KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

Mihin tahansa menet ja mitä tahansa tarvitset mukaasi, E-PACE on suunniteltu viemään sinut määränpäähäsi helposti, mukavasti - ja ennen kaikkea turvallisesti.

E-PACE:n turvallisuusteknologioihin kuuluu paljon aktiivisesti ajoneuvon ympäristöä tarkkailevia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ennalta vahinkojen tapahtumista. Kaikki E-PACE:n kuljettajaa varten suunnitellut aputoiminnot toimivat saumattomasti yhteen tehden ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

ACTIVITY KEY

Lisävarusteena saatavan Activity Key:n avulla voit nauttia harrastuksistasi ja jättää auton avaimen turvallisesti autoon sisälle. Activity Key:n voit pitää kätevästi ranteesi ympärillä. Se on erittäin kestävä ja täysin vedenpitävä, joten voit huoletta ottaa sen mukaan mitä erilaisimpiin harrastuksiisi. Saat avattua ja suljettua auton koskettamalla Activity Key -ranneketta auton takaluukun kohdalla.

POWERED GESTURE TAILGATE

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU*

Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.

* Saatavilla ainoastaan Avaimeton sisäänkäynti (Keyless Entry) lisävarusteen yhteydessä

TAKE YOUR WORLD WITH YOU

KAIKKI MUKAAN

Isotkin esineet on helppo lastata mukaan E-PACE:n 1,3 metrin levyisen tavaratilan aukon ansiosta. 441 litran tavaratilaan mahtuu helposti kaksi keskikokoista matkalaukkua sekä kolme käsimatkatavaroina menevää laukkua.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

MATRIX-LED-AJOVALOT

Lisävarusteisten Matrix-LED -ajovalojen kautta saat käyttöösi myös adaptiiviset ajovalot sekä automaattiset kaukovalot. Ne muuntelevat ajoneuvon kaukovalokeiloja muodostaen tarvittaessa varjoja, jotta valot eivät häikäise vastaantulevaa liikennettä. Animoidut suuntavilkut helpottavat muita tiellä liikkujia huomaamaan ajoneuvosi suunnanmuutokset nopeammin.

PEDESTRIAN AIRBAG

JALANKULKIJAN TURVATYYNY

Törmäyksen sattuessa etupuskurin anturit laukaisevat konepellin alta esiin tulevan turvatyynyn, joka estää jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden iskeytymisen tuulilasia vasten.

VARUSTEPAKETIT

Drive Pack

Park Pack

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi