MULTIMEDIA 

Saumattomasti integroidut tekniikat tekevät I-PACEn ominaisuuksien ja liitettyjen laitteidesi hallinnasta helppoa. 

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

I-PACE tarjoaa vaivattoman liitettävyyden kokemuksen niin auton sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaikki tiedot ovat aina saatavilla ajoneuvon eri näytöillä ja älypuhelimesi välityksellä. Kaikki tarvittava on aina käden ulottuvilla.

RAKENNA OMASI
PIVI PRO

Pivi Pro -tietoviihdejärjestelmämme on yhtä helppokäyttöinen kuin älypuhelimesi. Tärkeimmät ominaisuudet, kuten navigointi, mediat ja yhteystiedot, ovat vain yhden napautuksen takana.  

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

INCONTROL TOIMINNOT
TÄYSIN UUSI NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ 
Järjestelmä tarjoaa liikennepäivitykset ja latauspisteiden tiedot tosiaikaisina. Pysäköintipaikkojen ja -kohteiden tiedot ovat saatavilla myös silloin, kun yhteyttä ei ole käytettävissä. Tarkastele tietoja poikkeuksellisessa 2D- tai 3D-näkymässä. Ääniohjeet vaiennetaan automaattisesti ajaessasi tuttuja reittejä. 
REMOTE-SOVELLUS
Pysy yhteydessä I‑PACE-autoosi. Useimpien älypuhelimien kanssa yhteensopivan Remote-sovelluksen ansiosta pysyt tapahtumien tasalla ja voit vaikuttaa auton tärkeimpiin tietoihin, kuten käytettävissä olevaan toimintasäteeseen, lataustilaan, latausvirtaan ja pistokkeen tilaan.
SMARTPHONE PACK
Älypuhelinpaketti on yhteensopiva Apple CarPlayn®, Android Auton™ ja Jaguar InControl -sovellusten kanssa. Sovellusten käyttäminen on helppoa ja intuitiivista I-PACEn kosketusnäytön avulla. Pakettiin kuuluvat ainutlaatuinen Spotify-elämys sekä Tile®-sovellus, joka auttaa sinua löytämään kadottamasi esineet.
SECURE TRACKER
Seurantateknologiaa käyttävä turvajärjestelmä ilmoittaa sinulle varkausyrityksistä ja lähettää ajoneuvon sijainnin varastettujen ajoneuvojen seurantakeskukselle. Valinnainen, parannettu Secure Tracker Pro3 lähettää ilmoituksen viranomaisille tilanteessa, jossa autosi varastetaan vahvistamatonta tai kopioitua avainta käyttäen. Sisältää huoltotilauksen takuuajan puitteissa.
ÄLYKKÄÄT ASETUKSET 

Pivi Pro -järjestelmään sisältyvä Smart Settings tunnistaa jokaisen kuljettajan automaattisesti avaimen ja puhelimen perusteella. Se valitsee haluamasi istuimen ja peilien asennot ja toistaa aina matkan alkaessa haluamaasi mediavälinettä. Smart Settings voi myös oppia ja automatisoida nämä valinnat aiempien tapojesi ja rutiiniesi perusteella.

KATSO VIDEO
yt:URgXPjG9Jtk

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

HEAD-UP-TUULILASINÄYTTÖ
Head-Up-tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja, kuten nopeuden ja navigointiohjeet, tuulilasiin ja vähentää näin ajonaikaisia häiriötekijöitä. Kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö varmistaa, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.
INTERAKTIIVINEN DRIVER DISPLAY
Interaktiivinen 12.3” teräväpiirtonäyttö takaa parhaan ajoelämyksen tarjoamalla ajamiseen, turvallisuuteen ja navigointiin liittyvää informaatiota juuri silloin kun sitä tarvitset. Korkearesoluutioinen näyttö on selkeä, ja hienostunut grafiikkaprosessori takaa sulavaliikkeisen, terävän kuvanlaadun.
MERIDIAN<sup>TM</sup>-ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ 
Herätä musiikkisi henkiin valitsemalla toinen kahdesta brittiläisen MeridianinTM äänentoistojärjestelmästä. Valinnainen TrifieldTM-tekniikalla varustettu huippuluokan Meridian Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä tarjoaa live-konsertin äänimaailman rikkauden ja puhtauden. I-PACE HSE -mallissa vakiona oleva 16 kaiuttimella ja yhdellä subwoofer-bassoelementillä varustettu MeridianTM tarjoaa parhaan akustisen elämyksen.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

1Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. 1 vuoden vakiosopimus.
2Sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Jaguarin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
3Secure Tracker ja Secure Tracker Pro vaativat lisätilauksen ensimmäisen jakson päätyttyä. Kysy lisää paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Edellyttää etä- ja langatonta yhteyttä.

Jotkin kuvatut ominaisuudet voivat olla valinnaisia. Kysy lisätietoja paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet vaativat lisätilauksen ensimmäisen jakson päätyttyä. Kysy lisää Jaguar-jälleenmyyjältäsi.