muotoilu

XF on brittiläisen designin ja käsityön taidonnäyte, joka huokuu laatua, kauneutta ja dynaamista luksusta.

muotoilu

Dynaaminen coupémainen muotoilu on luotu Jaguarin alumiini-intensiivisen arkkitehtuurin ympärille, ja siinä yhdistyvät erinomaiset mittasuhteet, elegantit pinnat ja täydelliset linjat, jotka ovat ominaisia kaikille Jaguar-autoille. Pidempi akseliväli, runsaammat sisätilat ja poikkeuksellisen matala ilmanvastus viimeistelevät kokonaisuuden.

RAKENNA OMASI
KAUNIIT LINJAT
XF Sedan -mallin täydellisesti sopusuhtaisen profiilin läpi kulkee tyylikäs kaarimainen linja, joka johtaa F-TYPE:n inspiroimiin LED -takavaloihin.
KATSO VIDEO
yt:TkEq447LAdo
tarkoituksenmukainen ja käytännöllinen
XF Sportbrake on Sedan -malliin verrattuna vieläkin tilavampi ja käytännöllisempi. Sen muotoilu tarjoaa coupé -tyylisen sivuprofiilin, joka näyttää erittäin dynaamiselta. Aerodynaamiset kylkilinjat, saumattomasti integroitu takaspoileri sekä LED -takavalot takaavat sen, että Sportbrake näyttää yhtä määrätietoiselta kuin mitä se on käytännöllinen.
kehittynyt aerodynamiikka
Elegantti, edistyksellinen muotoilu, lyhyet ylitykset ja loistavat mittasuhteet antavat Jaguar XF:lle erinomaisen aerodynamiikan. Sen ilmavastuskerroin on vain Cd 0,26 Aerodynamiikkaa on parannettu myös käyttämällä etupuskurissa ilma-aukkoja, jotka ohjaavat ilmaa etupyörien yli. Tämä estää pyörteitä häiritsemästä auton ympäri virtaavaa ilmaa.
ETUPROFIILI
  • Pysty etusäleikkö korostaa uuden XF:n itsevarmaa olemusta
  • "J-Blade" LED päiväajovalot ovat tärkeä osa XF:n silmiinpistävää tyylikkyyttä
  • Ajovalot käyttävät LED teknologiaa yhdistettynä valojen rohkeaan muotoilukieleen
  • Korostettu konepelti vahvistaa entisestään XF:n urheilullista olemusta
ETUPROFIILI
sivuprofiili
  • XF:n tyylikäs, urheilullinen ja progressiivinen muotoilu yhdistettynä muotoiltuun pohjalevyyn edistää auton pitkälle kehittynyttä aerodynaamista suorituskykyä, maksimoi polttoainetaloudellisuuden sekä parantaa auton vakautta.
  • XF:n aerodynaamisen muotoilun ansiosta, auton ilmanvastus on yksi luokkansa alhaisimmista, vain 0,26.
  • Jokainen yksityiskohta XF:n muotoilussa on optimoitu aerodynaamisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Aina etupuskurin integroidusta muodosta takaluukun hienostuneeseen spoilerimaiseen lippaan, jokainen elementti toimii yhteistyössä ilmanvastuksen pienentämiseksi suurissa nopeuksissa.
    • XF:n hienostunut sisätilojen design yhdistää vahvan visuaalisen arkkitehtuurin suuriin lasipintoihin luoden sisätiloihin ilmavuutta sekä tilantuntua.
SIVUPROFIILI
TAKAPROFIILI

Tunnistettavissa Jaguariksi. Jaguarin tunnusmerkiksi muodostuneet voimakkaat takakulmat ja F-TYPEstä muotoilukieltä lainaavat takavalot luovat yhtenäisen mallistoilmeen.

TAKAPROFIILI
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
J-Blade LED-päiväajovalot
Jaguar XF:n täysled-ajovalot sisältävät myös "J-bladen" muotoiset LED-päiväajovalot. Ajovalojen päältä taakse kulkeva muotoilullinen yksityiskohta on saanut innoituksensa Jaguarin rikkaista perinteistä.
PANORAAMALASIKATTO
XF Sportbraken yhtenäinen 1,6 neliömetrin panoraamalasikatto on luokassaan suurin ja tarjoaa esteettömän näkyvyyden taivaalle kaikilta istuinpaikoilta.
VALOVOIMAA
XF Sportbrake:n LED -takavaloissa on keskellä F-TYPE:n inspiroima tyylikäs ympyränmuotoinen kuvio. Tämä luo valoihin välittömästi tunnistettavan muodon sekä päivällä että yöllä.
F-TYPE:n INSPIROIMAT TAKAVALOT
Yksi XF Sedanin monista hienosti viimeistellyistä yksityiskohdista on ainutlaatuinen liituraitakuvio sen F-TYPE:n inspiroimissa LED -takavaloissa.
ILMANOTTOAUKOT
Kromiset ilmanottoaukot korostavat auton dynaamisia muotoja..

Jaguar XF tuo yhteen upean muotoilun, ylellisyyden, tekniikan sekä taloudellisuuden ja ottaa johtavan aseman edustusautoluokassa. Valttikortteina ovat luokkansa johtava ajodynamiikka ja hienostuneisuus.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE
Lue ja lataa uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi.