suorituskyky

Ei kompromisseja. F-PACEn ketterä ohjaustuntuma ja teknologisesti kehittyneet moottorit tarjoavat suorituskykyä ja taloudellisuutta.

varaa koeajo
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
Suorituskykyistä teknologiaa

F-PACE yhdistää voimakkaat moottorit ja kevyen alumiiniarkkitehtuuriin. Yhdessä ne tuottavat ennennäkemätöntä ajonautintoja ja tehokkuutta

RAKENNA OMASI
F‑PACE SVR SUORITUSKYKY

SVO-osaston (Special Vehicle Operations) luoma F-PACE SVR kiihtyy 0-100 km/h uskomattomassa 4,3 sekunnissa.

VARMUUTTA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Aina neliveto, aina automaatti. F-PACE tarjoaa aina aidon Jaguar ajoelämyksen.
Tutustu Jaguarin nelivetoon

KEVYT ALUMIINIARKKITEHTUURI

Jaguarin kevyt alumiiniarkkitehtuuri on vääntöjäykkä ja vahva mahdollistaen edistyksellisen matkustajaturvallisuuden ajettavuudesta tai taloudellisuudesta tinkimättä. F-PACE on luokkansa keveimpiä* ja tarjoaa ajo-ominaisuuksille optimaalisen lähes 50:50 painojaon.

yt:PCymm58S-WM
MANUAALI- JA AUTOMAATTIVAIHTEISTOT

F-PACEn 8-portainen automaattivaihteisto on responsiivinen, sulava ja tehokas. Nopeasti reagoivana kiihdytykset ja ohitukset sujuvat vaivattomasti. Vaikka automatiikka valitsee oikean vaihteen oikeaan aikaan Jaguar Drive Control -järjestelmässä valitun tilan ja ajotyylin perusteella, kuljettaja voi vaihtaa vaihdetta myös manuaalisesti ohjauspyörään asennetuista vivuista. Kuusiportaisen manuaalivaihteiston jokainen vaihtomekanismin osa on hienosäädetty, jotta vaihdot ovat urheilullisia, tarkkoja ja sulavia. Vaihteet kytkeytyvät sopivalla voimalla ja tuntuma on positiivinen ilman nykimistä.

ajodynamiikka
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
All Surface Progress Control (ASPC) lisää pitoa liukkaissa olosuhteissa. Se on alhaisten nopeuksien vakionopeudensäädin, joka auttaa F-PACE:a suoriutumaan kaikissa sääolosuhteissa ja matalan pidon tilanteissa - näin sinä voit keskittyä täysin auton ohjaamiseen.
KATSO VIDEO
yt:PGx2zd9Afjw
JAGUARDRIVE CONTROL
JaguarDrive Control -järjestelmä muokkaa ohjauksen ja kaasunvasteen toimintaa eri olosuhteisiin - sen avulla saat valmiiksi eri tilanteisiin sopivat ajoasetukset valitsemalla joko Normal, Eco, Dynamic tai Winter -ajotilan.
KATSO VIDEO
yt:hJWsGMsCcC4
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Kaarreajon hallintajärjestelmä nostaa urheiluautomaisen ketteryyden huippuunsa ja parantaa siten kuljettajan ajovarmuutta. Se jarruttaa kaarteen puoleista etu- ja takapyörää hallitusti ja itsenäisesti, mikä lisää autoon kohdistuvaa kääntövoimaa. Useimmissa olosuhteissa kaarteen puoleiseen takapyörään kohdistetaan suurempi jarrutuspaine, sillä se tukee parhaiten parannetun kaarreajon suorituskykyä. Sitä vastoin kaarteen puoleista etupyörää jarrutetaan enemmän tehokkuuden ja tarkkuuden maksimoimiseksi. Tuloksena on tiukan kaarreajon ja tasaisen pidon takaava vähäisempi aliohjautuminen.
SÄHKÖINEN OHJAUSTEHOSTIN (EPAS)
Sähköinen ohjaustehostin (EPAS) säilyttää Jaguarille ominaisen loistavan ohjaustuntuman vähentäen samalla polttoaineen kulutusta. Se astuu kuvaa kun sitä tarvitaan; matalimmissa nopeuksissa ohjaustehostin avustaa ohjausliikeissä, korkeimmissa se parantaa ajotuntumaa.
ADAPTIVE DYNAMICS
Adaptive Dynamics -järjestelmä mahdollistaa tarkan ja dynaamisen ajettavuuden tarkkailemalla pyörien asentoa ja korin liikkeitä. Elektronisesti säätyvien iskunvaimentimien ansiosta ajokokemus on aina tasapainoinen, joka on paras mahdollinen sekoitus mukavuutta ja hienostunutta sekä ketterää ajoneuvon hallintaa.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Lisävarusteena saatavan Configurable Dynamics -toiminnon avulla voit lisätä F-PACE:n ajettavuuteen joko mukavuutta tai suorituskykyä. Omien ajoasetusten avulla voit säädellä kaasun, vaihteidenvaihdon ja jousituksen asetukset juuri omaan ajotyyliisi sopiviksi.

F-PACE on suorituskykyinen SUV joka yhdistää voittamattoman ajoelämyksen käytännöllisyyteen ja tehokkuuteen. Luo oma F-PACE-mallisi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI