SISÄTILAT

Nykyaikainen, tyylikäs ja kauniisti viimeistelty - E-PACE:n sisätilat ovat tuttua Jaguar -laatua. Upeiden sisätilojen käytännöllisyyden viimeistelee luokkansa suurin tavaratila.

E-PACE:n jokainen osa on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten tarjoamaan sinulle hienostuneen ajokokemuksen. Kuljettaja istuu ohjaamon keskiössä, SportShift -vaihteenvalitsin sopivasti käden ulottuvilla. Kehyksetön takapeili viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

FIT YOUR LIFE INSIDE

MONIPUOLISET SÄILYTYSTILAT

E-PACE:n säilytystilat ovat luokassaan parhaiden joukossa. Syvä keskikonsoli irrotettavilla mukinpidikkeillä soveltuu pienempien tablettitietokoneiden ja neljän 0,75l pullon säilytykseen. Tilava hansikaslokero on kätevä kaikkia niitä välttämättömiä esineitä varten, jotka haluat pitää helposti saatavilla. Syvät ovien säilytyslokerot on suunniteltu mm. puhelimien ja 1,5l vesipullojen säilytystä varten.

CONFIGURABLE AMBIENT INTERIOR LIGHTING

MUUNNELTAVA SISÄTILAN TUNNELMAVALAISTUS

Muunneltava sisätilan tunnelmavalaistus mahdollistaa rauhallisen ja tyylikkään tunnelman luomisen matkustamoon. Järjestelmä sisältää erilaisia ainutlaatuisia valolla luotuja yksityiskohtia ja kymmenen eri värivaihtoehtoa.

HUOMIO YKSITYISKOHDISSA

Pienet muotoilun yksityiskohdat - kuten ainutlaatuiset Jaguar -kuviot tuulilasin kulmassa ja keskikonsolin alaosassa - luovat E-PACE:lle sen yksilöllisen ja oman luonteensa.

Valitse omat vaihtoehtosi laadukkaista materiaaleista sekä väreistä ja tekstuureista. Näin teet sinun E-PACE:stasi juuri omanlaisesi.


Jaguarin ensimmäinen SUV on ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa ulkonäköä, ketteryyttä ja dynaamista ajettavuutta.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi