JAGUAR E-PACE

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

PAKETTIVAIHTOEHDOT

Valitse erottuvista pakettivaihtoehdoista ja sovita E-PACE täydellisesti elämäntyyliisi.

MUSTA PAKETTI

MUSTA PAKETTI

Säväyttävä Musta paketti antaa E-PACElle selkeän läsnäolon tunteen ja narvik-mustat ulkoasun yksityiskohdat korostavat yksityiskohtia sivujen ilmakanavista etusäleikön kehykseen ja tunnusomaisesta loikkaavasta kissapedosta E-PACE-merkkeihin.
TEKNIIKKAPAKETTI

TEKNIIKKAPAKETTI

ClearSight-taustapeilin, langattoman laitteiden lataamisen, HUD-tuulilasinäytön ja interaktiivisen ajonäytön sisältävä tekniikkapaketti pitää yhteydet kunnossa ja tekee ajostasi intuitiivisempaa kuin koskaan aikaisemmin.
MUKAVUUSPAKETTI

MUKAVUUSPAKETTI

Mukavuuspaketti sisältää seikkailun ystäville kätevät lisätyt virtapistokkeet ja sähkökäyttöisen, eleohjatun takaluukun. Lisäksi avaimeton ajoneuvon avaus ja aktiivisuusranneke nopeuttavat ja helpottavat ajoneuvoon nousemista.

ULKOASUVAIHTOEHDOT

Luo oma elämäntapaasi vastaava, täydellinen Jaguar E-PACE. Maksimoi tyyli, mukavuus ja käytännöllisyys oman makusi mukaisesti.

VANTEET

Nauti oman E-PACEn personoinnin tuomasta vapaudesta. Vanteiden tyylikkäät viimeistelyt Gloss Black, Diamond Turned ja Satin Grey varmistavat, että 17–21 tuuman vanteesi (valitsemasi mallin mukaisesti) sopivat jokaiseen tyyliin.
VANTEET
KATTOVAIHTOEHDOT
AJOVALOT

TURVALLISUUS- JA AVUSTINJÄRJESTELMÄT

E-PACElla ajaessasi turvallisuus on aina ensimmäisellä sijalla.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI

Kuljettajan avustinjärjestelmäpaketti on yksi E-PACEn valinnaisista lisävarustepaketeista. Se sisältää valikoiman kuljettajaa avustavia ominaisuuksia: katvealueen valvonta, takaristeysnäkymän valvonta, mukautuva vakionopeussäädin ja takatörmäyksen valvonta. Lisävarusteet on suunniteltu tekemään matkastasi helpomman, turvallisemman ja nautittavamman.

PERSONOINTI

Nauti E-PACEn personoinnin tuomasta vapaudesta.

AUTOKAMERA

Jaguarin autokamera tallentaa ajotapahtumat ja onnettomuudet. Se on suunniteltu mukautumaan saumattomasti ajoneuvosi ohjaamoon ja elektroniseen järjestelmään.
AUTOKAMERA
VALAISTUT ASTINLAUDAT
SHADOW ATLAS -ETUSÄLEIKKÖ KIILTÄVÄN MUSTALLA KEHYKSELLÄ
VETOKOUKKUUN KIINNITETTÄVÄ PYÖRÄTELINE

JAGUAR COLLECTION

Hienostunut valikoimamme ylellisiä vaatteita, lisävarusteita ja lahjatavaroita on saanut inspiraationsa autoistamme ja niiden muotoilusta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Tyyliä, ketteryyttä ja dynaamista ajoa.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
JAGUAR E‑PACE -MALLIT

JAGUAR E‑PACE -MALLIT

Tutustu koko mallistoon tässä ja tarkastele samalla upeiden muotoilujen, suorituskykyä parantavien ominaisuuksien ja teknologioiden laajaa valikoimaa.
TUTUSTU MALLEIHIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
NÄYTÄ TEKNISET TIEDOT
GALLERIA

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille. E-PACE on synonyymi hienostuneelle, käytännölliselle ja varmalle ajolle.
NÄYTÄ GALLERIA