KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

XE on varustettu useilla ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua pääsemään perille turvallisesti.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.
Käytännöllinen kaikissa tilanteissa
KÄYTÄNNÖLLISTÄ TILAA

Erikseen taitettavien istuimien avulla voit kääntää toisen istuinrivin alas ja pakata kaikki tavarasi mukaan. Lisävarusteena saatavilla oleva helppokäyttöinen eleohjattu takaluukku aukeaa vaivattomasti, vaikka molemmat kädet olisivatkin täynnä.

VAKIOVARUSTEET - KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
HÄTÄJARRUTUS
Kameraa, tutkaa ja ultraääniantureita käyttävä järjestelmä auttaa välttämään törmäystä muihin ajoneuvoihin ja jalankulkijoihin. Järjestelmä antaa kuuluvia ja näkyviä varoituksia. Jos kuljettaja ei toimi tilanteessa, järjestelmä jarruttaa mahdollisen törmäyksen vakavuuden rajoittamiseksi.
KATSO VIDEO
yt:aaa
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN
Vakionopeudensäätimen avulla kuljettaja voi ylläpitää matkanopeutta ilman kaasupolkimen jatkuvaa käyttöä. Ajoneuvon maksiminopeus voidaan asettaa nopeudenrajoittimen avulla. Toiminto vähentää matkan rasittavuutta varsinkin pidempiä matkoja ajettaessa ja tekee ajamisesta näin turvallisempaa.
MUKAUTUVA NOPEUDENRAJOITIN JA LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ
Järjestelmä muistuttaa nopeusrajoituksista ja ohituskieltomerkeistä näyttämällä ne selkeästi mittaristossa. Mukautuva nopeudenrajoitin1 auttaa pitämään sallitun nopeuden liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän tietoja käyttämällä.
KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA
Kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee kuljettajan väsymyksen ohjausliikkeitä sekä jarru- ja kaasupolkimen käyttöä tarkkailemalla ja varoittaa ajoissa tauon tarpeesta.
KAISTALLAPITOAVUSTIN
Havaitsee, jos ajoneuvo ajautuu tahattomasti pois kaistalta, ja kehoittaa huomaavaisesti ohjaamaan ajoneuvon takaisin kaistalle.
TAKAKAMERA
Takakamera tarjoaa parannetun näkymän peruuttamiseen. Pysäköintiä helpottavat, XE-autoa ja sen ennakoitua kulkua esittävät staattiset linjat tulevat näkyviin kosketusnäytöllä.
RAKENNA OMASI
MATRIX LED -AJOVALOT

Matrix LED -ajovalot säätävät valokeilan muotoa automaattisesti vastaantulevien kuljettajien häikäisemisen välttämiseksi, mikä parantaa kaikkien tiellä liikkujien turvallisuutta. Yhdessä animoitujen suuntavilkkujen kanssa ne auttavat muita tiellä liikkujia havaitsemaan aiotun kulkusuuntasi aikaisemmin.

KULJETTAJAN APUJÄRJESTELMÄPAKETIT

Nämä paketit sisältävät valikoiman turvallisuutta ja tietoa tarjoavia ominaisuuksia. Pysäköintipaketti kuuluu SE-mallin vakiovarusteisiin. Pysäköintipaketti ja ajopaketti kuuluvat HSE-mallin vakiovarusteisiin.

PYSÄKÖINTIPAKETTI
DRIVE PACK
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Ajoradan suuntainen ja kohtisuora pysäköinti on entistä helpompaa Park Assist1 -pysäköintiavustimella, joka ohjaa ajoneuvon sopivaan pysäköintipaikkaan ja siitä pois. Valitse joko ajovaihde tai peruutusvaihde ja ohjaa sen jälkeen vain ajoneuvon nopeutta. Grafiikka ja ilmoitukset avustavat pysäköinnin ohjauksessa.
360° PARKING AID
Antaa täyden varmuuden ahtaissa tiloissa ohjaamiseen. 360°-pysäköintiavustin* käyttää antureita, jotka käynnistetään joko manuaalisesti tai automaattisesti peruutusvaihteelle vaihdettaessa. Ohjauksen aikana grafiikka ja äänimerkit ilmoittavat etäisyyden esteisiin.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA
Takaristeysnäkymän valvonta1 on käytännöllinen poistuttaessa pysäköintipaikasta peruuttamalla. Se varoittaa vaaroista, jotka lähestyvät autoasi kummalta tahansa puolelta. Se antaa sekä äänimerkin että näkyvän varoituksen, jotta tiedät, mitä takanasi on, vaikka näkyvyys olisi estynyt.
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Pitää turvavälin edessä kulkevaan ajoneuvoon myös sen hidastaessa nopeutta. Mukautuva vakionopeudensäädin pysäyttää auton pehmeästi edellä kulkevan ajoneuvon pysähtyessä. Liikenteen kulun ollessa katkonaista, mukautuva vakionopeudensäädin2 seuraa automaattisesti edellä kulkevaa ajoneuvoa.
SUURIEN NOPEUKSIEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Havaitsee mahdollisen etutörmäyksen toisen ajoneuvon kanssa ja näyttää jarruttamiseen kehottavan varoituksen. Jos kuljettaja ei reagoi, suurien nopeuksien hätäjarrutusjärjestelmä2 kytkee ajoneuvon jarrut mahdollisen törmäyksen vakavuuden rajoittamiseksi.
Katvealueenvalvonta
Katvealueenvalvonta2 voi auttaa välttämään törmäyksiä. Jos ajoneuvosi havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun alat vaihtaa kaistaa, pieni varoitusvalo syttyy sivupeilissä ja ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan poispäin lähestyvästä ajoneuvosta.
RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.

1Lisävarusteena S-mallissa
2Lisävarusteena S-ja SE-malleissa