TÄYSIN UUSI F-PACE

Esittelyssä käytännöllisin urheiluautomme

F-PACE BUSINESS AWD

 

PRICING & SPECIFICATION GUIDE

F-PACE HINNASTO

Täysin uusi Jaguar F-PACE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.
F-TYPE Inspired design

URHEILUAUTON DNA

Jaguarin kevyttä alumiiniarkkitehtuuria käyttämällä kehitetty täysin uusi F-PACE yhdistää puhtaat linjat, pinnat ja mittasuhteet F-TYPE urheiluauton inspiroimaan muotoiluun ja ajodynamiikkaan. Rohkea etusäleikkö ja voimakas konepelti antavat vihjeitä moottorien potentiaalista. Kyseessä on suorituskykyinen crossover-malli jokaiselle, joka rakastaa ajamista, vertaansa vailla olevaa dynaamisuutta ja monikäyttöisyyttä.

SUORITUSKYKY JA TEHOKKUUS

Jokainen moottori taloudellisesta nelisylinterisestä Ingenium-dieselistä (129 g/km) 380 hevosvoiman mekaanisesti ahdettuun V6-moottoriin tarjoaa erinomaisen tasapainon suorituskyvyn, hienostuneisuuden ja taloudellisuuden välillä.

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TILAT

F-PACE omaa luokkansa johtavan tavaratilan 650 litran tilavuudella, jota voit laajentaa helposti 40:20:40 taittuvin takaistuimin.

F-PACE technology

TEKNOLOGIA

F-PACE mallin vakio- ja lisävarusteet tarjoavat kattavan valikoiman viimeisimpiä ja aivan uusia teknologioita, kuten HUD-tuulilasinäyttö ja Activity Key –järjestelmä. Monipuolisten aktiivisten turvallisuustekniikoiden ansiosta täysin uusi F-PACE tekee jokaisesta matkasta palkitsevan kokemuksen.


F-PACE HERÄTTÄÄ AISTISI

Suorituskyvyn ja dramaattisen muotoilun houkutteleva liitto. Lisää arjen käytännöllisyys ja tuloksena on F-PACE, Jaguarin ensimmäinen urheilullinen SUV.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi