TEKNOLOGIAT

InControl -viihdejärjestelmän kehittyneet teknologiat tarjoavat sinulle laajan kattauksen tietoa ja viihdettä, näin olet jatkuvasti E-PACE:si kanssa yhteydessä muuhun maailmaan.


InControl -viihdejärjestelmä varmistaa että kaikki viihtyvät koko matkan ajan. 10" Touch Pro -näyttö keskikonsolissa tukee sekä pyyhkäisy- että nipistyseleitä ja tarjoaa kaikille matkustajille upean audiovisuaalisen viihdekokemuksen.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Touch Pro -järjestelmä tarjoaa 4 erilaista vaihtoehtoa aloitusruuduksi sekä nopeat vasteajat ja ääniohjauksen. Voit valita itsellesi sopivat vaihtoehdot ruudun sivuvalikkoon, jolloin voit esimerkiksi käyttää ruudun isoa keskiosaa navigointiin ja pitää puhelimen toiminnot sivuvalikossa. Voit vaihdella eri paneelivaihtoehtojen välillä helposti näyttöä pyyhkäisemällä.

HUD -TUULILASINÄYTTÖ

Lisävarusteena saatava HUD -tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja tuulilasiin. Sen kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö takaa sen, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

E-PACE:n lisävarusteena saatava 12,3" korkean resoluution interaktiivinen ajonäyttö varmistaa että olet aina ajan tasalla ja pääset nauttimaan laadukkaasta viihdejärjestelmästä. Se pystyy vastaanottamaan ja heijastamaan näytölle viihteeseen, ajamiseen sekä turvallisuuteen liittyvää tietoa mm. navigoinnista, puhelimesta ja viihdejärjestelmästä.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

MERIDIAN™ ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella Meridian -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with Trifield™ -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman ja kokemuksen.

†Trifield ja“three fields” laite ovat Trifield Productions Ltd:n tavaramerkkejä.

††Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi