<h3 style="font-size:20px">KANNUSTIMET SÄHKÖAJONEUVOILLE</h3>

Täyssähköinen, täysin pakokaasupäästötön I-PACE tuo valtavasti etuja.

I‑PACEN OMISTAMINEN

I-PACEssa yhdistyvät sähköinen suorituskyky ja Jaguarin muotoilulle uskollinen olemus, ja sen kuljettajat pääsevät nauttimaan kaikesta Jaguarin tarjoamasta hoidosta, huollosta ja tuesta. Koska I-PACE on täysin pakokaasupäästötön sähköajoneuvo, sen omistajilla on oikeus valtioiden, paikallisviranomaisten ja yritysten myöntämiin sähköautoihin siirtymiseen liittyviin etuihin.

RAKENNA OMASI
Tukea oman sähköauton hankintaan

Eräät valtiot tarjoavat taloudellisia kannustimia tai verohelpotuksia bensiini- tai dieselauton oston yhteydessä kerättävistä veroista, kuten ALV:sta tai tavaroita ja palveluja koskevista veroista. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Tukea valmisteverojen kanssa toimimiseen ja oman sähköajoneuvon rekisteröintiin

Sähköautoista kerätään yleensä alhaisempi valmistevero tai niiden veroaste voi olla nolla. Maissa, joissa auton lisäksi rekisterikilvet on ostettava tai niitä myönnetään arvonnan perusteella, sähköautot voivat hyötyä alennetuista kustannuksista ja ne voivat jopa välttyä kokonaan arpomismenettelyltä. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Tukea sähköajoneuvon latauslaitteiden hankintaan

Kotilatausasemien hankintaan voi saada tukea joissakin maissa. Saatavana voi myös olla kannustimia yleisten latausasemien asentamiseen asuntoyhtiöihin ja työpaikoille. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Yritysautojen alennettu verotus

Yritysautoina sähköautot voivat tuoda huomattavia veroetuja vastaaviin bensiini- tai dieselautoihin verrattuna. Työnantaja voi myös saada niistä kirjanpidollista hyötyä omaisuuden arvon vähentämisen muodossa. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Sähköajoneuvojen ilmainen lataaminen

Ilmaisia latausasemia voi olla käytettävissäsi pysäköidessäsi ostoskeskuksissa, hotelleissa ja muissa vierailemissasi kohteissa. Tätä kutsutaan kohdelataukseksi. Jotkin yritykset voivat tarjota alennusta latausmaksuista niiden tiloissa viettämäsi ajan perusteella. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Vapautukset tie- ja käyttömaksuista

Sähköajoneuvoille myönnetään joissain tapauksissa vapautuksia tiemaksuista. Niiden omistajilta ei luonnollisestikaan peritä bensiini- ja dieselautoihin kohdistuvia, ilmanlaatuun liittyviä päästökohtaisia maksuja. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

Käytännöllisyys ja etuudet

Joissakin kaupungeissa sähköajoneuvoilla saa ajaa monimatkustajakaistoja, myös yksin ajettaessa, sekä linja-autokaistoja. Niillä voi joskus myös pysäköidä paikoissa, joihin bensiini- ja dieselajoneuvot eivät saa pysäköidä, tai maksuista voi saada alennusta. Katso lisätietoja maasi Jaguar-verkkosivustolta tai kysy paikalliselta Jaguar-jälleenmyyjältäsi.

MYYNNIN JÄLKEISET PALVELUT

Jaguarin miltei sadan vuoden kokemus ajoneuvojen valmistamisesta ja myynnin jälkeisistä palveluista takaa sinulle mielenrauhan. I-PACEn akulla on kattava 8 vuoden takuu.* Voit aina luottaa Jaguarin korkeatasoiseen jälleenmyyntiverkostoon ja sen korkeasti koulutettuihin teknikoihin, jotka tuntevat Jaguarisi läpikotaisin.


*I-PACEn takuu on rajattu 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin (ensin täyttyvän mukaisesti) ja se on lunastettavissa, jos akun kunto laskee alle 70 prosentin tasolle.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Löydä sähköistävä yhdistelmä Jaguarin suorituskykyä, tekniikkaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.