SUORITUSKYKY

Parannetun ajodynamiikan ja hienostuneen viimeistelyn ansiosta jokainen matka E-PACE:lla on miellyttävä kokemus.

SUORITUSKYKY

E-PACE on suorituskykyinen ja pysyy tasapainossa mutkasta toiseen, reagoiden nopeasti ja tarkasti jokaiseen ohjausliikkeeseen.

JAGUAR AJO-OMINAISUUDET

E-PACE:n alusta on suunniteltu tarjoamaan sinulle ketterä ja hienostunut ajokokemus. Alumiiniset osat parantavat jousituksen suorituskykyä lisäämällä siihen jämäkkyyttä. Ajomukavuuden lisäämiseksi E-PACE:ssa on myös täysin itsenäinen multi-link -takajousitusjärjestelmä.

JAGUAR AWD -NELIVETOJÄRJESTELMÄ

Jaguar AWD -nelivetojärjestelmä jakaa älykkäästi vääntöä etu- ja taka-akselien kesken ja takaa näin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pidon kaikissa olosuhteissa.

ACTIVE DRIVELINE

ACTIVE DRIVELINE

Active Driveline -järjestelmä takaa aina optimaalisen pidon ja samalla takavetoisen auton ajotuntuman. Järjestelmä mahdollistaa 100% väännön jakamisen taka-akselin pyörien kesken olosuhteiden tarjoaman pidon mukaisesti.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control (ASPC) lisää pitoa liukkaissa olosuhteissa. Se on alhaisten nopeuksien vakionopeudensäädin, joka auttaa E-PACE:a suoriutumaan kaikissa sääolosuhteissa ja matalan pidon tilanteissa - näin sinä voit keskittyä täysin auton ohjaamiseen.

MOOTTORI JA VAIHTEISTO

Jaguar E-PACE tarjoaa sinulle monta erilaista Ingenium -moottoriperheen vaihtoehtoa, arvostit sitten raakaa voimaa ja ajonautintoa tai hienostunutta taloudellisuutta. E-PACE:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto vaihtaa vaihteet nopeasti ja pehmeästi. Sen ansiosta ajat aina parhaalla mahdollisella vaihteella, kiihdytät nopeasti sekä ajat mahdollisimman taloudellisesti. Jos haluat osallistua enemmän ajamiseen ja nauttia samalla paremmasta taloudellisuudesta, valittavanasi on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

INGENIUM FAMILY

INGENIUM -MOOTTORIPERHE

Matalan kitkan alumiiniset Ingenium -moottorit takaavat sen, että moottori ei tärise ja suorituskyky on tasaista jokaisella matkalla. Kaikki moottorit on varustettu Stop/Start -tekniikalla ja älykkäällä kineettistä energiaa varastoivalla järjestelmällä, joka lataa akkua jarrutuksesta saatavalla energialla. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen taloudellisuuden erityisesti kaupunkiajossa.  Valittavanasi on kaksi bensiinimoottoria (249 hv/ 300 hv) ja kolme dieselmoottoria (150 hv/ 180 hv /240 hv).

INGENIUM PETROL ENGINE

INGENIUM BENSIINIMOOTTORI

E-PACE:n Ingenium -bensiinimoottorit käyttävät hyväkseen uusimpia innovaatioita, kuten jatkuvasti säätyvä imuventtiilien nostojärjestelmää (CVVL), joka kohottaa kaikkia moottorin suoritusarvoja ja taloudellisuutta sekä vähentäen hiilidioksidipäästöjä.

INGENIUM DIESELMOOTTORI

INGENIUM DIESELMOOTTORI

E-PACE:n alumiiniset matalan kitkan Ingenium dieselmoottorit tarjoavat sulavaa suorituskykyä ja tehokasta vääntöä moottorin koko kierrosalueella. Kehittyneen turboahdinteknologian ansiosta moottori vastaa kaasuun tasaisesti ja pienemmällä viiveellä.

AJODYNAMIIKKA

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi