JAGUAR F-PACE

Se on tyylikäs. Se on SUV. Se on tilava. Se on Jaguar.

Rakenna omasi

Kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta

Jaguarin ensimmäinen SUV on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä. F-PACEn tilava 650 litrainen tavaratila mahdollistaa suurienkin tavaramäärien helpon ja turvallisen kuljettamisen. Huolimatta SUV-malleille tyypillisestä hieman korkeammasta profiilista Jaguar F-PACE tarjoaa Jaguarin urheiluautomaisen ajettavuuden. Valitsitpa bensiini- tai diesel-moottorin, käytössäsi on aina Jaguarin reagoiva nelivetojärjestelmä sekä ZF:n laadukas 8-portainen automaattivaihteisto. Se on tilava. Se on käytännöllinen. Se on tyylikäs ja mikä parasta - se on Jaguar.

ALKAEN 63 994 €

tai

779 €/kk (sis. 15 000 km/vuosi)
821 €/kk (sis. 20 000 km/vuosi)

Huoleton –sopimuksessa voit sopimuskauden päättyessä joko palauttaa auton jälleenmyyjällesi tai lunastaa sen itsellesi maksamalla suuremman viimeisen erän. Anna pikkusormesi ja menetä sydämesi koeajolla oman Jaguar-jälleenmyyjän luona.

Sisältää 3 vuoden määräaikaishuollot.


Huomaathan, että sivustolla esitetyt tarjoukset ja hinnat koskevat maahantuojan varastoa. Tarkista yksityiskohdat jälleenmyyjältämme.

F-PACE AWD

Etuveto tai neliveto.
Aina automaatti

Jaguar F-PACEn sisällä sykkii Jaguarin sydän. Valittavanasi on kolme kehittynyttä dieselmoottoria (180 hv/ 240 hv/ 300hv) sekä kolme tehokasta bensiinimoottoria (250hv/ 300 hv/ 550hv). 180 hv dieselmoottori on saatavilla myös etuvetona, kaikki muut mallit ovat aina nelivetoja. Neljästä varustetasosta löydät varmasti sinulle sopivan.

PRICING & SPECIFICATION GUIDE

F-PACE HINNASTO

Jaguar F-PACE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.

F-TYPE Inspired design

URHEILUAUTON DNA

Jaguarin kevyttä alumiiniarkkitehtuuria käyttämällä kehitetty F-PACE yhdistää puhtaat linjat, pinnat ja mittasuhteet F-TYPE urheiluauton inspiroimaan muotoiluun ja ajodynamiikkaan. Rohkea etusäleikkö ja voimakas konepelti antavat vihjeitä moottorien potentiaalista. Kyseessä on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä.

SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

Jokainen moottori taloudellisesta nelisylinterisestä Ingenium-dieselistä (129 g/km) 380 hevosvoiman mekaanisesti ahdettuun V6-moottoriin tarjoaa erinomaisen tasapainon suorituskyvyn, hienostuneisuuden ja taloudellisuuden välillä.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TILAT

F-PACE omaa luokkansa johtavan tavaratilan 650 litran tilavuudella, jota voit laajentaa helposti 40:20:40 taittuvin takaistuimin.

F-PACE technology

TEKNOLOGIA

F-PACE mallin vakio- ja lisävarusteet tarjoavat kattavan valikoiman viimeisimpiä ja aivan uusia teknologioita, kuten HUD-tuulilasinäyttö ja Activity Key –järjestelmä. Incontrol Multimediajärjestelmä 10” Touch Pro-näytöllä tekee jokaisesta matkasta palkitsevan kokemuksen.

F-PACE for Business

F-PACE yrityskäyttöön

F-PACE tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, tehokuutta ja erottuvaa urheilullista tyyliä. F-PACE:n kevyt alumiininen korirakenne sekä virtaviivaisella muotoilulla saavutettu pieni ilmanvastus pienentävät kulutusta sekä CO2-päästöjä vähentäen omistajuuden kokonaiskustannuksia. Lisättynä suuren tavaratilaan sekä Jaguarin ajettavuuteen – F-PACE on täydellinen auto myös yrityskäyttöön.


F-PACE HERÄTTÄÄ AISTISI

Suorituskyvyn ja dramaattisen muotoilun houkutteleva liitto. Lisää arjen käytännöllisyys ja tuloksena on F-PACE, Jaguarin ensimmäinen urheilullinen SUV.

F-PACE range

F-PACE MALLISTO

Tutustu F-PACE -mallistoon ja valitse täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, tyyliä ja käytännöllisyyttä. 

F-PACE Pure

F-PACE PURE

F-PACE:n syvin olemus. Eloisa suorituskyky, ketterä ajettavuus ja käytännöllisyys.

F-PACE PRESTIGE

F-PACE PRESTIGE

Lisättyä ylellisyyttä kauniisti tehdyllä sisustuksella ja nahkaverhoilulla.

F-PACE R-SPORT

F-PACE R-SPORT

Vakuuttava urheilullinen tyyli urheilullisilla istuimilla ja ulkopuolen viimeistelyllä.

F-PACE PORTFOLIO

F-PACE PORTFOLIO

F-PACE-malliston vuorenhuippu yleellisyydessä - elegantti, hienostunut ja lukematon määrä huipputekniikkaa.

F-PACE SVR

F-PACE SVR

550 Hevosvoimaa ja 0-100 km/h 4.3 sekunnissa, SVR on F-PACE-malliston kruunun jalokivi. 

Jaguar F-PACE 

779 €/kk* tai 63 994 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar F-PACE 20d AWD Aut Pure Business: Hinta toimituskuluineen 64 594,51 €, käsiraha 9 882,96 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 2,0 %, kuukausierä 779,33 €, viimeinen erä 30 436,45 €, perustamismaksu 149,00 €, käsittelykulu 8,00 €/kk, todellinen vuosikorko 2,4 %, luottokustannukset yhteensä 3 001,45 €, rahoitettava osuus yht. 54 860,55 €, luottohinta 67 595,96 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45000 km. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Jaguar F-PACE 

821 €/kk tai 63 994 €
Sis. 3 vuoden määräaikaishuollot.

Huoleton kk-erä takaa sinulle autosi arvon rahoitussopimuksen päättyessä.
Rahoitusesimerkki: Jaguar F-PACE 20d AWD Aut Pure Business: Hinta toimituskuluineen 64 594,51 €, käsiraha 9 882,96 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 60000 km, luoton korko 2,0 %, kuukausierä 821,22 €, viimeinen erä 28 925,16 €, perustamismaksu 149,00 €, käsittelykulu 8,00 €/kk, todellinen vuosikorko 2,4 %, luottokustannukset yhteensä 2 956,31 €, rahoitettava osuus yht. 54 860,55 €, luottohinta 67 550,82 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 60000 km. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi