F-PACE
BUSINESS AWD

JAGUAR F-PACE 
BUSINESS AWD

F-PACE - KOLMINKERTAINEN VUODEN AUTO VOITTAJA!
Käytännöllisin urheiluautomme vakuuttaa ympäri maailman, josta todisteena myös kolme vuoden auto palkintoa
World Car of the Year 2017
World Design Car of the Year 2017
Womens World Car of the Year 2016

Esittelyssä Jaguarin käytännöllisin urheiluauto. F-PACE yhdistää Jaguarille tyypillisen ketteryyden ja hienostuneisuuden vertaansa vailla olevaan monikäyttöisyyteen. Nyt saatavilla kattavasti varustellut Business AWD-mallit.

• 8-vaihteinen automaattivaihteisto
• Bi-Xenon ajovalot ja LED-huomiovalot
• Navigaatiojärjestelmä InControl Touch (SD)
• Liikennemerkkien tunnistus ja älykäs nopeudenrajoitin
• Iso 8" multimedia kosketusvärinäyttö
• Bluetooth -valmius puhelimelle ja audiolle
• Pysäköintiapu eteen ja taakse
• Peruutuskamera
• Soft Grain nahkainen ohjauspyörä
• Takaluukun sähköinen avaus- ja sulkutoiminto
• Jaguar Care: takuu, määräaikaishuollot ja tiepalvelu 3 vuotta ilman kilometrirajoitusta


BUSINESS AWD MALLISTON Hinnat alkaen 64 100 €

Saatavilla 20d AWD malleihin

 

Rahoituskorko 1,9%, ei muita kuluja

F-PACE BUSINESS LISÄVARUSTETARJOUKSET

  • 18” Continental Talvirengaspaketti Light Weight vanteilla 2529 €
  • Lifestyle varustepaketti 798 €

 

LIFESTYLE-VARUSTEPAKETTI 

  1. Tavaratilan kumimatto
  2. Vaateripustin
  3. Jalkatilan kumimattosarja eteen ja taakse
  4. Etu- ja takaroiskeläpät

Jaguar-jälleenmyyjällä asennetuille alkuperäisille lisävarusteille sovelletaan samoja takuuehtoja kuin
uudelle autolle. Varusteiden tulee olla asennettu viimeistään 1 kk / 1600 km kuluttua auton luovutuksesta.

Hinnat sis alv 24%. Hinnat ei sis. asennusta.

JAGUARin kehittynyt awd-nelivetojärjestelmä

Jaguarin kehittynyt All Wheel Drive -nelivetojärjestelmä takaa saman uniikin, takavetopainotteisen Jaguar ajoelämyksen. Tutustu Jaguariin AWD tekniikkaan tarkemmin oheisen esittelyn avulla.

IDD

INTELLIGENT DRIVELINE DYNAMICS (IDD)

Jaguarin AWD nelivetojärjestelmä on saatavilla ikonisen F-TYPE urheiluautomme lisäksi myös malleihin XE, XF ja F-PACE. Nelivetojärjestelmä on suunniteltu korostamaan auton urheilullista ajettavuutta, keliolosuhteista riippumatta. Intelligent Driveline Dynamics -ohjausjärjestelmä yhdistää nelivedon kyvykkyyden ja takavedon dynaamisen luonteen

TORQUE ON DEMAND

TORQUE ON DEMAND

Jaguarit tunnetaan takavetopainotteisesta, tunnokkaasta ajettavuudesta. Jaguarin AWD ja IDD -järjestelmät säilyttävät nelivetoisissa malleissa saman, vahvasti takavetopainotteisen ajotuntuman. Normaaleissa ajo-olosuhteissa 90% voimasta ohjataan takapyörille, joskin voimaa voidaan tarpeen mukaan siirtää taakse täydet 100%.Olosuhteiden muuttuessa IDD varmistaa, että juuri oikea määrä tehoa siirretään etuakselille. Prosessi kestää korkeintaan 165 millisekuntia, eikä kuljettaja käytännössä huomaa sitä lainkaan.

ENNAKOIVA, EI REAGOIva

Toisin kuin useat nelivetojärjestelmät, Jaguar AWD ennakoi olosuhteita pelkän olosuhteiden muutokseen reagoinnin sijaan. Ennakoiva järjestelmä reagoi ajotilanteiden muutoksiin ennenkuin ehdit kuljettajana asiaan reagoida lisäten ajomukavuutta ja turvallisuutta.

IN THE BLINK OF AN EYE

SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ

Jaguarin AWD-nelivetojärjestelmä yhdessä IDD-ohjausjärjestelmän kanssa on aina valmiina. Järjestelmät seuraavat jatkuvasti yksilöllisesti jokaisen renkaan nopeutta ja pitoa, jousituksen liikkeitä, ohjausta ja jarruja sekä auton kallistelua päivittäen tietoja 100 kertaa sekunnissa. IDD-ohjausjärjestelmän kehittyneet algoritmit hyödyntävät tietoa ennakoivasti tutkien onko auton pito heikentymässä ja mihin renkaisiin tämä vaikuttaa. Teknologia varmistaa voiman siirron jo ennen pidon menetystä pitäville renkaille.

ELECTRO-HYDRAULIC TECHNOLOGIES

SÄHKÖHYDRAULISET TEKNOLOGIAT

Siirtääkseen voimaa akselilta toiselle, järjestelmä käyttää sähköhydraulista monilevyistä märkäkytkintä. Kehittyneet teknologiat mahdollistavat tarkan ja nopean voimansiirron, jopa 100 millisekunnissa. Jopa täysi voimansiirto 100% taka-akselilta 100% etuakseleihin vie vain 165 millisekuntia ja siirto tapahtuu saumattomasti.

FULLY INTEGRATED SYSTEMS

täysin integroitu järjestelmä

Jaguarin AWD-nelivetojärjestelmä ja IDD-ohjausjärjestelmä toimivat täysin integroidusti. Järjestelmät ovat täysin integroitu myös muihin turvallisuustoimintoihin kuten ABS, ESP ja Torque Vectoring by Braking -dynaaminen kaarreajon hallintajärjestelmä varmistaen saumattoman eleettömän etenemisen.

ADAPTIVE SURFACE RESPONSE

Jaguarin AWD-neliveto on tehostettu Jaguarin Adaptive Surface Response (ASR) -tekniikalla. ASR mukauttaa kaasun, vaihteiston ja DSC-järjestelmän karttoja tienpinnan mukaan.

Jaguarin AWD sedanit, XF ja XE, vaihtavat automaattisesti kahden ohjelman välillä tienpinnan mukaan. F-PACE AWD tuo mukanaan kolmannen elementin, joka optimoi pitoa syvässä lumessa tai hiekassa. Olipa keli- tai tieolosuhteet mitkä tahansa, Adaptive Surface Response -järjestelmä määrittää parhaan tavan etenemiseen.

JAGUAR AWD MALLISTO

Jaguarin AWD-nelivetojärjestelmä yhdessä IDD-ohjausjärjestelmän kanssa on suunniteltu yhdistämään takavedon ajettavuuden ja ketterän ohjaustuntuman Jaguarin dynaamiseen DNA:han. Parempi vetopito tuottaa parempaa suorituskykyä kaikissa sää- ja tieolosuhteissa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta alle 60 sekuntia.

Jaguar F-Type Convertible

Nettikysely

Kysymys 1 / 3

Välttävä
Keskiverto
Kiitettävä

Kysymys 2 / 3500

Kysymys 3 / 3

Epätodennäköisesti
Todennäköisesti
500

Kiitos arvokkaasta palautteestasi