AJODYNAMIIKKA

Jaguarin ajodynamiikka on legendaarista - Jaguar XF on aito Jaguar.

mukavuutta ilman kompromisseja

Jaguar XF sisältää monia älykkäitä tekniikoita – luistonestojärjestelmistä stereokameraan – jotka vähentävät kuljettajan kuormitusta ja tekevät pitkistäkin matkoista stressittömiä.

RAKENNA OMASI
tärkeimmät ominaisuudet
DYNAAMINEN, KETTERÄ, HALLITTU
Ajatpa itse tai rentoudut takaistuimella, XF tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Kevyt mutta poikkeuksellisen jäykkä kori on ihanteellinen lähtökohta dynamiikan kehitykselle.
KATSO VIDEO
yt:Axc9sJv34gE
JOUSITUS
Kaksoiskolmiotuet edessä ja Integral Link -takajousitus tuottavat jäykkyyttä, jota tarvitaan ketterään ajettavuuteen ja tarkkaan ohjaukseen. Edistykselliset vaimennintekniikat parantavat ajettavuutta ja laajentavat XF:n dynaamisia ominaisuuksia
ILMAJOUSITUS AUTOMAATTISELLA TASONSÄÄDÖLLÄ
XF Sportbraken automaattisella tasonsäädöllä2 varustettu takailmajousitus takaa mukavan ajonautinnon sekä tarkan ajettavuuden myös täydellä lastauskuormalla. Tämä järjestelmä täyttää automaattisesti ilmajousitusta kuorman lisääntyessä pitäen auton koko ajan tasapainossa sekä ajokorkeuden vakiona.
moottorit

Jaguarin sisällä suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ingenium-moottoriperhe vastaa Jaguarin tiukkoihin teho- ja vääntövaatimuksiin ja sisältää monia maailmanluokan diesel- ja bensiinimoottoreita.

bensiini

Jaguar XF:n 2,0-litrainen moottori käyttää matalan inertian turboahdinta, suorasuihkutusta ja täysin muuttuvaa venttiilien ajoitusta ja tuottaa suuremmalle vapaasti hengittävälle moottorille ominaista ajettavuutta mutta huomattavasti taloudellisemmin.

diesel

Ingenium-dieselmoottorit käyttävät 1 800 barin yhteispaineruiskutusjärjestelmää ja uusimpia muuttuvageometrisia turboahtimia. Palaminen on puhdasta, hiljaista ja tehokasta. Hienostunut pakokaasujen kierrätysjärjestelmä (EGR) käyttää sekä korkeapaineisia että jäähdytettyjä matalapaineisia piirejä ja vähentää pumppuhäviöitä ja parantaa taloudellisuutta. Matalammat palotilan huippulämpötilat vähentävät typpioksidipäästöjä (NOx).

AUTOMAATTIVAIHTEISTO

XF:n 8-portainen automaattivaihteisto yhdessä Jaguarin ainutlaatuisen kiertosäätimen ja ohjauspyörän vaihdevipujen kanssa tarjoaa ylivertaisen ajokokemuksen. Liikkeelle lähtö on sulavaa, vaihtaminen saumatonta ja tehokkuus ensiluokkaista.

MANUAALIVAIHTEISTO

Yksi XF:n taloudellisuuden tärkeä osatekijä on kevyt vähäkitkainen 6- vaihteinen manuaalivaihteisto. Automaatin tapaan se on kehitetty yhteistyössä ZF:n kanssa ja se asettaa uudet standardit vaihtamisen sujuvuudelle ja taloudellisuudelle.

KATSO VIDEO
yt:bAjXotBQMK4
AJODYNAMIIKKA
NELIVETO
XF:n neliveto (AWD)-järjestelmä tarjoaa optimaalista suorituskykyä kaikilla pinnoilla. Luokkansa parhaan voimansiirtoteknologian ansiosta auto on entistä mallia kevyempi ja tehokkaampi. Järjestelmä käyttää Jaguarin uutta älykästä Driveline Dynamics-ohjelmistoa, joka monitoroi ajo-olosuhteita jopa 100 kertaa sekunnissa, varmistaen optimaalisen väännön jaon vetävien pyörien kesken.Jaguar säilyttää täydellisen itsevarmuutensa sekä kuljettaja maksimaalisen kontrollin myös vaikeissa ajo-olosuhteissa
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Jaguarin All Surface Progress Control (ASPC) on alhaisilla nopeuksilla käytettävä vakionopeudensäädin, jonka avulla tasaisen nopeuden säilyttäminen on vaivatonta tilanteissa, joissa pito on heikko.
KATSO VIDEO
yt:tIehVGxFtw8
CONFIGURABLE DYNAMICS
F-TYPE:stä tuttu Configurable Dynamics6 -järjestelmä antaa kuljettajan säätää XF:n vaimentimien, ohjauksen, moottorin ja 8-vaihteisen automaattivaihteiston asetuksia sopimaan jokaisen kuljettajan yksilöllisiin tarpeisiin. Mieleiset asetukset voi tallentaa ja akvitoida käyttöön helposti valitsemalla Dynamic Mode -tilan.Dynamic Mode herättää XF:n urheilulliset ominaisuudet henkiin. Se terävöittää kaasun vastetta, terävöittää ohjaustuntumaa sekä suorittaa vaihteenvaihdot entistä nopeammin ja suuremmilla kierrosluvuilla. Dynamic Moden avulla saat entistä paremman yhteyden Jaguarin urheilulliseen suorityskykyyn.
KATSO VIDEO
yt:AkxF9B31yoY
ADAPTIVE DYNAMICS
Huolimatta siitä, kiihdytätkö juuri moottoritiellä, ajatko mutkaisia maisemareittejä vai navigoitko kaupungin katuja, Adaptive Dynamics -järjestelmä mukauttaa XF:n ajettavuuden olosuhteisiin ja ajotyyliisi sopivaksi. Järjestelmä mukauttaa iskunvaimentimia jatkuvasti, mikä tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, tarkkuutta ja ketteryyttä kaikissa tilanteissa.
SÄHKÖINEN OHJAUSTEHOSTIN

Sähköinen ohjaustehostin (Electric Power Assisted Steering, EPAS) tarjoaa ohjauksen erinomaisen hallinnan, palautteen ja vasteen. Se antaa tarkkuutta ohjaukseen suurilla nopeuksilla ajettaessa ja avustaa kokonaisvaltaisesti hitailla nopeuksilla.

KATSO VIDEO
yt:1yDFHRy2PJE
JAGUARDRIVE CONTROL

Nauti haluamastasi ajotyylistä välittömästi Jaguar Drive Control -hallintajärjestelmän ansiosta: valittavanasi ovat ajotilat Comfort, ECO ja Dynamic, sekä liukkaan kelin Rain, Ice and Snow -ajotila.

Jaguar XF tuo yhteen upean muotoilun, ylellisyyden, tekniikan sekä taloudellisuuden ja ottaa johtavan aseman edustusautoluokassa. Valttikortteina ovat luokkansa johtava ajodynamiikka ja hienostuneisuus.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.