SUORITUSKYKY

Parannetun ajodynamiikan ja hienostuneen viimeistelyn ansiosta jokainen matka E-PACE:lla on miellyttävä kokemus.

SUORITUSKYKY

E-PACE on suorituskykyinen ja pysyy tasapainossa mutkasta toiseen, reagoiden nopeasti ja tarkasti jokaiseen ohjausliikkeeseen.

JAGUAR AJO-OMINAISUUDET

E-PACE:n alusta on suunniteltu tarjoamaan sinulle ketterä ja hienostunut ajokokemus. Alumiiniset osat parantavat jousituksen suorituskykyä lisäämällä siihen jämäkkyyttä. Ajomukavuuden lisäämiseksi E-PACE:ssa on myös täysin itsenäinen multi-link -takajousitusjärjestelmä.

JAGUAR AWD -NELIVETOJÄRJESTELMÄ

Jaguar AWD -nelivetojärjestelmä jakaa älykkäästi vääntöä etu- ja taka-akselien kesken ja takaa näin parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pidon kaikissa olosuhteissa.

ACTIVE DRIVELINE

ACTIVE DRIVELINE

Active Driveline -järjestelmä takaa aina optimaalisen pidon ja samalla takavetoisen auton ajotuntuman. Järjestelmä mahdollistaa 100% väännön jakamisen taka-akselin pyörien kesken olosuhteiden tarjoaman pidon mukaisesti.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

All Surface Progress Control (ASPC) lisää pitoa liukkaissa olosuhteissa. Se on alhaisten nopeuksien vakionopeudensäädin, joka auttaa E-PACE:a suoriutumaan kaikissa sääolosuhteissa ja matalan pidon tilanteissa - näin sinä voit keskittyä täysin auton ohjaamiseen.

MOOTTORI JA VAIHTEISTO

Jaguar E-PACE tarjoaa sinulle monta erilaista Ingenium -moottoriperheen vaihtoehtoa, arvostit sitten raakaa voimaa ja ajonautintoa tai hienostunutta taloudellisuutta. E-PACE:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto vaihtaa vaihteet nopeasti ja pehmeästi. Sen ansiosta ajat aina parhaalla mahdollisella vaihteella, kiihdytät nopeasti sekä ajat mahdollisimman taloudellisesti. Jos haluat osallistua enemmän ajamiseen ja nauttia samalla paremmasta taloudellisuudesta, valittavanasi on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

INGENIUM FAMILY

INGENIUM -MOOTTORIPERHE

Matalan kitkan alumiiniset Ingenium -moottorit takaavat sen, että moottori ei tärise ja suorituskyky on tasaista jokaisella matkalla. Kaikki moottorit on varustettu Stop/Start -tekniikalla ja älykkäällä kineettistä energiaa varastoivalla järjestelmällä, joka lataa akkua jarrutuksesta saatavalla energialla. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen taloudellisuuden erityisesti kaupunkiajossa.  Valittavanasi on tehokas 200 hevosvoimainen bensiinimoottori tai kaksi dieselmoottoria, 150 tai 180 hevosvoimainen.

INGENIUM PETROL ENGINE

INGENIUM BENSIINIMOOTTORI

E-PACE:n Ingenium -bensiinimoottorit käyttävät hyväkseen uusimpia innovaatioita, kuten jatkuvasti säätyvä imuventtiilien nostojärjestelmää (CVVL), joka kohottaa kaikkia moottorin suoritusarvoja ja taloudellisuutta sekä vähentäen hiilidioksidipäästöjä.

INGENIUM DIESELMOOTTORI

INGENIUM DIESELMOOTTORI

E-PACE:n alumiiniset matalan kitkan Ingenium dieselmoottorit tarjoavat sulavaa suorituskykyä ja tehokasta vääntöä moottorin koko kierrosalueella. Kehittyneen turboahdinteknologian ansiosta moottori vastaa kaasuun tasaisesti ja pienemmällä viiveellä.


AJODYNAMIIKKA

MANUAL OR AUTOMATIC TRANSMISSIONS

MANUAALI- TAI AUTOMAATTIVAIHTEISTO

E-PACE:n 9-vaihteinen automaattivaihteisto tekee vaihteenvaihdoista nopeita, pehmeitä ja tehokkaita sekä kiihdytyksistä vaivattomia. Jos valitset kevyen 6 -vaihteisen manuaalivaihteiston, saat osallistua enemmän ajamiseen ja pääset nauttimaan lyhyiden ja napakoiden vaihtojen lisäksi myös paremmasta taloudellisuudesta.

ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics -järjestelmä mahdollistaa tarkan ja dynaamisen ajettavuuden tarkkailemalla pyörien asentoa ja korin liikkeitä. Elektronisesti säätyvien iskunvaimentimien ansiosta ajokokemus on aina tasapainoinen, joka on paras mahdollinen sekoitus mukavuutta ja hienostunutta sekä ketterää ajoneuvon hallintaa.

CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Lisävarusteena saatavan Configurable Dynamics -toiminnon avulla voit lisätä E-PACE:n ajettavuuteen joko mukavuutta tai suorituskykyä. Omien ajoasetusten avulla voit säädellä kaasun, vaihteidenvaihdon ja jousituksen asetukset juuri omaan ajotyyliisi sopiviksi.

JAGUARDRIVE CONTROL

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control -järjestelmä muokkaa ohjauksen ja kaasunvasteen toimintaa eri olosuhteisiin - sen avulla saat valmiiksi eri tilanteisiin sopivat ajoasetukset valitsemalla joko Normal, Eco, Dynamic tai Winter -ajotilan.


Jaguarin ensimmäinen SUV on ainutlaatuinen yhdistelmä upeaa ulkonäköä, ketteryyttä ja dynaamista ajettavuutta.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi