SISÄTILOJEN TEKNOLOGIAT

Saumattomasti integroidut järjestelmät tekevät I-PACEn ominaisuuksien ja autoon yhdistetyn puhelimen hallinnasta helppoa.

I-PACE tarjoaa uskomattoman virtaviivaisen kokemuksen, niin auton sisällä kuin ulkona. Kahden kosketusnäytön, interaktiivisen ajonäytön, Head-Up-tuulilasinäytön ja oman älypuhelimesi ansiosta kaikki mitä tarvitset, on aina lähelläsi.

RAKENNA OMASI
TOUCH PRO DUO

Touch Pro Duo -multimediajärjestelmä koostuu kojelautaan integroidusta 10” kosketusnäytöstä sekä alemmasta 5” kosketusnäytöstä, jossa on monikäyttöiset kosketusnäppäimet.

KATSO VIDEO
yt:v1v9Ss8JQo4

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

INCONTROL TOIMINNOT
NAVIGATION PRO
Navigation Pro -järjestelmän avulla voit selata 2D- ja 3D-karttoja. Tallenna tärkeimmät paikat ja käytä pyyhkäisy- ja nipistyseleitä karttojen tutkimiseen. Naviogation Pro laskee I-PACEn toimintamatkan pinnanmuotojen ja nopeusrajoitusten avulla.
KATSO VIDEO
yt:M1YaPrydegU
SMARTPHONE PACK
Älypuhelinpaketti on yhteensopiva Apple CarPlayn®, Android Auton™ ja Jaguar InControl -sovellusten kanssa. Sovellusten käyttäminen on helppoa ja intuitiivista I-PACEn kosketusnäytön avulla. Pakettiin kuuluvat ainutlaatuinen Spotify-elämys sekä Tile®-sovellus, joka auttaa sinua löytämään kadottamasi esineet.
KATSO VIDEO
yt:A8TcmX0D8Go
CONNECT PRO
Connect Pro -järjestelmän avulla I-PACE pitää sinut ajan tasalla. Selvitä mitä ajoreitilläsi tapahtuu ja tutustu lähialueen parkkipaikkoihin tai kiinnostaviin kohteisiin. Asennettuasi SIM-kortin voit luoda 4G Wi-Fi -hotspotin ja olla aina verkossa.
KATSO VIDEO
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE-SOVELLUS
Pysy yhteydessä I‑PACE-autoosi. Useimpien älypuhelimien kanssa yhteensopivan Remote-sovelluksen ansiosta pysyt tapahtumien tasalla ja voit vaikuttaa auton tärkeimpiin tietoihin, kuten käytettävissä olevaan toimintasäteeseen, lataustilaan, latausvirtaan ja pistokkeen tilaan.
SECURE TRACKER- SEURANTATOIMINTO
Secure Tracker- toiminto käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä, ja ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittavessa viranomaisille.
InControl-ominaisuudet ja -lisävarusteet sekä niiden saatavuus saattavat vaihdella. Kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältä oman markkina-alueesi saatavuudesta ja tarkemmista ehdoista.
SMART SETTINGS

Smart setting (älykkäät asetukset) tunnistavat kuljettajan automaattisesti avaimen ja puhelimen avulla, jolloin järjestelmä säätää istuimen sekä peilit oikeaan asentoon ja toistaa suosikkimusiikkiasi. Järjestelmän älykkäät asetukset myös oppivat ja mukautuvat toimintatapojesi mukaan.

KATSO VIDEO
yt:URgXPjG9Jtk

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

HEAD-UP-TUULILASINÄYTTÖ
Head-Up-tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja, kuten nopeuden ja navigointiohjeet, tuulilasiin ja vähentää näin ajonaikaisia häiriötekijöitä. Kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö varmistaa, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.
INTERAKTIIVINEN DRIVER DISPLAY
Interaktiivinen 12.3” teräväpiirtonäyttö takaa parhaan ajoelämyksen tarjoamalla ajamiseen, turvallisuuteen ja navigointiin liittyvää informaatiota juuri silloin kun sitä tarvitset. Korkearesoluutioinen näyttö on selkeä, ja hienostunut grafiikkaprosessori takaa sulavaliikkeisen, terävän kuvanlaadun.
MERIDIAN-ÄÄNENTOISTO<sup>TM</sup>
Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella Meridian -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with TrifieldTM -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman. Vakiona I-PACE HSE:ssä ja First Editionissa.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.