LATAUS JA TOIMINTAMATKA

aguar I-PACE vie pitkälle.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
KEHITTYNYT TEKNIIKKA, KESTÄVÄÄ AJAMISTA

Intohimomme muotoilua kohtaan ja sähköiset teknologiamme yhdistyvät täysin pakokaasupäästöttömässä autossa, joka on silti yhä kiistattomasti Jaguar. I-PACEn toimintamatka on 470 km (292 mailia) WLTP-syklin* mukaisesti laskettuna. Tämä on mahdollista huipputekniikkaa edustavan 90 kWh:n litiumioniakun ja I-PACEn ilmanvastuskertoimen 0,29 ansiosta. 

RAKENNA OMASI
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ipace/ipace-range-calculator-data.json
I-PACEN TOIMINTAMATKALASKURI
Säädä alla olevia asetuksia ja totea, kuinka I-PACE sopii saumattomasti elämäntyyliisi – yhdellä latauksella.
km
ETÄISYYS YHDELLÄ LATAUKSELLA
AJOPROFIILI
Kaupunki
Suurin osa ajoistasi tapahtuu kaupungissa ja sen lähettyvillä 27 km/h:n keskinopeudella.
Motorway: The majority of your driving takes place on the motorway at an average speed of 92km/h (57mph).
Tyypillinen ajomatkasi sisältää ajoa sekä kaupunkialueella että maanteillä 47 km/h:n keskinopeudella.
Moottoritie
Yhdistelmä
ILMASTOINTI:
Ilmastointi/lämmitys
VANNEKOKO:
18"
20"
22"
ULKOLÄMPÖTILA:
TIESITKÖ TÄMÄN?
REGENERATIIVINEN JARRUTUS
REGENERATIIVINEN JARRUTUS

Kun nostat jalkasi Jaguar I-PACEn kaasupolkimelta, älykäs regeneratiivinen jarrujärjestelmä käynnistyy. Se hidastaa ajoneuvon vauhtia ja käyttää tästä syntyneen energian toimintamatkan pidentämiseksi.

AJOTYYLI
AJOTYYLI

Kuljettaja on yksi suurimpia toimintamatkaan vaikuttavia tekijöitä. Tasaisella nopeudella ajaminen – useiden voimakkaiden kiihdytysten sijasta – auttaa säästämään sähköauton toimintamatkaa. Tämä voi vähentää riippuvuutta nopeista jarrutuksista, mikä kuluttaa enemmän energiaa kuin maltillisempi jarruttaminen.

ESI-ILMASTOINTI
ESI-ILMASTOINTI

Äärimmäisen alhaiset ja korkeat lämpötilat vaikuttavat siihen, kuinka hyvin akku voi säilyttää varaustilansa. Kun liität ajoneuvon latauslähteeseen, se huolehtii ihanteellisesta akun lämpötilasta latauksen päättyessä. Sen avulla ajoneuvo voi saavuttaa suurimman mahdollisen toimintamatkan ja suorituskyvyn ennen ajoon lähtemistä.

ECO-TILA
ECO-TILA

Eco-tila auttaa säästämään Jaguar I-PACEn toimintamatkaa säätämällä hienovaraisesti sisälämpötilaa, ilmastointia ja muita ajoneuvon ominaisuuksia. Voit ohittaa ECO-tilan asetukset säätämällä ominaisuuksia yksitellen tai asetusvalikon kautta.

LATAUS
LATAUS KOTONA 
Jaguar suosittelee käyttämään kotilatausasemaa1 ihanteelliseen lataamiseen kotona. Sitä käytetään Mode 3 -latauskaapelin kanssa. I-PACE 2021 on varustettu sisäänrakennetulla 11 kW:n 3-vaiheisella vaihtovirtalaturilla (AC), jonka avulla ajoneuvon voi ladata täyteen yön aikana, tai tunnin aikana jopa 65 km toimintamatkaa.
Mukana toimitetaan myös Mode 2 -latauskaapeli, jota voidaan käyttää normaalissa verkkopistorasiassa. Latausnopeus on alhaisempi tavallisesta kotipistorasiasta ladattaessa (jopa 11 km toimintamatkaa tunnissa), kuin jos käytössä on kotilatausasema, mutta silläkin saavutetaan päivittäiseen 60 km:n työmatka-ajoon tarvittava toimintamatka helposti yön aikana.
TUTUSTU TARKEMMIN
LATAUS YLEISISSÄ LATAUSPISTEISSÄ 
I-PACEn mukana toimitetaan julkisiin AC-latauspisteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli, joka on käytössä yleisesti useimmissa maissa. Julkisia AC-latauspisteitä on runsaasti, ja löydät ne helposti joko Jaguar-etäsovelluksen tai navigaatiojärjestelmän avulla. Tyypillinen 50 kW:n laturi antaa tunnin latauksella jopa 270 km:n toimintamatkan2.
Kiinteillä kaapeleilla varustetut DC-pikalaturit (tasavirtalaturit) yleistyvät nopeasti julkisen latausinfrastruktuurin parantuessa. I-PACE on varustettu vastaanottamaan jopa 100 kW:n tasavirtaa kiinteästä DC-kaapelista, joten sellaisen mukana kuljettamiseen ei ole tarvetta.
TUTUSTU TARKEMMIN

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

1Jaguarilla on valtuutetut latauslaitteistojen toimittajat kaikilla I‑PACEn markkina-alueilla. Jälleenmyyjämme ja valtuutetut toimittajamme neuvovat mielellään parhaan latausratkaisun valinnassa. Kysy lisätietoja Jaguar-JÄLLEENMYYJÄLTÄSI.

2Jaguarilla on valtuutetut latausyhteistyökumppanit kaikilla Jaguar I-PACEn markkina-alueilla. Voit valita useista hinnoitteluvaihtoehdoista sen mukaisesti, kuinka usein käytät tarjolla olevia latauspisteitä. DC-pikalaturi lataa suuria energiamääriä nopeasti. Akun lähestyessä täyttä latausnopeus hidastuu. Monesti nopein tapa onkin pikaladata akku 80 prosenttiin tai juuri tarvittavaan toimintamatkaan asti.

††KATSO WLTP-LUVUT
Annetut luvut on laskettu NEDC2-mittausmenetelmällä valmistajan virallisista WLTP-testeistä EU-lainsäädännön mukaisesti. Ne on tarkoitettu vain automallien vertailuun. Tosiasialliset luvut voivat vaihdella tästä. CO₂- ja polttoainetalouden luvut voivat vaihdella pyörän asennuksen ja lisävarusteiden mukaan. NEDC2-luvut on laskettu käyttämällä hallituksen kaavaa WLTP-luvuista, jotka vastaavat vanhan NEDC-testin lukuja. Tällöin voidaan soveltaa oikeaa verotusta.

Jotkin kuvatut ominaisuudet voivat olla valinnaisia. Kysy lisätietoja paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet vaativat lisätilauksen ensimmäisen jakson päätyttyä. Kysy lisää Jaguar-jälleenmyyjältäsi.