SUORITUSKYKY

Parannetun ajodynamiikan ja hienostuneen viimeistelyn ansiosta jokainen matka E-PACE:lla on miellyttävä kokemus.

E-PACE on suorituskykyinen ja pysyy tasapainossa mutkasta toiseen, reagoiden nopeasti ja tarkasti jokaiseen ohjausliikkeeseen.

RAKENNA OMASI
JAGUAR AJO-OMINAISUUDET
JAGUAR AJO-OMINAISUUDET
E-PACE tarjoaa ketterän ja hienostuneet ajokokemuksen. Sen alumiinit korin osat tekevät korista hyvin jäykän ja parantavat jousituksen toimivuutta.
JAGUAR AWD -NELIVETOJÄRJESTELMÄ
Jaguar AWD -nelivetojärjestelmä jakaa älykkäästi vääntöä etu- ja taka-akselien kesken ja takaa näin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pidon kaikissa olosuhteissa.
ACTIVE DRIVELINE<sup>1</sup>
Active Driveline -järjestelmä takaa aina optimaalisen pidon ja samalla takavetoisen auton ajotuntuman. Järjestelmä mahdollistaa 100% väännön jakamisen taka-akselin pyörien kesken olosuhteiden tarjoaman pidon mukaisesti.
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL<sup>2</sup>
All Surface Progress Control (ASPC) lisää pitoa liukkaissa olosuhteissa. Se on alhaisten nopeuksien vakionopeudensäädin, joka auttaa E-PACE:a suoriutumaan kaikissa sääolosuhteissa ja matalan pidon tilanteissa - näin sinä voit keskittyä täysin auton ohjaamiseen.
MOOTTORI JA VAIHTEISTO

Jaguar E-PACE tarjoaa sinulle monta erilaista Ingenium -moottoriperheen vaihtoehtoa, arvostit sitten raakaa voimaa ja ajonautintoa tai hienostunutta taloudellisuutta. E-PACE:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto vaihtaa vaihteet nopeasti ja pehmeästi. Sen ansiosta ajat aina parhaalla mahdollisella vaihteella, kiihdytät nopeasti sekä ajat mahdollisimman taloudellisesti. Jos haluat osallistua enemmän ajamiseen ja nauttia samalla paremmasta taloudellisuudesta, valittavanasi on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

INGENIUM - MOOTTORIPERHE

Matalan kitkan alumiiniset Ingenium -moottorit takaavat sen, että moottori ei tärise ja suorituskyky on tasaista jokaisella matkalla. Kaikki moottorit on varustettu Stop/Start -tekniikalla* ja älykkäällä kineettistä energiaa varastoivalla järjestelmällä, joka lataa akkua jarrutuksesta saatavalla energialla. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen taloudellisuuden erityisesti kaupunkiajossa. Valittavanasi on tehokas 200 hevosvoimainen bensiinimoottori tai kaksi dieselmoottoria, 150 tai 180 hevosvoimainen.

INGENIUM BENSIINIMOOTTORI

E-PACE:n Ingenium -bensiinimoottorit käyttävät hyväkseen uusimpia innovaatioita, kuten jatkuvasti säätyvä imuventtiilien nostojärjestelmää (CVVL), joka kohottaa kaikkia moottorin suoritusarvoja ja taloudellisuutta sekä vähentäen hiilidioksidipäästöjä.

INGENIUM DIESELMOOTTORI

E-PACE:n alumiiniset matalan kitkan Ingenium dieselmoottorit tarjoavat sulavaa suorituskykyä ja tehokasta vääntöä moottorin koko kierrosalueella. Kehittyneen turboahdinteknologian ansiosta moottori vastaa kaasuun tasaisesti ja pienemmällä viiveellä.

diesel, bensiini vai sähkö?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista. Mikä sopii sinulle parhaiten?

lue lisää
AJODYNAMIIKKA
CONFIGURABLE DYNAMICS<sup>3</sup>
Lisävarusteena saatavan Configurable Dynamics -toiminnon avulla voit lisätä E-PACE:n ajettavuuteen joko mukavuutta tai suorituskykyä. Omien ajoasetusten avulla voit säädellä kaasun, vaihteidenvaihdon ja jousituksen asetukset juuri omaan ajotyyliisi sopiviksi.
ADAPTIVE DYNAMICS<sup>4</sup>
Adaptive Dynamics -järjestelmä mahdollistaa tarkan ja dynaamisen ajettavuuden tarkkailemalla pyörien asentoa ja korin liikkeitä. Elektronisesti säätyvien iskunvaimentimien ansiosta ajokokemus on aina tasapainoinen, joka on paras mahdollinen sekoitus mukavuutta ja hienostunutta sekä ketterää ajoneuvon hallintaa.
JAGUARDRIVE CONTROL
JaguarDrive Control -järjestelmä muokkaa ohjauksen ja kaasunvasteen toimintaa eri olosuhteisiin - sen avulla saat valmiiksi eri tilanteisiin sopivat ajoasetukset valitsemalla joko Normal, Eco, Dynamic tai Winter -ajotilan.
MANUAALI- TAI AUTOMAATTIVAIHTEISTO
E-PACE:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto tekee vaihteenvaihdoista nopeita, pehmeitä ja tehokkaita sekä kiihdytyksistä vaivattomia. Jos valitset kevyen 6 -vaihteisen manuaalivaihteiston, saat osallistua enemmän ajamiseen ja pääset nauttimaan lyhyiden ja napakoiden vaihtojen lisäksi myös paremmasta taloudellisuudesta.

Jaguarin ensimmäinen SUV on ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa ulkonäköä, ketteryyttä ja dynaamista ajettavuutta. Rakenna omasi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.