TEKNOLOGIAT

Jaguar F-PACEn pitkälle kehitetyt järjestelmät parantavat ajokokemusta ja matkustajien turvallisuutta.

KATSO VIDEO

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
INCONTROL
10” TOUCH PRO
Touch Pro -järjestelmä tarjoaa 4 erilaista vaihtoehtoa aloitusruuduksi sekä nopeat vasteajat ja ääniohjauksen. Voit valita itsellesi sopivat vaihtoehdot ruudun sivuvalikkoon, jolloin voit esimerkiksi käyttää ruudun isoa keskiosaa navigointiin ja pitää puhelimen toiminnot sivuvalikossa. Voit vaihdella eri paneelivaihtoehtojen välillä helposti näyttöä pyyhkäisemällä.
TUTUSTU
DUAL VIEW
Lisävarusteena saatavalla Dual view-toiminnolla kuljettaja ja etupernkin matkustajat voivat nauttia eri sisälöistä samanaikaisesti keskikonsolin ruudulta.
INCONTROL
PROTECT
Protect sisältää mielenrauhaa antavat Remote-ominaisuudet, Jaguarin Optimised Assistance -toiminnon ja SOS Emergency Call -toiminnon. Voit muun muassa tarkistaa polttoainetason, ikkunat ja ovet matkan päästä ja paikantaa Jaguarisi ruuhkaiselta parkkipaikalta – kaikki tämä onnistuu älypuhelimen avulla. Jos autosi hajoaa, Jaguarin Optimised Assistance välittää sijaintitiedot ja auton diagnostiset tiedot hinauspalveluun. Vakavammassa onnettomuustilanteessa SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.
TUTUSTU
CONNECT PRO
Connect Pro -paketin avulla XF:si pitää sinut aina ajan tasalla. Tiedät, mitä matkasi varrella tapahtuu, missä sijaitsevat lähimmät pysäköintialueet ja kiinnostavat kohteet. Kun liität järjestelmään sim-kortin, voit luoda autoon 4G Wi-Fi -tukiaseman, joka takaa pysyvät yhteydet.
TUTUSTU
SMARTPHONE PACK<sup>7</sup>
Kun jaat näytön F-PACE:n tieto- ja viihdejärjestelmän kanssa, älypuhelinpaketti säilyttää yhteyden älypuhelimeesi turvallisesti myös ajon aikana. Jaguarin InControl-sovellusteknologian ansiosta voit kosketusnäytön kautta ja älypuhelinpaketin ja USB-kaapelin avulla ohjata Android™- tai Apple®-älypuhelimesi ajoneuvo-optimoituja sovelluksia, kuten yhteystietoluetteloa, kalenteria ja soitinta.
SECURE TRACKER
Secure Tracker käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä. Se myös ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittaville viranomaisille tarvittaessa.
TUTUSTU
Liikennemerkintunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin
Pitää sinut ajan tasalla nopeusrajoituksista ja ohituskielloista näyttämällä niitä vastaavat merkit selkeästi mittaristossa. Kun mukautuva nopeudenrajoitin on aktivoituna, se säätää auton nopeutta vakionopeudensäätimen avulla liikennemerkintunnistusjärjestelmän tietojen mukaisesti.
KATSO VIDEO
yt:1FhPoWvXtAE
InControl-sovellukset
InControl-sovellukset sisältävät valikoiman Jaguarin omia, hyväksyttyjä sovelluksia, jotka voidaan yhdistää autoon älypuhelimen avulla. Se varmistaa näiden ajokokemuksesi parantamiseen optimoitujen sovelluksien turvallisen ja kätevän käytön.
TUTUSTU
TUTUSTU INCONTROL-TOIMINNALLISUUKSIIN
INFOTAINMENT
HUB-tuulilasinäyttö
Lisävarusteena saatavan tuulilasinäytön ansiosta näet tuulilasissa auton tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja navigointiohjeet, tarvitsematta nostaa katsettasi tiestä, joten voit keskittyä entistä paremmin ajamiseen. Siihen kuuluu kristallinkirkas, korkearesoluutioinen värigrafiikka, jonka avulla näet tarpeelliset tiedot helposti. Siinä voidaan näyttää tärkeitä Touch Pro -kosketusnäytön tietoja,
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella Meridian -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with Trifield™ -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman ja kokemuksen.

Jaguar F-PACE on urheilullinen SUV, joka yhdistää ajonautinnon käytännöllisyyteen ja tehokkuuteen. Rakenna oma mallisi konfiguraattorimme avulla.

RAKENNA OMASI

.