KÄYTÄNNÖLLINEN JA TURVALLINEN

XF tarjoaa monikäyttöistä tilaa, käytännöllisiä ominaisuuksia sekä 5 tähden Euro NCAP1 turvallisuuden

Kuvan auto erikoisvarustein

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.
KÄYTÄNNÖLLISET YKSITYISKOHDAT

XF:n monipuoliset sisätilat mahdollistavat juuri sinun elämäntyylillesi sopivat ratkaisut. Sen käytännöllisyys ja kehittyneet ajamisen teknologiat tekevät jokaisesta matkasta helpomman ja rennomman kokemuksen.

RAKENNA OMASI
tärkeimmät ominaisuudet
ACTIVITY KEY
Lisävarusteena saatava Activity Key helpottaa aktiivista elämääsi. Vahva ja vedenkestävä ranneke mahdollistaa monenlaiset aktiviteetit aina laskuvarjohypystä uimiseen, ilman että sinun tarvitsee huolehtia avainnipusta. Avaimen voit jättää autoon sisälle, jolloin se menee turvallisuussyistä automaattisesti pois päältä.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa
TAVARATILA
XF Sportbraken monipuoliset sisätilat on suunniteltu juuri sinun elämäntyylisi tarjoamia haasteita varten. Sen tavaratila tarjoaa 565 litraa säilytystilaa takapenkkien ollessa paikoillaan. Takapenkit taitettuna saat luotua kaksi metriä syvän ja kapeammasta kohdastaan yli metrin levyisen tilan, joka tarjoaa 1675 litraa tilaa tavaroille sekä lattian alle sijoittuvan piilossa olevan tavaralokeron.
SÄHKÖINEN VETOKOUKKU
Lisävarusteena saatava sähköisesti toimiva vetokoukku on sijoitettu näkymättömästi takapuskurin taakse, josta se taittuu käyttöasentoon napin painalluksella. Enimmäisvetopaino on 2000 kg.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Hätäjarrutusjärjestelmä voi auttaa ehkäisemään törmäyksiä muiden ajoneuvojen, pyöräilijöiden tai jalankulkijoiden kanssa. Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäyksen, se näyttää varoituksen, jolloin sinulla on aikaa toimia. Auton etuosassa oleva kamera valvoo mahdollisia nokkakolareja, kun nopeus on 5–80 km/h, törmäyksiä jalankulkijoiden kanssa, kun nopeus on 5–60 km/h ja törmäyksiä pyöräilijöiden kanssa, kun nopeus on 20–60 km/h. Jos järjestelmä edelleen ennustaa, että törmäys tapahtuu, etkä ole reagoinut siihen mitenkään, se jarruttaa ja yrittää pienentää mahdollisen törmäyksen voimaa.
KATSO VIDEO
yt:1EDxvxwoHmI
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Taskupysäköinti ja kohtisuora pysäköinti on helpompaa kuin koskaan, sillä järjestelmä ohjaa autosi sopivaan tilaan. Valittuasi joko D- tai R-vaihteen sinun tarvitsee vain säätää auton nopeutta jarru- ja kaasupolkimien avulla. Autoa ohjataan automaattisesti. Grafiikat ja ilmoitukset ohjaavat sinua liikkeissäsi. Pysäköintitutka ohjaa sinut myös pois pysäköintiruudusta ja tekee pysäköinnistä täysin stressitöntä.
KATSO VIDEO
yt:t0bJwhuBcew
Liikennemerkintunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin
Pitää sinut ajan tasalla nopeusrajoituksista ja ohituskielloista näyttämällä niitä vastaavat merkit selkeästi mittaristossa. Kun mukautuva nopeudenrajoitin on aktivoituna, se säätää auton nopeutta vakionopeudensäätimen avulla liikennemerkintunnistusjärjestelmän tietojen mukaisesti.
KATSO VIDEO
yt:9oDfEgUTbCw
KAISTAVAHTI
Kaistavahti tekee varsinkin pitkien matkojen ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Vahti havaitsee, jos auto on ajautumassa pois kaistaltaan, ja ohjaa sen varovasti takaisin.
KATSO VIDEO
yt:6qIFIr8SWdM
KATVEALUEEN VALVONTA
Katvealueenvalvonta voi auttaa estämään törmäyksiä. Jos autosi havaitsee toisen auton katvealueella ryhtyessäsi vaihtamaan kaistaa, kyseisen puolen taustapeiliin syttyy pieni varoitusvalo ja ohjauksen vääntövoima kehottaa sinua ohjaamaan autosi pois lähestyvän auton tieltä.
KATSO VIDEO
yt:KBDoSu0jO0E

Jaguar XF tuo yhteen upean muotoilun, ylellisyyden, tekniikan sekä taloudellisuuden ja ottaa johtavan aseman edustusautoluokassa. Valttikortteina ovat luokkansa johtava ajodynamiikka ja hienostuneisuus

RAKENNA OMASI