teknologiat

Jaguar XF:n monipuoliset ja helppokäyttöiset avustavat teknologiat tekevät jokaisesta matkastasi nautinnollisemman ja turvallisemman.

INCONTROL

InControl on Jaguarin matkustamokokemuksen teknologinen sydän, joka tarjoaa tarkkaa ympäristön hallintaa, navigointia, viihdettä ja turvallisuutta sekä erinomaiset yhteydet ympäröivään maailmaan. Ostamistasi InControl-ominaisuuksista riippuen sinun on luotava tili ja aktivoitava valitsemasi InControl-palvelut

RAKENNA OMASI
TOUCH PRO
InControl Touch Pron ytimessä on 10,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Painikkeita ei ole kummallakaan puolella, vaan kaikki toiminnot on integroitu kosketusnäytön alaosioon.
TUTUSTU
SMARTPHONE PACK
Kun jaat näytön XF:n tieto- ja viihdejärjestelmän kanssa, älypuhelinpaketti säilyttää yhteyden älypuhelimeesi turvallisesti myös ajon aikana. Jaguarin InControl-sovellusteknologian ansiosta voit kosketusnäytön kautta ja älypuhelinpaketin ja USB-kaapelin avulla ohjata Android™- tai Apple®-älypuhelimesi ajoneuvo-optimoituja sovelluksia, kuten yhteystietoluetteloa, kalenteria ja soitinta.
TUTUSTU
TUTUSTU
DUAL VIEW
Lisävarusteena saatavalla Dual view-toiminnolla kuljettaja ja etupernkin matkustajat voivat nauttia eri sisälöistä samanaikaisesti keskikonsolin ruudulta.
TUTUSTU
TUTUSTU
yhteydet
CONNECT PRO PACK
Connect Pro -paketin avulla XF:si pitää sinut aina ajan tasalla. Tiedät, mitä matkasi varrella tapahtuu, missä sijaitsevat lähimmät pysäköintialueet ja kiinnostavat kohteet. Kun liität järjestelmään sim-kortin, voit luoda autoon 4G Wi-Fi -tukiaseman, joka takaa pysyvät yhteydet.
TUTUSTU
PROTECT
Protect sisältää mielenrauhaa antavat Remote-ominaisuudet, Jaguarin Optimised Assistance -toiminnon ja SOS Emergency Call -toiminnon. Voit muun muassa tarkistaa polttoainetason, ikkunat ja ovet matkan päästä ja paikantaa Jaguarisi ruuhkaiselta parkkipaikalta – kaikki tämä onnistuu älypuhelimen avulla. Jos autosi hajoaa, Jaguarin Optimised Assistance välittää sijaintitiedot ja auton diagnostiset tiedot hinauspalveluun. Vakavammassa onnettomuustilanteessa SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.
TUTUSTU
SECURE TRACKER
Secure Tracker käyttää seurantateknologiaa varoittaakseen sinua varkausyrityksistä. Se myös ilmoittaa ajoneuvosi sijainnin tarvittaville viranomaisille tarvittaessa.
TUTUSTU
INFOTAINMENT
TUULILASINÄYTTÖ<sup>5</sup>
Lisävarusteena saatavan tuulilasinäytön ansiosta näet tuulilasissa auton tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden ja navigointiohjeet, tarvitsematta nostaa katsettasi tiestä, joten voit keskittyä entistä paremmin ajamiseen.
KATSO VIDEO
yt:aJ6UnI6iwx4
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY- teräpiirtonäyttö
12,3-tuumainen Interactive Driver Display -teräväpiirtonäyttö tuo tärkeät ajotiedot, kuten koko näytön kattavat 3D-navigointitiedot kartoituksineen suoraan sinne, missä niitä tarvitset.
KATSO VIDEO
yt:ollAo344rMQ
AUDIO
Ei häiriöitä tai säröjä, vaan laadukasta ääntä.Jaguarin laajasta valikoimasta äänijärjestelmiä löydät varmasti mieluisesi.

Jaguar XF tuo yhteen upean muotoilun, ylellisyyden, tekniikan sekä taloudellisuuden ja ottaa johtavan aseman edustusautoluokassa. Valttikortteina ovat luokkansa johtava ajodynamiikka ja hienostuneisuus

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.