SISÄTILAT

Nykyaikainen, tyylikäs ja kauniisti viimeistelty - E-PACE:n sisätilat ovat tuttua Jaguar -laatua. Upeiden sisätilojen käytännöllisyyden viimeistelee luokkansa suurin tavaratila.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

E-PACE:n jokainen osa on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten tarjoamaan sinulle hienostuneen ajokokemuksen. Kuljettaja istuu ohjaamon keskiössä, SportShift -vaihteenvalitsin sopivasti käden ulottuvilla. Kehyksetön takapeili viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

RAKENNA OMASI
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
esimerkkeja varusteista
TILAA KAIKELLE
E-PACE:n säilytystilat ovat luokassaan parhaiden joukossa. Syvä keskikonsoli irrotettavilla mukinpidikkeillä soveltuu pienempien tablettitietokoneiden ja neljän 0,75l pullon säilytykseen. Tilava hansikaslokero on kätevä kaikkia niitä välttämättömiä esineitä varten, jotka haluat pitää helposti saatavilla. Syvät ovien säilytyslokerot on suunniteltu mm. puhelimien ja 1,5l vesipullojen säilytystä varten.
TUTUSTU KÄYTÄNNÖLLISYYTEEN JA TURVALLISUUTEEN
MUUNNELTAVA SISÄTILAN TUNNELMAVALAISTUS
Muunneltava sisätilan tunnelmavalaistus mahdollistaa rauhallisen ja tyylikkään tunnelman luomisen matkustamoon. Järjestelmä sisältää erilaisia ainutlaatuisia valolla luotuja yksityiskohtia ja kymmenen eri värivaihtoehtoa.
HUOMIO YKSITYISKOHDISSA
Pienet muotoilun yksityiskohdat - kuten ainutlaatuiset Jaguar -kuviot tuulilasin kulmassa ja keskikonsolin alaosassa - luovat E-PACE:lle sen yksilöllisen ja oman luonteensa.
YKSILÖINTI
Valitse omat vaihtoehtosi laadukkaista materiaaleista sekä väreistä ja tekstuureista. Näin teet sinun E-PACE:stasi juuri omanlaisesi.

Jaguarin ensimmäinen SUV on ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa ulkonäköä, ketteryyttä ja dynaamista ajettavuutta. Rakenne oma autosi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI