TURVALLISUUS

Innovatiiviset teknologiamme takaavat, että ajokokemuksesi Jaguar I-PACElla on erittäin nautinnollinen ja turvallinen.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

I-PACE on täynnä erilaisia turvaominaisuuksia sinun, matkustajiesi, muiden tienkäyttäjien ja autosi akun suojelemiseksi.

RAKENNA OMASI
TURVAKORI

I-PACEn turvakori on yhdistelmä alumiinia ja terästä, ja se muodostaa jäykän korin akun ympärille antaen lisäturvaa kaikille matkustajille.

ULKOINEN ÄÄNIJÄRJESTELMÄ
I-PACE lähettää ulospäin merkkiääntä alle 20 km/h nopeuksissa, jotta jalankulkijat havaitsevat auton.
KATSO VIDEO
yt:NzA6_zy0GXM
TURVATYYNYT
I-PACEssa on kattava kuuden turvatyynyn järjestelmä: kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, turvaverhot sekä rintakehätyynyt.
ISOFIX
Molemmat takasivuistuimet on varustettu turvakaukaloiden ja lasten turvaistuimien kiinnittämiseen tarkoitetuilla ISOFIX-kiinnityspisteillä. Keskimmäistä takaistuinta ei ole varustettu kiinnityspisteillä.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ – VAKIO-OMINAISUUDET 
3D SURROUND -KAMERA 
3D surround -kamera sisältää nyt 360° pysäköintiavustimen toimintoja. Se näyttää kosketusnäytöllä neljältä huomaamattomasti eri puolille ajoneuvoa asennetulta kameralta yhteen liitettyä 3D-perspektiivikuvaa. Ilman älykästä järjestelmää tämä näkymä olisi mahdoton saavuttaa ajoneuvosta nousematta. 
HÄTÄJARRUTUS
Auttaa välttämään törmäykset toisiin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin kameroiden, tutkan ja ultraäänisensorien avulla. Jos mahdollisuus törmäykseen havaitaan, järjestelmä antaa ääni- ja kuvavaroituksia. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa pienentääkseen mahdollisen törmäyksen vakavuutta.
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUSRAJOITIN
Vakionopeudensäädin auttaa pitämään tietyn nopeuden käyttämättä kaasupoljinta. Nopeusrajoittimella voit asettaa ajoneuvon enimmäisnopeuden.
LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ JA MUKAUTUVA NOPEUDENRAJOITIN  
Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä muistuttaa nopeusrajoituksista ja ohituskieltomerkeistä näyttämällä ne selkeästi mittaristossa. Kun se on käytössä, mukautuva nopeudenrajoitin käyttää tunnistettuja liikennerajoituksia ajoneuvosi nopeuden säätämiseen.
KULJETTAJAN TILAN VALVONTA
Seuraamalla ohjausliikkeitä, jarrutuksia ja kaasupolkimen toimintaa Kuljettajan tilan valvonta havaitsee, jos alat olla väsynyt ja kehottaa sinua ajoissa pitämään tauon.
KAISTANPITOAVUSTIN 
Havaitsee, jos ajoneuvo ajautuu tahattomasti pois kaistalta, ja kehottaa ohjaustehostimen vääntöä lisäämällä ohjaamaan takaisin kaistalle.
PYSÄKÖINTIETÄISYYDEN ILMAISIN EDESSÄ JA TAKANA
Pysäköinnin etu- ja taka-avustin ilmaisee etäisyytesi lähellä oleviin esteisiin etu- ja takapuskureissa sijaitsevia antureita käyttäen, mikä helpottaa pysäköintiruutuun ohjaamista.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ: VALINNAISET LISÄVARUSTEPAKETIT 

Kukin paketti sisältää valikoiman turvallisuutta ja tietoa tarjoavia ominaisuuksia. Katvealueen valvontapaketti kuuluu I-PACE SE- ja HSE-mallien vakiovarusteisiin. Kuljettajan avustinjärjestelmä kuuluu I-PACE HSE -mallin vakiovarusteisiin. Pysäköintiavustinpaketti on valinnainen lisävaruste kaikissa malleissa. 

KATVEALUEEN VALVONTA (Blind Spot Assist)
Jos I-PACE havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, varoitusvalo syttyy kyseisessä sivupeilissä ja ohjaustehostimen lisääntyvä vääntö kehottaa ohjaamaan poispäin mahdollisesta törmäyksestä.
TAKANA RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN
Risteävän liikenteen varoitin taakse on erityisen käytännöllinen, kun poistut pysäköintipaikasta peruuttamalla. Se varoittaa autosi kummaltakin puolelta lähestyvistä vaaroista. Se antaa sekä äänimerkin että näkyvän varoituksen, jotta tiedät mitä takanasi on, vaikka näkyvyys olisi estynyt. 
TURVALLISEN ULOSKÄYNNIN VALVONTA
Varoittaa takaovista poistuvia matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista tai polkupyöräilijöistä. Kun lähestyvä ajoneuvo havaitaan, ovessa syttyy varoitusvalo. Valo sammuu heti, kun ovi on turvallista avata.
KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI (Blind Spot Assist)
Katvealueen valvontapaketti auttaa havaitsemaan mahdolliset törmäystilanteet ja reagoimaan niihin, mikä tuo varmuutta kaikkiin ajoihin. Sisältää seuraavat ominaisuudet: katvealueen valvonta, takaristeysnäkymän valvonta ja autosta poistumisen valvonta. 
ADAPTIIVINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN STOP & GO
Mukautuva vakionopeudensäädin tekee maanteillä ja ruuhkissa ajamisesta entistä helpompaa ja miellyttävämpää. Tämä tapahtuu avustamalla pehmeästi kiihdyttämistä ja jarruttamista siten, että ajoneuvo pitää asetettua etäisyyttä yllä edellä kulkeviin ajoneuvoihin. I-PACE voi seurata kohteena olevaa ajoneuvoa pysähdyksiin saakka. Stop and go -toiminto kiihdyttää auton automaattisesti pysähdyksistä, jos kohteena oleva ajoneuvo lähtee liikkeelle muutaman sekunnin kuluessa.
TAKATÖRMÄYSAVUSTIN
Jos takaa lähestyvä ajoneuvo ei hidasta nopeuttaan, I-PACE yrittää varoittaa sen kuljettajaa vilkuttamalla hätävilkkuja.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

In-car-ominaisuuksia saa käyttää vain vaarantamatta liikenneturvallisuutta. Kuljettaja on aina vastuussa auton hallinnasta kaikissa tilanteissa.