OHJELMISTO-PÄIVITYKSET – KAIKKI TARVITTAVAT TIEDOT

I-PACE on lähtölaukaus kokonaan uusille teknologisille innovaatioille.

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Olemme kehittäneet uusia ominaisuuksia, joiden avulla ajoneuvon ohjelmisto päivitetään langattomasti "over-the-air".

Lisämukavuutena ohjelmistopäivitysten lataaminen ja asentaminen autoon voidaan tehdä langattomasti SIM-kortti- tai WiFi-yhteyden kautta.

Saat autoosi ilmoituksen päivityksestä, joka pyytää sitten hyväksyntääsi. Autoihin, joilla on useita kuljettajia, kuten vuokra-autot, ja joiden omistajat eivät halua, että ohjelmistopäivityksiin on vapaa pääsy, on saatavana yksinkertainen PIN-lukko-toiminto, joka mahdollistaa rajoitetun pääsyn toimintoihin.

Ohjelmistopäivitykset takaavat, että auto toimii optimaalisesti ja on aina ajan tasalla. Tämä toiminto mullistaa autoteollisuuden ja on pian yhtä yleinen autoissa kuin tällä hetkellä matkapuhelimissa.


OHJELMISTOPÄIVITYKSET - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
Mitä ohjelmistopäivitykset ovat?

Ohjelmistopäivitykset tarkoittavat, että voit päivittää ajoneuvon perusohjelmistoa langattomasti, ilman käyntiä Jaguar-/Land Rover - jälleenmyyjän luona.

Mitä tämä tarkoittaa minun autoni kohdalla?

Ohjelmistopäivitykset päivittävät ajoneuvon Infotainment-järjestelmän, telematiikkayksikön ja tiettyjen mallien akun energianohjausyksikön (Energy Control Module). Näin Jaguar voi toimittaa sinulle päivityksiä Infotainment-järjestelmään ja tarvittaessa hallita ja optimoida akun latauskykyä (BatteryChargingCapability).

Kuinka voin estää ohjelmistopäivitykset?

Voit asettaa ohjelmapäivitykset päälle/pois Asetukset-valikon Ohjelmistopäivitykset-osiossa.

Mistä tiedän, onko päivityksiä saatavana?

Kun päivitys on saatavana, saat järjestelmäilmoituksen autoosi saatavasta ohjelmistopäivityksestä. Saat seuraavaksi latauspyynnön, joka aloittaa prosessin, jos se hyväksytään. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa ohjelmistopäivitykset Asetukset-valikosta Ohjelmistopäivitykset-osiossa.

Ovatko päivitykset ilmaisia?

Jos käytät SIM-korttiyhteyttä langattoman WiFi-yhteyden sijaan, sinulle saattaa koitua operaattorin tiedonsiirtomaksuja.

Kuinka kauan asennus kestää?

Asennus voi kestää jopa 35 minuuttia, jona aikana ajoneuvo ei ole käytettävissä.

Mitä minun pitää tehdä ennen päivityksen asentamista?

Ajoneuvon akussa on oltava latausta yli 60 %, eikä se saa olla liitettynä latauspisteeseen. Ajoneuvoa ei voi käyttää, ennen kuin ohjelmistoasennus on valmis.

”Ohjelmistopäivitys saatavilla” näkyy kosketusnäytöllä. Mitä teen?

Tämä viesti näkyy, kun uusi ohjelmisto on saatavana. Autosi tukee ohjelmistopäivityksiä ilman tarvetta käydä jälleenmyyyjän huollossa. Seuraa ohjeita, niin prosessi alkaa automattisesti.

Lataukseni epäonnistui, mitä minun pitäisi tehdä?

Voit käyttää autoa normaalisti, Latauksen epäonnistuminen ei vaikuta millään tavalla ajoneuvon toimintoihin. Voit yrittää päivitystä uudelleen Asetukset-valikon Ohjelmistopäivitykset-osiossa. Jos päivitys ei edelleenkään onnistu, sinun kannattaa olla yhteydessä jälleenmyyjään tarkempaa selvitystä varten.

”Asennus ei käynnisty” näkyi kosketusnäytössä. Mitä teen?

Tämä viesti näytetään, kun ohjelmistojen asennus ei käynnisty. Syy on ilmoitettu viestissä (esimerkiksi: ovi on auki, mobiiliverkko ei ole käytettävissä, edellytykset eivät täyty). Seuraa näytön ohjeita jatkaaksesi.

”Ohjelmistoasennus epäonnistui” näkyi kosketusnäytössä. Mitä teen?

Tämä viesti näytetään, kun ohjelmistoasennus ei onnistunut. Ajoneuvon ohjelmisto palaa edelliseen versioonsa. Ajoneuvoa voi käyttää normaalisti. Myös jälleenmyyjä voi suorittaa ohjelmistopäivityksen. Viesti ilmaisee, jos ohjelmistopäivitys on kiireellinen. Klikkaa OK poistuaksesi Ohjelmistopäivityksistä.

Voiko asennusta keskeyttää mitenkään?

Ei. Alettuaan asennusta ei voi keskeyttää. Tämä kestää kuitenkin vain noin 35 minuuttia. Voit poistua ajoneuvosta asennuksen aikana.

Ohitin vahingossa päivityksen, mutta nyt haluaisin palata siihen. Mitä teen?

Voit asettaa ohjelmapäivitykset päälle/pois Asetukset-valikon Ohjelmistopäivitykset-osiossa Tässä osiossa voit etsiä joko ajoneuvo- tai infotainment-järjestelmän päivityksiä.

Ovatko ohjelmistopäivitykset ainoa tapa päivittää ohjelmistot autossani?

Ei. Voit myös mennä jälleenmyyjän luo, joka voi päivittää autosi huoltojärjestelmänsä kautta.