MULTIMEDIA

XE:n ajajan ympärille suunniteluissa sisätiloissa yhdistyvät ylellisyys ja tarkoituksenmukaisuus.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.
TOUCH PRO DUO

Touch Pro Duo -järjestelmä koostuu kahdesta kosketusnäytöstä; 10 tuuman kosketusnäytöstä sekä alempana sijaitseva 5,5 tuuman kosketusnäytöstä. Tämä mahdollistaa medialaitteiden samanaikaisen käytön kahdella näytöllä. Voit vaikka seurata navigaatiojärjestelmää ylemmällä näytöllä ja käyttää samanaikaisesti viihdejärjestelmää alemmalla näytöllä1.

RAKENNA OMASI
INCONTROL
ONLINE-PAKETTI
Kaikille toimivat yhteydet – Online-paketti2 tarjoaa 4G Wi-Fi Hotspot -internetyhteyden jopa kahdeksalle laitteelle. Se sisältää myös personoidun ajokokemuksen luomiseen tarkoitetun Smart Settings -ominaisuuden.
CONNECTED NAVIGATION PRO
Vastaanota tosiaikaisia liikennetietoja ja pidä ystävät ajan tasalla saapumisajastasi. Connected Navigation Pro2 sisältää reittitiedot ovelta ovelle, satelliittinäkymän ja tietoja pysäköintimahdollisuuksista.
SMARTPHONE PACK
Voit jakaa älypuhelimesi näytön InControl-tietoviihdejärjestelmän kanssa ja käyttää älypuhelinta turvallisesti myös autossa ollessasi. Sekä Android Auto™ että Apple CarPlay® kuuluvat järjestelmän sovelluksiin.

Apple CarPlay on Apple Inc.:in tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
Android on Google LLC:n tavaramerkki.
INCONTROL-SOVELLUKSET
InControl tarjoaa valikoiman sovelluksia, jotka parantavat kaikkien matkustajien matkakokemusta. Nauti tuhansista soitettavista kappaleista, ladattavista ohjelmista ja podcast-syötteistä.
REMOTE
Ole vuorovaikutuksessa XE-autosi kanssa sijainnistasi riippumatta. Remote-sovelluksen avulla voit tarkastaa polttoaineen tason, merkitä ajoneuvon sijainnin kartalle ja käyttää vaivattomasti sen lukituksia, valoja ja ilmastointijärjestelmää.
SECURE TRACKER
Varkauden tapahtuessa valinnainen Secure Tracker3 lähettää XE-autosi sijaintia ja ottaa yhteyttä viranomaisiin välittömästi, mikä helpottaa ajoneuvosi nopeaa löytämistä.
TUTUSTU
MUKAVUUS
LANGATON LATAAMINEN

Pysy yhteydessä maailmaan XE-ajoneuvostasi käsin. Lisävarusteena saatavilla oleva langaton latauslaite huolehtii puhelimesi lataustilasta täysin vaivattomasti.

RAKENNA OMASI
CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

Jaguar XE -autosi taustapeili tarjoaa esteettömän näkymän viimeisintä tekniikkaa käyttäen.* Antennikotelossa sijaitseva kamera syöttää tosiaikaista kuvaa taustapeiliisi, mikä takaa jatkuvan näkymän takapenkillä olevista esteistä riippumatta.

.* Valinnainen ominaisuus. Kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä asiakkailla voi olla vaikeuksia katseen kohdistamisessa, kun peiliä käytetään digitaalisessa tilassa. Tavallinen peilitila on kuitenkin aina käytettävissä.

INFOTAINMENT
HUD-TUULILASINÄYTTÖ
HUD-tuulilasinäyttö (Head-Up Display) heijastaa tärkeimmät tiedot tuulilasiin, mikä auttaa pitämään katseen tiessä. Täysvärinäyttö näyttää ajoneuvon nopeuden, valitun vaihteen ja navigaatiojärjestelmän ohjeet selkeästi.
KATSO VIDEO
yt:aaa
INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ
Korkean resoluution 12,3 tuuman interaktiivinen ajonäyttö näyttää valintasi mukaan joko kolmiulotteisen kartan tai mittariston, jossa näkyvät ajotiedot, navigaattorin päivitykset ja toistettava kappale2.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Herätä musiikkisi henkiin valitsemalla Meridian huipputason äänentoistojärjestelmä. Saatavilla on kaksi vaihtoehtoa. Meridian Sound 4tunnetaan sen poikkeuksellisesta tarkkuudesta, kristallinkirkkaasta ylärekisteristä ja täyteläisen syvästä bassosta. Jos haluat kokea live-konsertin äänimaailman täydellisen puhtauden, valitse Meridian Surround Sound System with Trifield™ -tekniikalla varustettu äänentoistojärjestelmä.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.voit valita jopa kolme mallia ja vertailla näitä vierekkäin
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.