JAGUAR F-PACE

Jaguar F-PACE on aito viisipaikkainen ajoneuvo, jossa on tilava ylellinen matkustamo täynnä korkealaatuisia materiaaleja, käsityötä ja yksityiskohtia, jotka antavat jokaiselle Jaguarille ainutlaatuisen luonteen.

SPORTING LUXURY

F-PACEn sisätilat ovat yhdistelmä hienostuneisuutta ja urheilullisuutta. Valittavanasi on kattava valikoima yksilöintimahdollisuuksia, joiden avulla luot juuri Sinun Jaguarisi.

LAATUA JA KÄSITYÖTAITOJA

F-PACE omaa yhden kattavimmista valikoimista sisätilojen yksilöimismahdollisuuksia. Perinteinen Jaguar käsityö ja premium materiaalit yhdistyvät tässä modernissa tulkinnassa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

F-PACE - SISÄTILOJEN TUNNELMAVALAISTUS

SISÄTILOJEN TUNNELMAVALAISTUS

Voit viedä sisätilojen personoinnin seuraavalle tasolle lisävarusteisella muunneltavalla sisätilojen tunnelmavalaistuksella.Tunnelmavalaistuksella loihdit tilanteeseen sopivan tunnelman 10 värivaihtoehdosta, jotka  korostavat sisätilojen muotoilun yksityskohtia hienovaraisesti.

F-PACE - TAKATILAT

TAKATILAT

Takana jalkatilaa on luokassaan runsaat 945mm ja polvitilaa 65mm. Takapenkki on muotoiltu kolmelle aikuiselle mukavaksi ja lisävarusteinen sähköinen selkänojan kallistuksen säätö lisää takamatkustajien mukavuutta entisestään.

F-PACE - PANORAAMALASIKATTO

PANORAAMALASIKATTO

Halutessasi voit korostaa sisätilojen tilavuutta ja valoisuutta entisestään panoraamalasikatolla, joka on saatavilla sekä kiinteänä että liukuvana. Panoraamalasikatto sisältää aina sähköisen suojaverhon.

SUUNNITTELE OMA F-PACE

Suunnittele oma F-PACE konfiguraattorilla.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi