JAGUAR E-PACE

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

SUORITUSKYKY

Laajalla moottorivalikoimalla ja parannettujen ajodynamiikalla varustettu E-PACE tarjoaa tyylin ja suorituskyvyn täydellisen tasapainon.

LATAUSHYBRIDI

LATAUSHYBRIDI

Kun käytössä on sähköinen käyttötila (EV), Jaguar E‑PACE -lataushybridin toimintamatka on jopa 62 km††), mikä riittää täydellisesti päivittäiseen kaupunkiajoon. Pidempiä matkoja varten E-PACE-lataushybridissä on bensiinimoottori, ja yhdessä ne tekevät siitä täydellisen pienikokoisen SUV-ajoneuvon.
TUTUSTU TARKEMMIN

E-PACE-LATAUSHYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

LATAUSAIKA 0–80 %

30

minuuttia*

E-PACE-lataushybridin kanssa lataaminen on mukavaa; lataa tien päällä.

POLTTOAINEENKULUTUS

1,4–1,6

L / 100 km ††

Ota enemmän irti matkastasi polttoainetaloudellisella E‑PACE-lataushybridillä.

PÄÄSTÖT

32-36

g/km††

Nauti vähentyneistä CO2-päästöistä E‑PACE-lataushybridillä.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

62-59

km††

Lyhyet matkasi sopivat täydellisesti sähköisen käyttötilan (EV) ajoihin.

Valitsitpa minkä mallin tahansa, E-PACE tarjoaa runsaasti ajo-ominaisuuksia jokaisen matkasi kohentamiseen.

NELIVETO

NELIVETO

Älykäs nelivetojärjestelmä ohjaa väännön jakautumista etu- ja taka-akselien välillä, mikä takaa suorituskyvyn hyvin erilaisissa olosuhteissa. Neliveto optimoi pidon, mikä parantaa dynaamista ajettavuutta ja tarjoaa vakaampaa ajoa haastavissa ajo-olosuhteissa, jotta sinä voit nauttia matkastasi.
AJODYNAMIIKKA

AJODYNAMIIKKA

Ainutlaatuinen ketteryyden ja ajomukavuuden tasapaino – koe Jaguar SUV-ajoneuvon ajamisen riemu. Laaja valikoima parannettuja moottoreita – hybriditeknologiat mukaan lukien – takaavat, että valikoimasta löytyy malli juuri sinulle.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Valinnainen Adaptive Dynamics -järjestelmä tarkkailee renkaiden asentoja ja korin liikkeitä tarkan ajodynamiikan ja joustavan ajon varmistamiseksi. Järjestelmä säätää iskunvaimentimia jatkuvasti, mikä tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, tarkkuutta ja ketteryyttä kaikissa tilanteissa. ​
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Voit parantaa joko ajon hienostuneisuutta ja mukavuutta tai suorituskykyä Configurable Dynamics -järjestelmän avulla: voit sovittaa Jaguar E-PACEn kaasutuksen, vaihteiden siirron, ohjauksen ja iskunvaimennuksen määritykset ajotarpeidesi mukaisesti.

MULTIMEDIA

E‑PACE’s intuitive technologies – including Pivi, our in-car infotainment system – are fast and a joy to use. Ensuring car and driver become one, and E‑PACE is ready to go when you are.

YKSINKERTAISUUS VAKIOVARUSTEENA

Pivi-järjestelmän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat:
  • 11,4 tuuman kosketusnäyttö
  • Digitaalinen DAB-radio
  • Uusittu käyttöliittymä
  • Apple CarPlay®1
  • Android AutoTM2
  • Remote-etäkäyttö3
Päivittämällä Pivi Pro4 -järjestelmään käytössäsi on uusin tekoälyllä varustettu multimediatekniikka, joka tarjoaa muun muassa oppivan navigaatiojärjestelmän, jonka avulla olet täysin ajan tasalla koko matkan ajan.
YKSINKERTAISUUS VAKIOVARUSTEENA
TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ
MERIDIAN-AUDIOJÄRJESTELMÄ

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TURVALLISUUS

Valitsitpa minkä mallin tahansa, E-PACE tarjoaa runsaasti ajo-ominaisuuksia jokaisen matkasi kohentamiseen.

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

ClearSight-taustapeili tarjoaa täysin esteettömän näkymän ajoneuvon taakse. Tämä äärimmäisen kehittynyt tekniikka syöttää tosiaikaista kuvaa taustapeiliisi E-PACEn kattoon kiinnitetystä kamerakotelosta. Tämä takaa jatkuvan näkymän takapenkillä olevista esteistä riippumatta.
MATKUSTAMON SÄILYTYSTILAT

MATKUSTAMON SÄILYTYSTILAT

E-PACEn urheiluauton estetiikka kätkee sisäänsä suuren tavaratilan ja luokkansa suurimmat matkustamon säilytystilat. Tilava hansikaslokero ja syvät etuovien säilytystilat pitävät tärkeimmät tavarasi käden ulottuvilla. Kaikki pidemmälle matkoilla tarvittavat tavarat sopivat suurikokoiseen tavaratilaan.
PREMIUM LED -AJOVALOT

PREMIUM LED -AJOVALOT

Premium LED -ajovaloissa on tyylistään tunnistettavat kahden J-kirjaimen muotoiset päiväajovalot, jotka varmistavat näkyvyyden jopa kirkkaalla auringonpaisteella. Vakiovarusteena olevat animoidut suuntavilkut edessä ja takana lisäävät myös ripauksen dynamiikkaa ajoosi.
SÄHKÖKÄYTTÖINEN ELEOHJATTU TAKALUUKKU

SÄHKÖKÄYTTÖINEN ELEOHJATTU TAKALUUKKU

Sähkökäyttöinen eleohjattu takaluukku voidaan avata ja sulkea avainlähettimeen tai ajoneuvoon koskematta. Takaluukku avataan tai suljetaan käyttämällä jalkaa ajoneuvon takakulman alla.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Jaguar E-PACE on varustettu kuljettajan avustinjärjestelmän ominaisuuksilla, jotka helpottavat kaupunkiajoa ja pysäköintiä ja lisäävät ajonautintoa maanteillä. Nämä tekniikat parantavat ajoasi vähentämällä siihen liittyvää stressiä.

RAKENNA OMASI

Tee E-PACEsta omasi malli-, ja moottorivalikoiman sekä lisävarustelupakettien avulla.

PERSONOI OMA JAGUAR E-PACE

Valitse ensin malli, moottori ja lisävarustepaketti ja personoi ajoneuvosi sen jälkeen ulkovärin, vanteiden ja sisustusvaihtoehtojen osalta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

JAGUAR E‑PACE -MALLIT

JAGUAR E‑PACE -MALLIT

Tutustu koko mallistoon tässä ja tarkastele samalla upeiden muotoilujen, suorituskykyä parantavien ominaisuuksien ja teknologioiden laajaa valikoimaa.
TUTUSTU MALLEIHIN
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
NÄYTÄ VARUSTELUT
LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Lisää silaus henkilökohtaista tyyliä tai varusta E-PACEsi käytännöllisillä lisävarusteilla. Laajan valikoimamme avulla voit optimoida ajoneuvon tarkalleen tarpeidesi mukaisesti.
GALLERIA

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille. E-PACE on synonyymi hienostuneelle, käytännölliselle ja varmalle ajolle.
NÄYTÄ GALLERIA


Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

1Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.

3Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Jaguar-etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

4Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Jaguar-jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.

5Edellyttää aurinkosuojattua tuulilasia joillakin markkina-alueilla.

6Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa ensimmäisen jakson päätyttyä.

7Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka. Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.

8Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti. Sisältää 1 vuoden tilauksen, jota voidaan jatkaa ensimmäisen jakson päätyttyä.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) sekä markkina-alueen mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.

Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä

NanoeTM on Panasonic Corporation yhtiön tavaramerkki