SÄHKÖISTÄVÄ SUORITUSKYKY

Jaguarin raaka voima ja herkullinen ajodynamiikka täysin ilman päästöjä – kaikki mitä voit toivoa täyssähköiseltä SUV:lta.

Yli 80 vuoden ajan Jaguar on merkinnyt autoja, jotka herättävät aistisi. Sähköinen tulevaisuus ylläpitää tätä perinnettä tarjoten suorituskykyä uudella tavalla.

RAKENNA OMASI
JÄLJITTELEMÄTÖN AJODYNAMIIKKA

Jaguar I-PACEn sähkömoottorit tuottavat vaikuttavan 400 hv huipputehon ja 696 Nm vääntömomentin. Tämä voima sinkoaa nelivetoisen I-PACEn 0–100 km/h vain 4,8 sekunnissa.

UUSIMMAN TEKNOLOGIAN AKKU
Jaguar I-PACEn 90 kWh akku on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, myös pitkäkestoisilla maksimitehoilla. Akun sijainti akselien välissä takaa optimaalisen, alhaisen painopisteen. Parantuneen dynamiikan ansiosta I-PACE on todellinen ajajan auto.
SÄHKÖMOOTTORIT
I-PACEa liikuttaa kaksi kestomagneettista sähkömoottoria, jotka on integroitu etu- ja taka-akseleliin. Moottorit tuottavat 400 hv huipputehon ja 696 Nm vääntömomentin. Kiihdytys nollasta sataan vie vain 4,8 sekuntia.
VAIHTEISTO
I‑PACE ei tarvitse perinteistä vaihteistoa. Sähköauto mahdollistaa yksinkertaisemman ratkaisun. JaguarDrive antaa kiihtyvyyden ja suorituskyvyn aina välittömästi ilman viivettä ja vaihteiden vaihdosta aiheutuvaa katkosta.
Dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä
Automaattinen järjestelmä, joka parantaa sekä pitoa että ajoneuvon ohjattavuutta ja maksimoi ajoneuvon hallinnan kaikilla alustoilla. Järjestelmä rajoittaa aliohjautumista sisäkaarteen puoleisia jarruja käyttämällä, lisäten samalla enemmän vääntöä ulkokaarteen puoleisille pyörille parantaen näin ajoneuvon vakautta.
AKTIIVINEN ILMAJOUSITUS
I-PACEn ja tien välisen tilan madaltaminen parantaa aerodynamiikka ja toimintamatkaa. I-PACEn aktiivinen ilmajousitus on lisävaruste madaltaa autoa, kun nopeus on pidemmän aikaa yli 105 km/h.
ADAPTIVE DYNAMICS
Adaptive Dynamics tarjoaa takaa tarkan ajodynamiikan ja ylellisen ajokokemuksen tarkkailemalla I-PACEn liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Järjestelmä analysoi kiihtymistä, ohjausta sekä kaasu- ja jarrupolkimen toimintaa. Elektronisesti ohjautuvat iskunvaimentimet säätävät jousitusasetuksia ja tarjoavat näin parhaan mahdollisen tasapainon mukavuuden, hienostuneisuuden ja ketteryyden välillä.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Kun olet valinnut Adaptive Dynamic -toiminnon, Configurable Dynamics -järjestelmä auttaa sinua yksilöimään I-PACEn kaasupolkimen ja ohjauksen vasteen sekä iskunvaimentimien jäykkyyden. Valitse Dynamic Mode ja päästät I-PACEn urheilullisen luonteen valloilleen.
NELIVETO VAKIONA

I‑PACE on nautinollinen ja turvallinen kaikissa keleissä. Sähkömoottorien välitöntä vääntöä mukautetaan jatkuvasti pyöräkohtaisesti vallitseviin ajotilanteisiin sopivaksi.

KATSO VIDEO
yt:cBHgLRA_J4Y
ADAPTIIVINEN PIDONHALLINTAJÄRJESTELMÄ
Jaguarin ylivertaisen neliveto-osaamisen pohjalta kehitetty Adaptive Surface Response (AdSR) tarkkailee I-PACEn ympäristöä ja säätää moottorin ja jarrujen asetuksia tarpeen mukaan. Aktivoituna AdSR toimii kaikissa nopeuksissa auttaen kuljettajaa toimimaan haastavissa sää- ja tienpintaolosuhteissa.
HAASTAVIEN OLOSUHTEIDEN PIDONHALLINTA
All Surface Progress Control on haastavien olosuhteiden pidonhallinta järjestelmä, jonka avulla voit asettaa ja ylläpitää tasaista nopeutta haastavissa olosuhteissa, kuten liukkailla pinnoilla. Se toimii 3,6–30 km/h nopeuksissa antaen sinulle täyden vapauden keskittyä edessä avautuvaan tiehen.
Liikkeellelähdön avustin
Liikkellelähdön avustin tarjoaa parhaan mahdollisen vääntömomentin ja parantaa suorituskykyä lähtiessäsi liikkeelle alhaisen kitkan alustoilla, kuten liukkaalla kelillä, märällä nurmikolla, lumella tai jäällä. Järjestelmä on päällä, kunnes auton nopeus on 30 km/h. Tämän jälkeen I-PACE vaihtaa automaattisesti takaisin valittuun ajotilaan.
TEHOSTETTU REGENERATIIVINEN JARRUTUS
Toimintamatkan maksimoimiseksi I-PACE käyttää tehostettua regeneratiivista jarrutusta, joka kerää talteen lähes kaiken jarrutusenergian. Kun nostat jalkasi kaasupolkimelta, järjestelmä ottaa käyttöön regeneratiivisen jarrutuksen hidastaen vauhtia ja käyttäen syntyneen energian toimintamatkan pidentämiseksi.
KATSO VIDEO
yt:SYHRnVOY9I0
REGENERATIIVISEN JARRUTUKSEN SÄÄTÖ
Kosketusnäytöltä voit valita regeneratiivisen jarrutuksen säädön. Voimakas asento mahdollistaa käytännössä auton vauhdin säätelyn pelkällä kaasupolkimella ruuhkatilanteissa ja maksimoi akun latautumisen.
AKTIIVINEN ILMANOHJAUS
Jotta jäähdytys ja aerodynamiikka olisivat tasapainossa, siivet aukeavat akkua jäähdytettäessä ja sulkeutuvat, kun niitä ei tarvita. Näin ilmavirta kulkee sulavasti ja ilmanvastus pienenee.
LÄMMÖNKERÄÄJÄ

I-PACE:n tehokas lämmönkerääjä kerää lämpoä ulkoilmasta ja auton eri osista. Auton ilmastointijärjestelmän kautta lämpö siirretään auton sisätiloihin. Tehokas lämmönkerääjä vähentää sisäilman lämmityksen viemään virtamäärä ja maksimoi auton toimintamatkan.

KATSO VIDEO
yt:L_qIh5J2OsY

Suunnittele oma yhdistelmä Jaguarin suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä konfiguraattorillamme.

RAKENNA OMASI

Uusi kansainvälinen yhdenmukaistettu kevyiden hyötyajoneuvojen WLTP-testimenettely on otettu käyttöön vaiheittain vuodesta 2017 alkaen. Sitä käytetään eurooppalaisten autojen polttoaineen- ja energiankulutuksen sekä toimintasäteen ja päästöjen mittaamiseen. Sen on tarkoitus tuottaa paremmin todellisia ajotilanteita vastaavia mittaustuloksia. Siinä autoja testataan lisävarusteiden kera haastavampaa testimenettelyä ja ajoprofiilia käyttäen.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.