JAGUAR I-PACE

Koeajoraportit

JAGUAR I-PACE

Puhtaalta pöydältä suunniteltu Jaguar I-PACE on ennenkokematon täyssähköauto BEV-kategoriaan (Battery Electric Vehicle). Katseet vangitseva ulkonäkö ja ainutlaatuinen suorituskyky tekevät siitä maailman halu uimman viisipaikkaisen sähköurheiluauton.

Hinnat alkaen 84 041 €

VARAA KOEAJO
AUTOVOUHOTUS: JAGUAR I-PACE ON KOKOAAN SUUREMPI SÄHKÖAUTO
Kaikenkaikkiaan Jaguar I-PACE on mainio auto. Se on pienen valmistajan uskottava aloitus sähköisten voimalinjojen suuntaan ja mahdollistaa valmistajalleen jatkuvuutta tulevaisuuden nollapäästöisten autojen parissa.
LUE LISÄÄ
NETTIAUTO.COM: JAGUAR I-PACE – BRITTILÄINEN SÄHKÖJÄNIS
Jaguar I-PACE loikkaa kertaheitolla sähköautomaailman huipulle. Sen järisyttävä teho ja hyvä ajettavuus haastavat myös polttomoottoriautot.
LUE LISÄÄ
ILTA-SANOMAT: VOITTAJAKSI SYNTYNYT JAGUAR – NYT ON AJAMINEN AIDOSTI KIVAA
Kun saksalaiset autotoimittajat valitsevat Vuoden Autoksi Saksassa 2019 brittiläisen Jaguarin, voidaan totisesti ihmetellä maailmankirjojen olevan ainakin jollain tasolla sekaisin.
LUE LISÄÄ
TM: JAGUAR I-PACE HSE – JAGUAR MURSKAA EDUSTUSLUOKAN SÄHKÖAUTOJEN MERKKIMONOPOLIN
JAGUAR I-PACE on hieno sähköauto. Voimalinja ja ajettavuus tukevat toisiaan, ja ohjaamon laadukkuus vakuuttaa.
LUE LISÄÄ
ILTALEHTI: SÄHKÖAUTO 656 LITRAN TAVARATILALLA - KOEAJOSSA MAASTOKYKYINEN JAGUAR I-PACE
I-PACE on loistava osoitus siitä, millainen täyssähköauto voi parhaimmillaan olla, kun lähtökohtana on ollut tehdä auto kuluttajille, jotka ovat tottuneet tiettyihin premium-tason tuotteilta vaadittuihin standardeihin.
LUE LISÄÄ