KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

Mihin tahansa menet ja mitä tahansa tarvitset mukaasi, E-PACE on suunniteltu viemään sinut määränpäähäsi helposti, mukavasti - ja ennen kaikkea turvallisesti.

E-PACE:n turvallisuusteknologioihin kuuluu paljon aktiivisesti ajoneuvon ympäristöä tarkkailevia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ennalta vahinkojen tapahtumista. Kaikki E-PACE:n kuljettajaa varten suunnitellut aputoiminnot toimivat saumattomasti yhteen tehden ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

ACTIVITY KEY

Lisävarusteena saatavan Activity Key:n avulla voit nauttia harrastuksistasi ja jättää auton avaimen turvallisesti autoon sisälle. Activity Key:n voit pitää kätevästi ranteesi ympärillä. Se on erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä, joten voit huoletta ottaa sen mukaan mitä erilaisimpiin harrastuksiisi. Saat avattua ja suljettua auton koskettamalla Activity Key -ranneketta auton takaluukun kohdalla.

POWERED GESTURE TAILGATE

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU*

Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.

* Saatavilla ainoastaan Avaimeton sisäänkäynti (Keyless Entry) lisävarusteen yhteydessä

TAKE YOUR WORLD WITH YOU

KAIKKI MUKAAN

Isotkin esineet on helppo lastata mukaan E-PACE:n 1,3 metrin levyisen tavaratilan aukon ansiosta. 441 litran tavaratilaan mahtuu helposti kaksi keskikokoista matkalaukkua sekä kolme käsimatkatavaroina menevää laukkua.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Emergency Braking

Automaattinen hätäjarrutus-
järjestelmä

E-PACE havaitsee mahdollisen törmäysriskin ja antaa siitä varoitusmerkin. Jos kuljettaja ei reagoi, jarruttaa järjestelmä automaattisesti. Järjestelmä tarkkailee myös auton ympärillä liikkuvia jalankulkijoita törmäysten välttämiseksi.

Lane Keep Assist

KaistaNpitovaroitin

Kaistanpitovaroitin havaitsee, jos auto on siirtymässä tahattomasti ajokaistalta ja ohjaa sen varovasti takaisin omalle kaistalleen.

Driver Condition Monitor

Kuljettajan vireystilan tarkkailujärjestelmä

Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä huomaa, jos alat vaikuttaa uneliaalta ja ehdottaa sinulle taukoa.

Cruise Control and Speed Limiter

Vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella

Vakionopeudensäätimen avulla voit nauttia tasaisesta ajonopeudesta ja pitää jalan pois kaasupolkimelta. Nopeusrajoittimeen taas voit valita maksiminopeuden, jota ajoneuvo ei missään vaiheessa ylitä.

Front and Rear Parking Aids

Pysäköitiavustin edessä ja takana

Etu- ja takapuskureiden sensorit aktivoituvat ajoneuvoa peruutettaessa. Samalla kosketusnäyttö ja äänimerkit kertovat kuinka paljon ajoneuvon ympärillä on tilaa.

360° Surround Camera

Surround -kamerajärjestelmä*

Surround -kamerajärjestelmä antaa kosketusnäytön kautta täyden 360° näkymän auton ulkopuolelle helpottaen liikkumista ahtaissa paikoissa.

* Saatavana lisävarusteena

MATRIX-LED-AJOVALOT

Lisävarusteisten Matrix-LED -ajovalojen kautta saat käyttöösi myös adaptiiviset ajovalot sekä automaattiset kaukovalot. Ne muuntelevat ajoneuvon kaukovalokeiloja muodostaen tarvittaessa varjoja, jotta valot eivät häikäise vastaantulevaa liikennettä. Animoidut suuntavilkut helpottavat muita tiellä liikkujia huomaamaan ajoneuvosi suunnanmuutokset nopeammin.

PEDESTRIAN AIRBAG

JALANKULKIJAN TURVATYYNY

Törmäyksen sattuessa etupuskurin anturit laukaisevat konepellin alta esiin tulevan turvatyynyn, joka estää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden iskeytymisen tuulilasia vasten.

VARUSTEPAKETIT

Drive Pack

Adaptive Cruise Control with Queue Assist

Mukautuva vakionopeudensäädin ja jonoaputoiminto

Mukautuva vakionopeudensäädin auttaa pitämään sopivan turvavälin edessä olevaan autoilijaan. Jos edessä oleva ajoneuvo pysähtyy kokonaan, jarruttaa järjestelmä automaattisesti myös sinun autosi pysähdyksiin. Kun edessä oleva auto jälleen liikkuu, kosketat vain kevyesti kaasupoljinta ja järjestelmä seuraa jälleen automaattisesti edessä olevaa ajoneuvoa.

High-speed Emergency Braking

Korkeiden nopeuksien automaattinen hätäjarrutus-
järjestelmä

Tämä järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäysriskin ja varoittaa siitä kuljettajaa. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, ajoneuvo jarruttaa automaattisesti vähentäen törmäysriskiä. Korkeiden nopeuksien automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä on toiminnassa korkeissa ajonopeuksissa.

Blind Spot Assist

Kuolleen kulman tarkkailujärjestelmä

Jos ajoneuvosi havaitsee toisen auton kuolleessa kulmassa samalla kun olet vaihtamassa kaistaa, kääntää järjestelmä turvallisesti ja hallitusti sinut takaisin omalle kaistallesi.

Park Pack

Rear Traffic Monitor

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä hälyttää silloin, kun ajoneuvosi sivuilta lähestyy jalankulkijoita tai muita ajoneuvoja.

Park Assist

Pysäköintiavustin

Pysäköintiavustin auttaa pysäköimään ahtaisiin paikkoihin helpommin ja turvallisemmin. Samalla kun sinä hallitset ajoneuvon nopeutta, antavat näyttö ja äänentoistojärjestelmä palautetta esteiden etäisyydestä.

360° Parking Aid

Surround -kamerajärjestelmä*

Surround -kamerajärjestelmä antaa kosketusnäytön kautta täyden 360° näkymän auton ulkopuolelle helpottaen liikkumista ahtaissa paikoissa.

* Saatavana lisävarusteena

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi