TURVALLISUUS

Innovatiiviset teknologiamme takaavat, että ajokokemuksesi Jaguar I-PACElla on erittäin nautinnollinen ja turvallinen.

I-PACE on täynnä erilaisia turvaominaisuuksia sinun, matkustajiesi, muiden tienkäyttäjien ja autosi akun suojelemiseksi.

RAKENNA OMASI
TURVAKORI

I-PACEn turvakori on yhdistelmä alumiinia ja terästä, ja se muodostaa jäykän korin akun ympärille antaen lisäturvaa kaikille matkustajille.

ULKOINEN ÄÄNIJÄRJESTELMÄ
I-PACE lähettää ulospäin merkkiääntä alle 20 km/h nopeuksissa, jotta jalankulkijat havaitsevat auton.
KATSO VIDEO
yt:NzA6_zy0GXM
TURVATYYNYT
I-PACEssa on kattava kuuden turvatyynyn järjestelmä: kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, turvaverhot sekä rintakehätyynyt.
ISOFIX
I-PACEssa viihvyvät myös lapset. Turvaistuimia varten I-PACEssa on kaksi ISOFIX-kiinnikettä takaistumella.
INNOVATIIVISTA TURVALLISUUSTEKNOLOGIAA

Olipa kyse sitten kaupunkiajosta tai maaseudun maantiestä, huolehdimme matkanteosta turvallisuutta lisäävien innovaatioidemme avulla. Ratkaisut ovat saatavilla vakiona, lisävarusteina tai osana lisävarustepakettejamme.

MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Jaguar I-PACEn mukautuvan vakionopeudensäätimen ja ohjausavustimen ansiosta pitkien matkojen ajaminen ruuhkassa on entistä helpompaa. Järjestelmä ohjaa ja keskittää I-PACEn automaattisesti ajokaistalle pitäen samalla sopivan etäisyyden edellä olevaan ajoneuvoon.

AJOAPULAITTEET – VAKIOVARUSTEET
HÄTÄJARRUTUS
Auttaa välttämään törmäykset toisiin ajoneuvoihin, jalankulkijoihin ja pyöräilijöihin kameroiden, tutkan ja ultraäänisensorien avulla. Jos mahdollisuus törmäykseen havaitaan, järjestelmä antaa ääni- ja kuvavaroituksia. Jos kuljettaja ei reagoi, järjestelmä jarruttaa pienentääkseen mahdollisen törmäyksen vakavuutta.
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUSRAJOITIN
Vakionopeudensäädin auttaa pitämään tietyn nopeuden käyttämättä kaasupoljinta. Nopeusrajoittimella voit asettaa ajoneuvon enimmäisnopeuden.
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS
Liikennemerkkien tunnistus pitää ajan tasalla nopeusrajoituksista ja ohituskielloista ilmoittamalla niistä selkeästi mittaristossa. Kun aktivoit Mukautuvan vakionopeudensäätimen, I-PACEn nopeus säätyy liikennemerkkien mukaisesti.
KULJETTAJAN TILAN VALVONTA
Seuraamalla ohjausliikkeitä, jarrutuksia ja kaasupolkimen toimintaa Kuljettajan tilan valvonta havaitsee, jos alat olla väsynyt ja kehottaa sinua ajoissa pitämään tauon.
KAISTAVAHTI
Kaistavahti havaitsee, jos I-PACE ajautuu tahattomasti ajokaistan ulkopuolelle. Ohjauspyörään kohdistuu automaattisesti pyörittävä voima ja I-PACE palaa takaisin ajokaistalle.
TAKAKAMERA
Takakamera varmistaa hyvän näkyvyyden peruutettaessa. Pysäköinnin helpottamiseksi näet kosketusnäytöllä I-PACEn ääriviivat sekä ennustetun ajolinjan.
DRIVER ASSISTANCE PACKS

Jokainen paketti sisältää toimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja pitävät sinut tilamnteen tasalla. Pysäköintipaketti on vakiona mallissa I-PACE S. Pysäköintipaketti ja Ajopaketti ovat vakiona mallissa I-PACE SE. Pysäköintipaketti ja Ajonavustinpaketti ovat vakiona malleissa I-PACE HSE ja First Edition.

PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Pitkittäis- ja rinnakkaispysäköinti on entistäkin helpompaa Pysäköintiavustimen ansiosta. Se ohjaa I-PACEn parkkiruutuun ja pois. Valitse D tai R –vaihde ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain säädellä ajoneuvon nopeutta. Ääni- ja kuvailmoitukset neuvovat oikeat ohjausliikkeet.
360⁰ PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Antaa sinulle täydellisen itsevarmuuden, vaikka pysäköisit ahtaissa tiloissa. I-PACEn eri puolille sijoitetut sensorit aktivoituvat automaattisesti, kun peruutusvaihde on valittuna. Voit aktivoida ne myös manuaalisesti. Ääni- ja kuvailmoitukset kertovat etäisyytesi läheisiin kohteisiin.
TURVALLISEN ULOSKÄYNNIN VALVONTA
Varoittaa takaovista poistuvia matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista tai polkupyöräilijöistä. Kun lähestyvä ajoneuvo havaitaan, ovessa syttyy varoitusvalo. Valo sammuu heti, kun ovi on turvallista avata.
TAKANA OLEVAN LIIKENTEEN VALVONTA
Järjestelmä ilmoittaa lähestyvistä kohteista ja on siksi erityisen hyödyllinen esimerkiksi peruutettaessa pois parkkiruudusta. Järjestelmä antaa sekä ääni- että kuvavaroituksen, joten tiedät mitä takanasi on, vaikka näkyvyys olisi heikko.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH STOP & GO
Pitää turvallisen välimatkan edellä olevaan autoon. Jos edellä oleva ajoneuvo pysähtyy kokonaan, vauhti hidastuu ja auto pysähtyy pehmeästi. Ruuhkassa Mukautuva vakionopeudensäädin säätää I-PACEn nopeuden automaattisesti edellä olevan ajoneuvon mukaisesti.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
DJärjestelmä havaitsee mikäli on riski törmätä toisen ajoneuvon keulaan. Järjestelmä antaa varoituksen ja kehottaa jarruttamaan. Jos et reagoi varoitukseen, I-PACE jarruttaa automaattisesti pienentääkseen mahdollisen törmäyksen vakavuutta. Toimii 10–160 km/h nopeuksissa.
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist auttaa välttämään törmäykset. Mikäli I-PACE havaitsee toisen ajoneuvon ns. kuolleessa kulmassa vaihtaessasi kaistaa, saman puolen sivupeilissä syttyy varoitusvalo ja järjestelmä auttaa ohjaamaan I-PACEn poispäin lähestyvästä ajoneuvosta.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH STEERING ASSIST
Seuraa edessä olevia ajoratoja ja muita ajoneuvoja kameran ja tutkan avulla ja pitää I-PACEn keskellä ajokaistaa. Säätää I-PACEn vauhdin edessä olevan liikenteen mukaisesti ja matka sujuu miellyttävästi ruuhkaisillakin alueilla.
360° SURROUND KAMERA
Luo 360°:n kuvan kosketusnäytölle ympäri I-PACEa huomaamattomasti asennettujen kameroiden avulla. Ohjausliikkeitä helpottaaksesi saat esille monta eri näkymää samanaikaisesti.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Järjestelmä havaitsee mikäli on riski törmätä toisen ajoneuvon keulaan. Järjestelmä antaa varoituksen ja kehottaa jarruttamaan. Jos et reagoi varoitukseen, I-PACE jarruttaa automaattisesti pienentääkseen mahdollisen törmäyksen vakavuutta. Toimii 10–160 km/h nopeuksissa.
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist auttaa välttämään törmäykset. Mikäli I-PACE havaitsee toisen ajoneuvon ns. kuolleessa kulmassa vaihtaessasi kaistaa, saman puolen sivupeilissä syttyy varoitusvalo ja järjestelmä auttaa ohjaamaan I-PACEn poispäin lähestyvästä ajoneuvosta.

Tutustu I-PACEn mallivalikoimaan ja valitse oma yhdistelmäsi suorituskykyä, teknologiaa ja tyyliä.

RAKENNA OMASI

In-car-ominaisuuksia saa käyttää vain vaarantamatta liikenneturvallisuutta. Kuljettaja on aina vastuussa auton hallinnasta kaikissa tilanteissa.

OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Jaguar. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.