TEKNOLOGIAT

InControl -viihdejärjestelmän kehittyneet teknologiat tarjoavat sinulle laajan kattauksen tietoa ja viihdettä, näin olet jatkuvasti E-PACE:si kanssa yhteydessä muuhun maailmaan.

InControl -viihdejärjestelmä varmistaa että kaikki viihtyvät koko matkan ajan. 10" Touch Pro -näyttö keskikonsolissa tukee sekä pyyhkäisy- että nipistyseleitä ja tarjoaa kaikille matkustajille upean audiovisuaalisen viihdekokemuksen.

RAKENNA OMASI
TOUCH PRO

Touch Pro -järjestelmä tarjoaa 4 erilaista vaihtoehtoa aloitusruuduksi sekä nopeat vasteajat ja ääniohjauksen. Voit valita itsellesi sopivat vaihtoehdot ruudun sivuvalikkoon, jolloin voit esimerkiksi käyttää ruudun isoa keskiosaa navigointiin ja pitää puhelimen toiminnot sivuvalikossa. Voit vaihdella eri paneelivaihtoehtojen välillä helposti näyttöä pyyhkäisemällä.

INCONTROL OMINAISUUDET
CONNECT PRO PACK<sup>1</sup>
Connect Pro -paketin avulla E‑PACE pitää sinut aina ajan tasalla. Tiedät, mitä matkasi varrella tapahtuu, missä sijaitsevat lähimmät pysäköintialueet ja kiinnostavat kohteet. Kun liität järjestelmään sim-kortin, voit luoda autoon 4G Wi-Fi -tukiaseman, joka takaa pysyvät yhteydet.
SMARTPHONE PACK
Kun jaat näytön E-PACEn tieto- ja viihdejärjestelmän kanssa, älypuhelinpaketti säilyttää yhteyden älypuhelimeesi turvallisesti myös ajon aikana. Jaguarin InControl-sovellusteknologian ansiosta voit kosketusnäytön kautta ja älypuhelinpaketin ja USB-kaapelin avulla ohjata Android™- tai Apple®-älypuhelimesi ajoneuvo-optimoituja sovelluksia, kuten yhteystietoluetteloa, kalenteria ja soitinta.
SMART SETTINGS<sup>2</sup>
Lisävarusteena saatava Smart Settings -teknologia tunnistaa automaattisesti jokaisen kuljettajan avaimen ja puhelimen perusteella. Se valitsee haluamasi istuimen ja peilien asennot ja toistaa aina matkan alkaessa haluamaasi mediavälinettä. Smart Settings voi myös oppia ja automatisoida nämä valinnat aiempien tapojesi ja rutiiniesi perusteella.
REMOTE<sup>3</sup>
Pysy yhteydessä autoosi. Useimpien älypuhelimien kanssa yhteensopivan Remote-sovelluksen ansiosta pysyt tapahtumien tasalla ja voit vaikuttaa auton tärkeimpiin tietoihin, kuten käytettävissä olevaan toimintasäteeseen, lataustilaan, latausvirtaan ja pistokkeen tilaan.
SECURE TRACKER<sup>4</sup>
Secure Tracker käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä. Se myös ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittaville viranomaisille tarvittaessa.
CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ
Lisävarusteena saatavan integroidun Click and Go -perusyksikön ansiosta takapenkin matkustajien ei tarvitse pitää tablettejaan käsissään niitä käyttäessään. Järjestelmään kuuluu yksinkertainen kiinnitysmekanismi sekä USB-latausliitäntä, jolloin laitteen varaus ei lopu pitemmälläkään matkalla.
INFOTAINMENT
HUD -TUULILASINÄYTTÖ
Lisävarusteena saatava HUD -tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja tuulilasiin. Sen kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö takaa sen, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.
KATSO VIDEO
yt:WpbYDR84s64
INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ<sup>5</sup>
E-PACE:n lisävarusteena saatava 12,3" korkean resoluution interaktiivinen ajonäyttö varmistaa että olet aina ajan tasalla ja pääset nauttimaan laadukkaasta viihdejärjestelmästä. Se pystyy vastaanottamaan ja heijastamaan näytölle viihteeseen, ajamiseen sekä turvallisuuteen liittyvää tietoa mm. navigoinnista, puhelimesta ja viihdejärjestelmästä.
MERIDIAN<sup>TM</sup>ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ<sup>6</sup>
Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella MeridianTM -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with TrifieldTM -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman ja kokemuksen.
tutustu

Kauneimmat huomataan ja rohkeimmat muistetaan. Jaguar E-PACE on fiksun kokoinen, urheilullinen mutta mukava ajaa ja varmasti yksilöllinen. Sen sisätiloissa on ripaus brittiläistä luksusta ja ne sopivat koko perheen aktiiviseen elämään. Rakenna omasi konfiguraattorissamme.

RAKENNA OMASI


Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja“three fields” laite ovat Trifield Productions Ltd:n tavaramerkkejä.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.