SISÄTILAT

I‑PACE on täydellisessä tasapainossa Jaguarin urheiluautoperinteen ja ylellisyyden välillä

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Saumattomasti integroitua teknologiaa, runsaasti tilaa ja poikkeuksellista harmoniaa. I-PACEn sisätilat ovat täynnä käytännöllisiä kosketustoimintoja ja kauniisti kaartuvia pintoja.

RAKENNA OMASI
ENEMMÄN YLELLISYYTTÄ

Auton sisätilojen käsintehdyt yksityiskohdat huokuvat ylellisyyttä. Taidokkaasti viimeistellyt kaksoisompeleet ovat osa hienostunutta kokonaisuutta. Yöaikaan valkoinen valaistus tuo esiin upeita yksityiskohtia.

KÄTKETTYÄ TILAA

I-PACEn matkustamon sydän on kelluva keskikonsoli. Sen ainutlaatuinen muotokieli antaa esimakua I-PACEn ominaisuuksista heti astuessasi autoon.

TUTUSTU KÄYTÄNNÖLLISYYTEEN
istuimet
URHEILUISTUIMET
I-PACEn ammattitaidolla suunnitellut urheiluistuimet tukevat joka käänteessä. Istuimet on varustettu lämmitys- ja viilennysjärjestelmällä. Saatavana useita eri materiaalivaihtoehtoja ja värejä.
PERFORMANCE-ISTUIMET
Lisävarusteena saatavat Performance-istuimet on suunniteltu urheiluautojen mallin mukaan. Hienoimmista materiaaleista valmistetut istuimet antavat parhaan mahdollisen tuen ajon aikana.
HILJAISTA ELEGANSSIA

Ohjaamo on rauhan tyyssija. Moottorin pitkälle kehitetty kotelointi pienentää äänikuormaa ja aerodynaaminen ulkomuoto vähentää ilmavirran ääntä. Kaikkialla sisätiloissa vallitsee hienostunut ja rauhoittava tunnelma

AKUSTISET IKKUNAT

Täyssähköinen I-PACE on nautittavan hiljainen. Etuikkunat ja tuulilasi ovat akustisesti laminoituja, mikä vähentää ulkopäin tulevaa melua merkittävästi.

KATSO VIDEO
yt:ohO5fY_9kQs

Sivuston autot voidaan esittää erikoisvarustein. Tarkista varusteiden saatavuus ja tarkat varustetiedot aina lähimmältä jälleenmyyjältäsi

OHJAAMON ESI-ILMASTOINTI 
Lämmitä tai jäähdytä I-PACEn sisätilat haluamaasi lämpötilaan Jaguar-etäsovelluksen avulla jo ennen autoon nousemista. Käyttämällä esi-ilmastointia latauksen aikana I-PACEn ohjaamon ihanteellinen lämpötila saavutetaan käyttämättä akussa olevaa virtaa, mikä pidentää auton toimintaetäisyyttä. Myös akuston lämpötilaa hallitaan optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi haluttuna lähtöaikana.
OHJAAMON SISÄILMAN IONISOINTI PM2.5-SUODATTIMELLA
Nanoe™-ionisointitekniikka parantaa sekä kuljettajan että matkustajien hyvinvointia. Kun painat autosi PURIFY-painiketta, erikoisvalmisteinen suodatin vangitsee ja poistaa PM2.5-kokoiset hiukkaset ja allergeenit, kuten hienon pölyn ja siitepölyhiukkaset. Tämä tapahtuu ionisoimalla ohjaamon sisällä olevat hiukkaset, jolloin ne vangitsevat ja neutraloivat ilmassa olevat epäpuhtaudet.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.