UUSI JAGUAR F-PACE LATAUSHYBRIDI-SUV

UUSI JAGUAR F-PACE LATAUSHYBRIDI-SUV

Kiehtova yhdistelmä lataushybridin polttoainetaloudellisuutta ja Jaguarin suorituskykyä.
RAKENNA OMASI

F-PACEn LATAUSHYBRIDI-SUV-MALLIT

Uuden F-PACE-lataushybridin myötä pääset nauttimaan paremmasta polttoainetehokkuudesta ja täysin pakokaasupäästöttömästä ajosta käyttäessäsi sähköistä ajotilaa (EV).

F-PACE-LATAUSHYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

LATAUSAIKA 0–80 %

30 minuuttia*


F-PACE-lataushybridin kanssa lataaminen on mukavaa; lataa tien päällä.

POLTTOAINEENKULUTUS

2,4 L / 100 km


Ota enemmän irti matkastasi polttoainetaloudellisella F‑PACE-lataushybridillä.

PÄÄSTÖT

54 g/km


Nauti vähentyneistä CO2-päästöistä F‑PACE-lataushybridillä.

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA

59 km†‡


Lyhyet matkasi sopivat täydellisesti sähköisen käyttötilan (EV) ajoihin.

PALKITTU MUOTOILU JA HYBRIDITEKNOLOGIA

F-PACE on yksi harvoista ajoneuvoista, jotka ovat voittaneet sekä World Car of the Year- että World Car Design of the Year -palkinnot. Edistyksellisen muotoilun ja ajantasaisen ylellisyyden eetoksemme ruumiillistuvat uudessa Jaguar F-PACE-lataushybridissä.

MIKSI JUURI F-PACE-LATAUSHYBRIDI?

LATAUKSEN HELPPOUS

LATAUKSEN HELPPOUS

Latasitpa pysäköitynä määränpäässäsi tai matkan varrella, tarjolla on useita vaihtoehtoja lataamiselle, missä ikinä kuljetkin.
  • Kotilatausasemaa käyttäen
  • Julkiset laturit ja DC-pikalaturit*
PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

PARANNETTUA POLTTOAINETALOUDELLISUUTTA

Jaguar F-PACE-lataushybridissä yhdistyvät akku ja bensiinimoottori tarjoavat ihanteellisen tehokkuuden.
  • Sähköinen ajo alentaa polttoaineen kokonaiskulutusta
ALENTUNEET PÄÄSTÖT

ALENTUNEET PÄÄSTÖT

F-PACE-lataushybridi voi ylpeillä vaikuttavilla CO2-lukemilla ja täysin pakokaasupäästöttömällä ajolla sähköistä käyttötilaa (EV) käytettäessä. Tästä voi olla lukuisia etuja:
  • Alennetut CO2-päästöt
  • Alhaisemmat ajoneuvoihin liittyvät verot ja valmistusverot

LÖYTÖRETKI JATKUU

SIIRTYMINEN SÄHKÖISEEN AJOON JAGUARILLA

SIIRTYMINEN SÄHKÖISEEN AJOON JAGUARILLA

Yksinkertainen ja saatavilla oleva lataus, huomattavat kustannussäästöt ja ekologisesti kestävämpi ajokokemus. Jaguarin sähköistetty maailma odottaa sinua.
TUTUSTU SÄHKÖAUTOMALLEIHIN
VALITSE ITSE

VALITSE ITSE

Dynaaminen, hienostunut, voimakas. Löydä oma F-PACE-lataushybridi.
VALITSE OMA MALLI

*32 kW:n DC-pikalaturia käytettäessä.


Annetut arvot on laskettu NEDC2-menetelmän mukaisesti valmistajan ilmoittamista WLTP-testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen ja polttoainetaloudellisuuden lukemat voivat vaihdella rengasvalinnoista ja valinnaisista lisävarusteista riippuen. NEDC2-testitulokset on laskettu viranomaisten käyttämällä kaavalla WLTP-lukemista vanhaa NEDC-menetelmää mukaillen. Oikea verotus voidaan laskea näiden lukemien perusteella.

Näytä WLTP-tiedot WLTP on uusi EU:n virallinen testi henkilöautojen vakioidun polttoaineenkulutuksen ja CO2-lukujen laskemiseen. Sillä mitataan ajoneuvon polttoaineen- ja energiankulutus, toimintamatka ja päästöt. Sen tarkoituksena on tarjota paremmin todellisia ajotapoja vastaavia lukuja. Sen mukaisesti ajoneuvot testataan lisävarusteiden kanssa vaativampia testimenettelyjä ja ajoprofiileja käyttäen.


F-PACE-mallien viralliset polttoainetalouden luvut (ei sisällä lataushybridikäyttöä) l/100 km (mpg): Yhdistetty 5,2–8,9 (54,3–31,7). NEDC2 CO2, päästöt 137–202 g/km. Lataushybridikäyttö l/100 km (mpg): Yhdistetty 2,4 (117,7). NEDC2 CO2, päästöt 54 g/km. Sähköinen toimintamatka on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä. Saavutettu toimintamatka riippuu ajoneuvon ja akun kunnosta, varsinaisesta reitistä, ympäristötekijöistä ja ajotyylistä. Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman ja lisävarusteiden kaltaisista tekijöistä riippuen.