JAGUAR F-PACE

Jaguar F-PACE on aito viisipaikkainen ajoneuvo, jossa on tilava ylellinen matkustamo täynnä korkealaatuisia materiaaleja, käsityötä ja yksityiskohtia, jotka antavat jokaiselle Jaguarille ainutlaatuisen luonteen.

SPORTING LUXURY

F-PACEn sisätilat ovat yhdistelmä hienostuneisuutta ja urheilullisuutta. Valittavanasi on kattava valikoima yksilöintimahdollisuuksia, joiden avulla luot juuri Sinun Jaguarisi.

LAATUA JA KÄSITYÖTAITOJA

F-PACE omaa yhden kattavimmista valikoimista sisätilojen yksilöimismahdollisuuksia. Perinteinen Jaguar käsityö ja premium materiaalit yhdistyvät tässä modernissa tulkinnassa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

F-PACE - SISÄTILOJEN TUNNELMAVALAISTUS

SISÄTILOJEN TUNNELMAVALAISTUS

Voit viedä sisätilojen personoinnin seuraavalle tasolle lisävarusteisella muunneltavalla sisätilojen tunnelmavalaistuksella.Tunnelmavalaistuksella loihdit tilanteeseen sopivan tunnelman 10 värivaihtoehdosta, jotka  korostavat sisätilojen muotoilun yksityskohtia hienovaraisesti.

F-PACE - TAKATILAT

TAKATILAT

Takana jalkatilaa on luokassaan runsaat 945mm ja polvitilaa 65mm. Takapenkki on muotoiltu kolmelle aikuiselle mukavaksi ja lisävarusteinen sähköinen selkänojan kallistuksen säätö lisää takamatkustajien mukavuutta entisestään.

F-PACE - PANORAAMALASIKATTO

PANORAAMALASIKATTO

Halutessasi voit korostaa sisätilojen tilavuutta ja valoisuutta entisestään panoraamalasikatolla, joka on saatavilla sekä kiinteänä että liukuvana. Panoraamalasikatto sisältää aina sähköisen suojaverhon.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi