LATAUS JA TOIMINTAMATKA

Jaguar I-PACE vie pitkälle.

Lontoosta Brysseliin yhdellä latauksella

Jaguar I-PACElla pääset yhdellä latauksella Lontoosta Brysseliin.

katso video
yt:aMGBfjnom4U
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
TÄSTÄ ALKAA AUTOILUN TULEVAISUUS

Jaguar I-PACEn toimintamatka on 470 km (WLTP)*. Tämän mahdollistaa korkean teknologian litium-ioniakku, jonka kapasiteetti on 90 kWh. Uuden sukupolven teknologiasta ja muotoiluosaamisestamme on syntynyt täysin päästötön täyssähköauto, joka edustaa Jaguarin ydinominaisuuksia puhtaimmillaan.

*Luvut perustuvat WLTP-testisykleihin. Lukujen välinen ero johtuu testimetodista, ei erosta suorituskyvyssä. Todellinen toimintamatka ja suorituskyky voivat poiketa esitetyistä arvoista ajotavasta ja ympäristöolosuhteista riippuen.

I-PACE mallistoon sisältyy Jaguar Care, 3 vuoden määräaikaishuollot 100.000 kilometriin saakka. Akustolle saa 8 vuoden takuun 160.000 km saakka, akun 70% toimintakyky

RAKENNA OMASI
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACEN TOIMINTAMATKALASKURI
Säädä alla olevia asetuksia ja totea, kuinka I-PACE sopii saumattomasti elämäntyyliisi – yhdellä latauksella.
km
ETÄISYYS YHDELLÄ LATAUKSELLA
AJOPROFIILI
Kaupunki
Suurin osa ajoistasi tapahtuu kaupungissa ja sen lähettyvillä 27 km/h:n keskinopeudella.
Motorway: The majority of your driving takes place on the motorway at an average speed of 92km/h (57mph).
Tyypillinen ajomatkasi sisältää ajoa sekä kaupunkialueella että maanteillä 47 km/h:n keskinopeudella.
Moottoritie
Yhdistelmä
ILMASTOINTI:
Ilmastointi/lämmitys
VANNEKOKO:
18"
20"
22"
ULKOLÄMPÖTILA:
TIESITKÖ TÄMÄN?
Sisätilojen lämpötila
Sisätilojen lämpötila

Lämmitys ja ilmastointi tarvitsevat energiaa, joka voi lyhentää toimintamatkaa.
Koska näitä järjestelmiä käytetään eniten matkan alussa, voit lämmittää tai viilentää Jaguar I-PACEn valmiiksi jo latauksen aikana. Tarvittava energia otetaan silloin verkkovirrasta eikä se siten vaikuta akun lataukseen ja toimintamatkaan.

Ääriolosuhteet
Ääriolosuhteet

Erittäin matala tai korkea lämpötila vaikuttaa akun kykyyn ylläpitää latausta. Jaguar I-PACE on varustettu älykkäällä lämpötilansäätelyjärjestelmällä, joka pitää akun lämpötilan optimaalisena ja minimoi ulkoisten olosuhteiden vaikutuksen toimintamatkaan. Jaguar I-PACE onkin erinomainen autovalinta myös Suomen olosuhteisiin.

Ajotapa
Ajotapa

Yksi merkittävimmistä toimintamatkaan vaikuttavista tekijöistä on kuljettajan ajotapa. Toistuvat voimakkaat kiihdytykset kuluttavat akun latausta merkittävästi enemmän kuin tasainen nopeus.
Rauhallinen, mahdollisimman tasavauhtinen ajotapa voi myös vähentää tarvetta voimakkaisiin jarrutuksiin, jotka kuluttavat energiaa. Tasainen vauhti auttaa siis pitämään täyssähköauton toimintamatkan mahdollisimman pitkänä.

Ajo ruuhkassa
Ajo ruuhkassa

Kiihdytys ja jarrutus kuluttavat molemmat energiaa. Toistuvat kiihdytykset ja jarrutukset esimerkiksi ruuhka-ajossa voivat vaikuttaa toimintamatkaan yhtä paljon kuin kuljettajan ajotapa. Vauhdin pitäminen mahdollisimman tasaisena myös ruuhkassa varmistaa mahdollisimman pitkän toimintamatkan.

PUHDAS, MIELLYTTÄVÄ, SELKEÄ

Jaguar I-PACEn akku ladataan auton etulokasuojan takana sijaitsevan latauspistokkeen kautta. Kun olet kytkenyt latausjohdon, lataus käynnistyy automaattisesti. Lataus myös loppuu automaattisesti akun täytyttyä. Lataus on täysin turvallista kaikissa olosuhteissa, myös sateella ja Suomen talvisissa olosuhteissa.

KOTILATAUS
JULKINEN LATAUS
KOTILATAUS
Optimaalisin tapa ladata I-PACE kotona on käyttää Jaguarin kotilatauslaitetta*. I-PACE on varustettu 7 kW:n 1-vaiheisella vaihtovirtalaturilla (AC)**. Se lataa akun täyteen yön aikana ja tarjoaa yhden tunnin latauksella 35 km toimintamatkan. Jos I-PACE ladataan normaalista verkkovirtarasiasta, latausaika pitenee, mutta silläkin saavutetaan päivittäiseen työmatkaan tarvittava toimintamatka 60km helposti yön aikana. Voimavirtapistokkeesta ladattuna toimintamatka on tunnin latauksella 35 km. *Jaguar I-PACE:n ostaneille suosittelemme kotilatauksen tilanteen kartoittamista valtuutetun kumppanin toimesta. Jaguarilla on tulossa tähän kuluttajille suunnattu ratkaisu. **7 kW teho on saatavana useimmissa maissa
Kotilatausasema
Jaguar ei tarjoa kotilatausasemien kartoitusta tai asennusta vaan olemme jättäneet nämä alan ammattilaisille. Suomessa kotilatausasemien kartoitusta, laitteita ja asennusta tarjoavat esimerkiksi Fortum Charge and Drive sekä Plugit Finland.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
LATAUS YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ
Kätevin tapa lisätä akun virtaa esimerkiksi pitkillä matkoilla on käyttää DC-pikalatausta eurooppalaisen CCS (Combo) standardin latauspistokkeella. Tyypillinen 50 kW laturi antaa tunnin latauksella noin 270 km toimintamatkan. Julkisen latauspisteverkoston kehittyessä Jaguar I-PACE tullaan varustamaan mahdollisuudella vastaanottaa 100 kW DC-latausvirtaa. Tämä tarkoittaa, että saat lisättyä toimintamatkaa 100 km noin 15 minuutissa. Palveluntarjoajasta riippuen julkisia AC-latureita on eri tehoisina. Voit löytää arkeesi sopivia latauspisteistä paikoista, joissa viettäisit muutenkin useampia tunteja. Näitä ovat esimerkiksi kauppakeskukset, hotellit ja kuntosalit. Kytke vain Jaguar I-PACE lataukseen ja nauti omasta ajastasi. Jaguarilla on valtuutetut latausyhteistyökumppanit kaikilla Jaguar I-PACEn markkina-alueilla.
YLEISEN AC LATAUSPISTEEN KAAPELI
Public Charging Cable (tunnetaan myös nimellä Mode 3 -latauskaapeli) yhdistää I-PACEn standardoituihin julkisiin AC vaihtovirta-latauspisteisiin, joissa käytetään eurooppalaista Type 2 (Mennekes) latauspistoketta. Tätä kaapelia voidaan käyttää myös yhdistettäessä kotilatausasemaan. Julkisilla DC-pikalatauspisteillä on valmiiksi kytketty kaapeli, joten et tarvitse omaa. Kysy lisää oman alueesi julkisista latauspisteistä omalta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

A Public Charging Cable (Mode 3 -kaapeli) AC Type 2 latauspistokkeella on vakiona kaikissa Manner-Euroopassa myydyissä I-PACE-malleissa.
LISÄTIETOJA SÄHKÖAUTOILUSTA

Jaguar I-PACE Go-aplikaatio seuraa automaattisesti matkojasi. Aplikaatiosta löydät faktoja ja lukuja matkoistasi. Voit tutkia karttoja sekä nähdä ennusteen akun kilomertikapasiteetista. Aplikaatiosta löydät myös lähimmät latauspisteet.

LATAA (iOS)
LATAA (ANDROID)
TOIMINTAMATKAN YLLÄPITO

Jaguar I-PACEn teknologia varmistaa ajoneuvon toimintamatkan ja suojaa akkua. Esimerkiksi sisätilojen lämpötilansäätelyjärjestelmän avulla voit lämmittää tai viilentää ylellisen matkustamon I-PACEn latautuessa. Latauksen aikana tarvittava energia otetaan sähköverkosta eikä auton akusta.

TUTUSTU SUORITUSKYKYYN
ECO-TILA

Eco-tila auttaa pidentämään Jaguar I-PACEn toimintamatkaa vähentämällä energiahävikkiä ja kannustamalla taloudellisempaan ajotapaan. Se myös säätää hienovaraisesti sisälämpötilaa, ilmastointia ja muita ajoneuvon ominaisuuksia. Voit ohittaa ECO-tilan asetukset säätämällä ominaisuuksia yksitellen tai asetusvalikon kautta.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI

Uusi kansainvälinen yhdenmukaistettu kevyiden hyötyajoneuvojen WLTP-testimenettely on otettu käyttöön vaiheittain vuodesta 2017 alkaen. Sitä käytetään eurooppalaisten autojen polttoaineen- ja energiankulutuksen sekä toimintasäteen ja päästöjen mittaamiseen. Sen on tarkoitus tuottaa paremmin todellisia ajotilanteita vastaavia mittaustuloksia. Siinä autoja testataan lisävarusteiden kera haastavampaa testimenettelyä ja ajoprofiilia käyttäen.