JAGUAR F-PACE

AJODYNAMIIKKA

Ei kompromisseja. F-PACE kuvastaa Jaguarin DNA:ta suorituskykyisessä crossover-muodossa, mikä tarkoittaa johtavaa ohjaustuntumaa yhdessä ketteryyden ja mukavuuden kanssa kaikilla tienpinnoilla.

VARMUUTTA KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Aina neliveto, aina automaatti. F-PACE tarjoaa aina aidon Jaguar ajoelämyksen.

INGENIUM – TÄYSIN UUSI DIESELMOOTTORI

INGENIUM – TÄYSIN UUSI DIESELMOOTTORI

Jaguarin uusi 4-sylinterinen alumiininen 2,0 litran moottori kehittää tehoa 180 hv ja vääntöä 430 Nm. Vääntö on vahvaa heti matalilta käyntinopeuksilta alkaen taaten ripeän kiihtyvyyden sitä tarvittaessa. Ingenium on yksi ensimmäisistä dieselmoottoreista, joissa on muuttuva venttiilien ajoitus. Moottori on myös erittäin taloudellinen. Polttoaineen kulutus on alhaisimmillaan 6,7 l/100 km ja CO2-päästötaso 177 g/km (yhdistetty ajo), kun käytössä on 8-portainen automaattivaihteisto ja neliveto.

URHEILUAUTON SYDÄN

URHEILUAUTON SYDÄN

Kuljettajat, jotka etsivät palkitsevinta ajokokemusta, löytävät sen F-TYPEn urheiluautosta periytyvästä 550 hevosvoimaisesta F-PACE SVR-versiosta, tämä 5-0-litrainen V8-moottori tarjoaa uskomattomat 680Nm vääntöä. Tälle täysin alumiiniselle moottorille on ominaista ainutlaatuinen ääni sekä uskomaton suorituskyky.

ALUSTA JA JOUSITUS

Korin suuri vääntöjäykkyys ja F-TYPEstä johdettu kaksoiskolmiotukietujousitus sekä hienostunut Integral Link -takajousitus luovat ajettuvuudelle luokassaan uudet standardit.

F-PACE - KEVYT ALUMIINIARKKITEHTUURI

KEVYT ALUMIINIARKKITEHTUURI

Jaguarin kevyt alumiiniarkkitehtuuri on vääntöjäykkä ja vahva mahdollistaen edistyksellisen matkustajaturvallisuuden ajettavuudesta tai taloudellisuudesta tinkimättä. F-PACE on luokkansa keveimpiä* ja tarjoaa ajo-ominaisuuksille optimaalisen lähes 50:50* painojaon.

*Malli- ja moottorikohtainen

F-PACE - MANUAALI- JA AUTOMAATTIVAIHTEISTOT

MANUAALI- JA AUTOMAATTIVAIHTEISTOT

F-PACEn 8-portainen automaattivaihteisto on responsiivinen, sulava ja tehokas. Nopeasti reagoivana kiihdytykset ja ohitukset sujuvat vaivattomasti. Vaikka automatiikka valitsee oikean vaihteen oikeaan aikaan Jaguar Drive Control -järjestelmässä valitun tilan ja ajotyylin perusteella, kuljettaja voi vaihtaa vaihdetta myös manuaalisesti ohjauspyörään asennetuista vivuista. Kuusiportaisen manuaalivaihteiston jokainen vaihtomekanismin osa on hienosäädetty, jotta vaihdot ovat urheilullisia, tarkkoja ja sulavia. Vaihteet kytkeytyvät sopivalla voimalla ja tuntuma on positiivinen ilman nykimistä.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi