KÄYTÄNNÖLLISYYS 

I-PACEn muotoilu avaa uusien mahdollisuuksien maailman. Saumattomasti integroidut tekniikat, langaton laitteiden lataaminen sekä puhelimen signaalin tehostus tekevät I-PACEn ominaisuuksien ja liitettyjen laitteidesi hallinnasta helppoa.

I-PACEn ulkomitat ovat maltilliset, mutta sisältä se on sitäkin mittavampi. Nelivetoisen täyssähköauton rakennearkkitehtuurin ansiosta olemme voineet suunnitella auton sisäosat erittäin tilaviksi ja mukaviksi sinulle ja matkustajillesi.

RAKENNA OMASI
TYYLIKKÄÄSTI TILAVA

Perinteisestä poikkeava rakenne sallii I-PACEn etupenkkien sijainnin normaalia edempänä – kohdassa, jossa polttomoottori normaalisti sijaitsee. Tämä parantaa kuljettajan asentoa, ja uudenlaisesta rakenteesta nauttivat myös runsaalla jalkatilalla hemmoteltavat takamatkustajat.

tärkeimmät ominaisuudet
SÄHKÖAUTON TAVARATILA
Takapenkkien takana on 967 mm leveä tavaratila, jonka tilavuus on peräti 656* litraa. I-PACEn tavaratilaa täydentää auton etuosassa sijaitseva 27 litrainen säilytystila.
KATSO VIDEO
yt:mN5krYhKgKg
SISÄTILOJEN SÄILYTYSRATKAISUT
Perinteisen voimansiirtojärjestelmän puuttumisen ansiosta etupenkin keskikäsinojan alla on 10,5 litran säilytystila. Myös takapenkkien alla on lisätilaa säilytykseen. Ja koska sähkömoottorit eivät edellytä perinteistä vaihdelaatikkoa, suunnittelimme keskikonsoliin tilaa puhelimia ja avaimia varten.
ACTIVITY KEY
Nauti harrastuksistasi ja pidä autonavaimet turvallisesti lukitun ajoneuvon sisällä. Activity Key on lujatekoinen, vedenkestävä ranneke, joka mahdollistaa aktiivisen elämäntyylin myös silloin, kun avaimia ei voi pitää mukana.
KATSO VIDEO
yt:ervtUTgUSII

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.