SISÄTILAT

F-PACEN sisustus yhdistelmä elengattia urheilullisuutta ja modernia muotoilua.

KATSO VIDEO

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
AJAJAN ISTUIMELLA

Jaguarille kelpaa vain paras. Istuimien Grained-nahkaverhoilu on tarkkaan valittu. SVR-mallin urheiluistuimissa on Windsor-nahkaverhoilu sekä päätuissa SVR-logo tikkaus.

RAKENNA OMASI
F-PACE SVR SISUSTUS

F-PACE SVR:n matkustamo urheilullisilla istuimilla nostavat kuljettajan ja matkustajat matkan keskiöön.

yksityiskohdat

Laaja valikoimamme takaa, että voit rakentaa juuri sinulle sopivan auton.

SISÄTILOJEN TUNNELMAVALAISTUS
Voit viedä sisätilojen personoinnin seuraavalle tasolle lisävarusteisella muunneltavalla sisätilojen tunnelmavalaistuksella3.Tunnelmavalaistuksella loihdit tilanteeseen sopivan tunnelman 10 värivaihtoehdosta, jotka korostavat sisätilojen muotoilun yksityskohtia hienovaraisesti.
TAKATILAT
Takana jalkatilaa on luokassaan runsaat 945mm ja polvitilaa 65mm. Takapenkki on muotoiltu kolmelle aikuiselle mukavaksi ja lisävarusteinen sähköinen selkänojan kallistuksen säätö lisää takamatkustajien mukavuutta entisestään. 4
KATSO VIDEO
yt:_BepWtrvQK8
PANORAAMALASIKATTO
Halutessasi voit korostaa sisätilojen5 tilavuutta ja valoisuutta entisestään panoraamalasikatolla, joka on saatavilla sekä kiinteänä että liukuvana. Panoraamalasikatto sisältää aina sähköisen suojaverhon.

Jaguar F-PACE on urheilullinen SUV, joka yhdistää ajonautinnon käytännöllisyyteen ja tehokkuuteen. Rakenna oma mallisi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI