TEKNOLOGIAT

InControl -viihdejärjestelmän kehittyneet teknologiat tarjoavat sinulle laajan kattauksen tietoa ja viihdettä, näin olet jatkuvasti E-PACE:si kanssa yhteydessä muuhun maailmaan.


InControl -viihdejärjestelmä varmistaa että kaikki viihtyvät koko matkan ajan. 10" Touch Pro -näyttö keskikonsolissa tukee sekä pyyhkäisy- että nipistyseleitä ja tarjoaa kaikille matkustajille upean audiovisuaalisen viihdekokemuksen.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Touch Pro -järjestelmä tarjoaa 4 erilaista vaihtoehtoa aloitusruuduksi sekä nopeat vasteajat ja ääniohjauksen. Voit valita itsellesi sopivat vaihtoehdot ruudun sivuvalikkoon, jolloin voit esimerkiksi käyttää ruudun isoa keskiosaa navigointiin ja pitää puhelimen toiminnot sivuvalikossa. Voit vaihdella eri paneelivaihtoehtojen välillä helposti näyttöä pyyhkäisemällä.


INCONTROL OMINAISUUDET

CONNECT PRO PACK

CONNECT PRO PACK

Connect Pro, joka on saatavilla vain Touch Pro -järjestelmän kanssa, sisältää InControl Apps -sovellukset, Wi-Fi Hotspot -tukiaseman, Remote Premium- ja Pro Services -palvelut, ja se on suunniteltu parantamaan kokemustasi niin Jaguarisi sisä- kuin ulkopuolella ja varmistamaan, että sinä ja matkustajasi nautitte matkasta samalla, kun pysytte yhteydessä ympäröivään maailmaan.

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta. Liität vain älypuhelimesi (Android tai Apple) USB:n liittimen kautta autoon ja kaikki palvelut ovat käytössäsi.

SMART SETTINGS

SMART SETTINGS

Lisävarusteena saatava Smart Settings -teknologia tunnistaa automaattisesti jokaisen kuljettajan avaimen ja puhelimen perusteella. Se valitsee haluamasi istuimen ja peilien asennot ja toistaa aina matkan alkaessa haluamaasi mediavälinettä. Smart Settings voi myös oppia ja automatisoida nämä valinnat aiempien tapojesi ja rutiiniesi perusteella.

REMOTE

REMOTE

Voit olla yhteydessä Jaguariisi mistä päin maailmaa tahansa Remote Essentials -järjestelmän avulla ja tarkistaa esimerkiksi ovi- tai polttoainetilanteen ja lämmittää tai jäähdyttää auton etukäteen.

SECURE

SECURE

Jos joku murtautuu Jaguariisi tai siirtää sitä laittomasti, Secure Trackerin ansiosta olet askeleen edellä. Saat ilmoituksen, ja järjestelmä seuraa Jaguarisi liikkeitä, jos niin haluat.

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

Lisävarusteena saatavan integroidun Click and Go -perusyksikön ansiosta takapenkin matkustajien ei tarvitse pitää tablettejaan käsissään niitä käyttäessään. Järjestelmään kuuluu yksinkertainen kiinnitysmekanismi sekä USB-latausliitäntä, jolloin laitteen varaus ei lopu pitemmälläkään matkalla.

HUD -TUULILASINÄYTTÖ

Lisävarusteena saatava HUD -tuulilasinäyttö heijastaa tärkeitä ajoneuvon tietoja tuulilasiin. Sen kristallinkirkas korkean resoluution täysvärinäyttö takaa sen, että tärkeät tiedot ovat aina nopeasti ja helposti näkyvilläsi.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

E-PACE:n lisävarusteena saatava 12,3" korkean resoluution interaktiivinen ajonäyttö varmistaa että olet aina ajan tasalla ja pääset nauttimaan laadukkaasta viihdejärjestelmästä. Se pystyy vastaanottamaan ja heijastamaan näytölle viihteeseen, ajamiseen sekä turvallisuuteen liittyvää tietoa mm. navigoinnista, puhelimesta ja viihdejärjestelmästä.

MERIDIAN™ SOUND SYSTEM

MERIDIAN™ ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Luo lisää elävyyttä auton äänentoistoon kahdella erilaisella Meridian -äänentoistojärjestelmällä. Mahtava Meridian Surround Sound System with Trifield™ -teknologia tuottaa 15 kaiuttimensa avulla autoon live-konserttia vastaavan äänimaailman ja kokemuksen.

†Trifield ja“three fields” laite ovat Trifield Productions Ltd:n tavaramerkkejä.

††Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi