lisävarusteet

Jaguarin laajan valikoiman avulla rakennat maailman hienoimman I-PACEn, omasi.

KATSO VIDEO
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Personoi I-PACE makusi, elämäntapasi ja harrastuksiesi mukaisesti. Suosituimmat lisävarusteet ja tarvikkeet on koostettu neljään kätevään pakettiin: Musta hiilikuitu-ulkoasupaketti, musta ulkoasupaketti, kromi-ulkoasupaketti ja kylmän sään paketti.

RAKENNA OMASI
FIND ACCESSORIES
ULKOASUPAKETIN VAIHTOEHDOT

Lisää vielä hieman särmää I-PACEn muotoiluun näillä ulkoasupaketeilla.

HIILIKUITU-ULKOASUPAKETTI 
MUSTA ULKOASUPAKETTI 
KROMI-ULKOASUPAKETTI 
HIILIKUITU-ULKOASUPAKETTI 

Tuo esiin I-PACEn huipputehoinen luonne hiilikuituisilla viimeistelyn yksityiskohdilla. Paketti sisältää kiiltävän mustat ikkunanpielet sekä etusäleikön reunusten, peilikoteloiden, korin sivujen ja puskurielementtien hiilikuitukoristeet.

MUSTA ULKOASUPAKETTI 

Lisää I-PACEn huomiota herättävään tyyliin ripaus salaperäisyyttä näillä kiiltävän mustilla elementeillä. Black Exterior paketti sisältää kiiltävän mustat ikkunanpielet ja etusäleikön reunukset. Musta merkkilogo viimeistelee tyylin. 

KROMI-ULKOASUPAKETTI 

Loistava esimerkki I-PACEn ylellisestä luonteesta. Paketti sisältää etusäleikön nastojen, peilikoteloiden, ikkunanpielien ja takadiffuusorin kromiviimeistelyt.

KYLMÄN SÄÄN PAKETTI

Paketti sisältää lämmitetyt pesusuuttimet, tuulilasin ja ohjauspyörän.

VALITSE JAGUAR-LISÄVARUSTEESI 

Anna I-PACElle persoonaasi korostava silaus ja löydä elämäntapaasi sopivat tarvikkeet.

ETUSÄLEIKÖN HIILIKUITUKEHYS
Tyrmäävä korkealuokkainen etusäleikön hiilikuitukehys twill-punoskuvioinnilla ja kiiltävällä pinnoituksella tarjoaa ylellisen ulkoasun tyylipäivityksen, joka korostaa Jaguar I-PACEn dynaamisen kyvykkyyden ja suorituskyvyn innoittamaa tyyliä.
HIILIKUITUISET PEILIN KUORET
Twill-punoksesta valmistetut ja kiiltäväksi lakatut, korkealuokkaiset peilien hiilikuitukuoret tarjoavat suorituskyvyn innoittaman tehosteen ja hiilikuidun keveyden suoman edun.
ROISKELÄPÄT 
Jaguarin etu- ja takaroiskeläpät täydentävät ajoneuvosi linjoja, vähentävät roiskeita ja suojaavat sitä mudalta ja kivien iskemiltä. 
SPORTTISET METALLIPOLKIMET 
Ruostumattomasta teräksestä ja kumista valmistettu sporttinen poljinsarja kiinnitetään pitävästi polkimiin.
PANORAAMAKATON AURINKOSUOJA
Kaksiosainen panoraamakaton aurinkosuoja verkkokankaalla ja jousikehikolla. Se on helppo asentaa ja poistaa yksinkertaisella klipsikiinnityksellä. Aurinkosuoja suojaa kuumuudelta ja UV-säteilyltä ja luo miellyttävämmän matkustuskokemuksen. Se voidaan säilöä tavaratilaan silloin, kun se ei ole käytössä.  
YLELLISET TEKSTIILIMATOT
Ylelliset, mittatilausvalmisteiset etuistuintilan matot kohokuvioiduilla Jaguar-logoilla ja nukkapintaisilla reunapunoksilla. Premium-matot antavat sisätiloille arvokkaan viimeistelevän silauksen.
CLICK AND GO -VARUSTESARJA
Click and Go on etuistuimen taakse pääntukeen kiinnitettävä, kätevä säilytysjärjestelmä. Se sisältää pääntukeen kiinnitettävän vaateripustimen, joka pitää vaatteet rypyttöminä. Irrotettava tablettiteline voidaan helposti säätää erilaisiin asentoihin takamatkustajien viihdyttämiseksi. Click and Hook on yleiskäyttöinen koukku, joka tarjoaa lisää säilytystilaa erimerkiksi ripustettaville kasseille.
KATSO VIDEO
yt:-pU4Gc6QHZw
KOKOONTAITETTAVA TAVARATILAN JAKAJA
Kahdella kestävällä hihnalla kiinnitettävä, kokoontaitettava tavaratilan jakaja pitää tavarat paikoillaan matkan aikana.
LEMMIKKIPAKETTI
Nämä lisävarusteet takaavat sen, että kaikki lemmikkien mukavaan kuljettamiseen tarvittavat tavarat ovat käden ulottuvilla. Pakettiin sisältyvät täysikokoinen tavaratilan väliverkko, tavaratilan tikattu suoja, lemmikkiramppi ja kannettava huuhtelujärjestelmä tekevät siitä täydellisen ratkaisun omistajille, jotka kuljettavat säännöllisesti koiria tai muita lemmikkieläimiä ajoneuvon tavaratilassa.
KATTOTELINEET
Kattotelineiden avulla voit käyttää laajaa valikoimaa kattokuljetuksen lisävarusteita. I-PACEn kattotelineissä on uusi, ainutlaatuinen pikakiinnitysmekanismi, jonka ansiosta ne voidaan kiinnittää ja irrottaa helposti ilman työkaluja.
TELINE VESILIIKUNTAVÄLINEILLE 
Monipuolinen järjestelmä erilaisille urheiluvälineille, kuten kanootille tai purjelaudalle.
TAAKSE KIINNITETTÄVÄ PYÖRÄTELINE
Auton taakse helposti asennettava, lukittava pyöräteline yhdelle polkupyörälle. Telineeseen voidaan asentaa kiinnikkeet enintään kolmelle polkupyörälle.
KATSO VIDEO
yt:PdSCvWOxq6Y
IRROITETTAVA VETOKOUKKU 
Tämä varta vasten suunniteltu vetojärjestelmä sisältää irrotettavan vetokoukun ja takahelman, joka irrotetaan hinausjärjestelmän käyttöä varten. Kun vetokoukku ei ole käytössä, suojahelma peittää hinausjärjestelmän siististi ja tyylikkäästi. Vetokyky jopa 750 kg, aisapaino 45 kg. Vetokoukun sähkösarja sisältyy toimitukseen. 
VANTEIDEN LUKKOMUTTERIT – KROMI
Suojaa vanteesi varta vasten suunnitelluilla, erittäin turvallisilla kromatuilla vanteiden lukkomuttereilla.
PITOA PARANTAVA LUMISUKKA 
Kevyt, pitoa lumella ja jäällä parantava kankainen lumisukka on nopea ja helppo asentaa ja vie vähän säilytystilaa. Se suositellaan asennettavaksi vain etupyörille. 
LUMIKETJUJÄRJESTELMÄ
Varman pidon tarjoava lumiketjujärjestelmä parantaa liikkuvuuttasi lumessa, mudassa ja jäisissä ajo-olosuhteissa. Kiinnitys vain etupyörille.
VANTEEN KESKIÖ – UNION JACK
Erottuva harmaasävyinen keskiö Jaguar-logolla ja Union Jack-taustalla henkii ajoneuvon brittiläistä perintöä.
TYYLITELLYT VENTTIILIN SUOJUKSET – UNION JACK 
Lisää viimeistelevä silaus ajoneuvosi renkaisiin näillä yksilöllisillä, Jaguarin omilla venttiilin suojuksilla.
TYYLITELLYT VENTTIILIN SUOJUKSET 
Lisää viimeistelevä silaus ajoneuvosi renkaisiin näillä yksilöllisillä, Jaguarin omilla venttiilin suojuksilla. 

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.