AJODYNAMIIKKA

Koe vaivaton mutta riemastuttava matka XE:n edistyneeseen tekniikkaan ja suunnitteluun.

WATCH THE FILM
yt:sICXbRVdbpQ
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.
MUKAVUUTTA JA DYNAMIIKKAA
KEVYT ALUMIINIRAKENNE

Kevyt alumiinirakenne alentaa sekä polttoaineenkulutusta että CO2-päästöjä lujuudesta ja luotettavuudesta tinkimättä. Painoa säästävä teknologia auttaa osaltaan huippunopeuden 250 km/h saavuttamisessa.

TORQUE VECTORING BY BRAKING
TORQUE VECTORING BY BRAKING

XE tarkkailee ja tasapainottaa väännön jakautumista jatkuvasti. Tämä parantaa sekä pitoa että ajoneuvon ohjattavuutta ja maksimoi ajoneuvon hallinnan kaikilla alustoilla. Järjestelmä rajoittaa aliohjautumista sisäkaarteen puoleisia jarruja käyttämällä, lisäten samalla enemmän vääntöä ulkokaarteen puoleisille pyörille parantaen näin ajoneuvon vakautta.

OTA YHTEYTTÄ
TORQUE VECTORING BY BRAKING
KEVYT ALUMIINIRAKENNE
AJOTEKNOLOGIA
NELIVETO
XE:n nelivetojärjestelmä parantaa ajoneuvon suorituskykyä ja ohjattavuutta. Auton Intelligent Driveline Dynamics (IDD) -ohjausjärjestelmä analysoi vallitsevat tieolosuhteet ja jakaa tehon pyörien kesken, mikä parantaa ohjauksen dynamiikkaa kaikilla alustoilla.
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE
Ajoalustaan reagoiva Adaptive Surface Response (AdSR)1 -järjestelmä toimii yhdessä nelivedon kanssa ja varmistaa tasaisen ajon vaihtelevissa olosuhteissa. AdSR tunnistaa ajettavien pintojen väliset muutokset ja mukauttaa XE:n kaasun vastetta, mikä mahdollistaa vakaan ajon niin ruoholla, soralla kuin lumellakin.
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Jaguarin All Surface Progress Control (ASPC) on alhaisilla nopeuksilla käytettävä vakionopeudensäädin, jonka avulla tasaisen nopeuden säilyttäminen on vaivatonta tilanteissa, joissa pito on heikko.
JOUSITUS
XE:n edistykselliset etu- ja takajousitusjärjestelmät laajentavat sen dynaamista suorituskykyä. Jousituksen Passive Sports Suspension2 -järjestelmä tarjoaa jäykemmän jousituksen ja ainutlaatuisen sähköavusteisen ohjauksen säädön, mitkä yhdessä parantavat XE:n ketteryyttä ajossa.
MOOTTORIT JA VOIMANSIIRTOJÄRJESTELMÄT
MOOTTORIT

Bensiini- ja dieselmoottorien valikoimassamme yhdistyvät polttoainetaloudellisuus ja sulava suorituskyky. Ne varmistavat sykähdyttävän ajokokemuksen jokaiselle matkalle.

VALIKOIMA

Jaguarin innovatiiviseen teknologiaan perustuva moottorivalikoima tarjoaa alhaiset CO2 -päästöt suorituskyvystä tinkimättä.

BENSIINI
XE-malliin on valittavana on kaksi tehokkuudeltaan 250 ja 300 hv:n Ingenium-sarjan bensiinimoottoria. 2,0 litran 4-sylinterinen turboahdettu bensiinimoottori tarjoaa joustavan yhdistelmän Jaguar XE -auton optimoitua suorituskykyä ja taloudellisuutta.
UUSI DIESEL
2,0-litrainen, 180 hv:aa tuottava turboahdettu dieselmoottori on ihanteellinen sekoitus taloudellisuutta ja suorituskykyä. Sen turboahdin vähentää turbon viivettä ja takaa keskeytyksettömän tehonsyötön.
DYNAAMISEEN AJOON
DYNAMIC HANDLING PACK

Ajoneuvon ulkonäköä ja ajokokemusta kohentava varustepaketti sisältää Configurable Dynamics- ja Adaptive Dynamics -järjestelmät, punaiset jarrusatulat, 350 mm:n etujarrut ja tavaratilan luukun spoilerin.

RAKENNA OMASI
CONFIGURABLE DYNAMICS
Personoi ajo-ominaisuudet omien mieltymyksiesi mukaisiksi. Configurable Dynamics -järjestelmän avulla voit säätää ohjaustuntumaa, vaihteiston vaihto-ominaisuuksia ja kaasun vastetta.
WATCH THE FILM
ADAPTIVE DYNAMICS
Huolimatta siitä, kiihdytätkö juuri moottoritiellä, ajatko mutkaisia maisemareittejä vai navigoitko kaupungin katuja, Adaptive Dynamics -järjestelmä mukauttaa XE:n ajettavuuden olosuhteisiin ja ajotyyliisi sopivaksi. Järjestelmä mukauttaa iskunvaimentimia jatkuvasti, mikä tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, tarkkuutta ja ketteryyttä kaikissa tilanteissa.
WATCH THE FILM
JAGUAR DRIVE CONTROL
Nauti haluamastasi ajotyylistä välittömästi Jaguar Drive Control -hallintajärjestelmän ansiosta: valittavanasi ovat ajotilat Comfort, ECO ja Dynamic, sekä liukkaan kelin Rain, Ice and Snow -ajotila.
WATCH THE FILM
EPAS
Sähköinen ohjaustehostin (Electric Power Assisted Steering, EPAS) tarjoaa ohjauksen erinomaisen hallinnan, palautteen ja vasteen. Se antaa tarkkuutta ohjaukseen suurilla nopeuksilla ajettaessa ja avustaa kokonaisvaltaisesti hitailla nopeuksilla.
WATCH THE FILM
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.

1Saatavana vain Configurable Dynamics ja Adaptive Dynamics -järjestelmien kanssa
2Saatavana vain takavetoiseen XE R-Dynamic -malliin.