasti yhteen tehden ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

RAKENNA OMASI
VARUSTEVAIHTOEHTOJA
ACTIVITY KEY
Lisävarusteena saatavan Activity Key:n avulla voit nauttia harrastuksistasi ja jättää auton avaimen turvallisesti autoon sisälle. Activity Key:n voit pitää kätevästi ranteesi ympärillä. Se on erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä, joten voit huoletta ottaa sen mukaan mitä erilaisimpiin harrastuksiisi. Saat avattua ja suljettua auton koskettamalla Activity Key -ranneketta auton takaluukun kohdalla.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU<sup>1</sup>
Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.
KAIKKI MUKAAN
Isotkin esineet on helppo lastata mukaan E-PACE:n 1,3 metrin levyisen tavaratilan aukon ansiosta. 577 litran tavaratilaan mahtuu helposti kaksi keskikokoista matkalaukkua sekä kolme käsimatkatavaroina menevää laukkua.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS- JÄRJESTELMÄ
E-PACE havaitsee mahdollisen törmäysriskin ja antaa siitä varoitusmerkin. Jos kuljettaja ei reagoi, jarruttaa järjestelmä automaattisesti. Järjestelmä tarkkailee myös auton ympärillä liikkuvia jalankulkijoita törmäysten välttämiseksi.
KAISTALLAPITOVAROITIN
Kaistanpitovaroitin havaitsee, jos auto on siirtymässä tahattomasti ajokaistalta ja ohjaa sen varovasti takaisin omalle kaistalleen.
KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA
Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä huomaa, jos alat vaikuttaa uneliaalta ja ehdottaa sinulle taukoa.
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN NOPEUDENRAJOITTIMELLA
Vakionopeudensäätimen avulla voit nauttia tasaisesta ajonopeudesta ja pitää jalan pois kaasupolkimelta. Nopeusrajoittimeen taas voit valita maksiminopeuden, jota ajoneuvo ei missään vaiheessa ylitä.
PYSÄKÖITIAVUSTIN EDESSÄ JA TAKANA
Etu- ja takapuskureiden sensorit aktivoituvat ajoneuvoa peruutettaessa. Samalla kosketusnäyttö ja äänimerkit kertovat kuinka paljon ajoneuvon ympärillä on tilaa
SURROUND -KAMERAJÄRJESTELMÄ<sup>2</sup>
360°:n Surround Camera käyttää neljää, huomaamattomasti auton ympärille sijoitettua digitaalista kameraa ja näyttää kosketusnäytössä 360°:n näkymän. Mahdollisuus katsella useita eri näkymiä samaan aikaan, mikä auttaa erilaisissa tilanteissa, muun muassa katukiveyksen viereen pysäköitäessä, ahtaisiin tiloihin ajettaessa ja niistä poistuttaessa sekä liittymissä.
KATVEALUEEN VALVONTA
Katvealueenvalvonta, joka voi auttaa estämään törmäyksiä. Jos autosi havaitsee toisen auton katvealueella ryhtyessäsi vaihtamaan kaistaa, kyseisen puolen taustapeiliin syttyy pieni varoitusvalo ja ohjauksen vääntövoima kehottaa sinua ohjaamaan autosi pois lähestyvän auton tieltä
MATRIX-LED-AJOVALOT

Lisävarusteisten Matrix-LED -ajovalojen kautta saat käyttöösi myös adaptiiviset ajovalot sekä automaattiset kaukovalot. Ne muuntelevat ajoneuvon kaukovalokeiloja muodostaen tarvittaessa varjoja, jotta valot eivät häikäise vastaantulevaa liikennettä. Animoidut suuntavilkut helpottavat muita tiellä liikkujia huomaamaan ajoneuvosi suunnanmuutokset nopeammin

JALANKULKIJAN TURVATYYNY<sup>3</sup>

Törmäyksen sattuessa etupuskurin anturit laukaisevat konepellin alta esiin tulevan turvatyynyn, joka estää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden iskeytymisen tuulilasia vasten.

kuljettajan aputoiminnot
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA JONOAPUTOIMINTO
Mukautuva vakionopeudensäädin auttaa pitämään sopivan turvavälin edessä olevaan autoilijaan. Jos edessä oleva ajoneuvo pysähtyy kokonaan, jarruttaa järjestelmä automaattisesti myös sinun autosi pysähdyksiin. Kun edessä oleva auto jälleen liikkuu, kosketat vain kevyesti kaasupoljinta ja järjestelmä seuraa jälleen automaattisesti edessä olevaa ajoneuvoa.
KUOLLEEN KULMAN TARKKAILUJÄRJESTELMÄ
Jos ajoneuvosi havaitsee toisen auton kuolleessa kulmassa samalla kun olet vaihtamassa kaistaa, kääntää järjestelmä turvallisesti ja hallitusti sinut takaisin omalle kaistallesi.
KORKEIDEN NOPEUKSIEN AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS- JÄRJESTELMÄ
Tämä järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäysriskin ja varoittaa siitä kuljettajaa. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, ajoneuvo jarruttaa automaattisesti vähentäen törmäysriskiä. Korkeiden nopeuksien automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä on toiminnassa korkeissa ajonopeuksissa.
Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä
Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä hälyttää silloin, kun ajoneuvosi sivuilta lähestyy jalankulkijoita tai muita ajoneuvoja.
pysäköintiavustin
Pysäköintiavustin auttaa pysäköimään ahtaisiin paikkoihin helpommin ja turvallisemmin. Samalla kun sinä hallitset ajoneuvon nopeutta, antavat näyttö ja äänentoistojärjestelmä palautetta esteiden etäisyydestä.
Surround -kamerajärjestelmä*
Surround -kamerajärjestelmä antaa kosketusnäytön kautta täyden 360° näkymän auton ulkopuolelle helpottaen liikkumista ahtaissa paikoissa *saatavana lisävarusteena

Jaguarin ensimmäinen kompakti SUV on ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa ulkonäköä, ketteryyttä ja dynaamista ajettavuutta. Rakenna omasi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.