JAGUAR F-PACE

Se näyttää itsevarmalta, mutta ei aggressiiviselta. Se on monipuolinen ja varustettu tosielämän vastauksilla jokapäiväisiin kysymyksiin. F-PACE on auto kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin viidelle henkilölle matkatavaroineen.

TILAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN

F-PACEn sisätilat ovat käytänölliset ja mukautuvat. Suhteessa 40:20:40 taittuvat takaistuimet, matala lastauskorkeus ja poikkeuksellisen suuri tavaratila joka muuntautuu 650-1740 litran välillä lisäävät monikäyttömahdollisuuksia.

F-PACE - ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Activity Keyn avulla avaat ja lukitset autosi turvallisesti ja ilman, että autonavaimet olisi tiellä harrastuksissasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiviisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin - ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.

F-PACE - GESTURE TAILGATE

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU

Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.

F-PACE - KÄÄNNETTÄVÄ TAVARATILAN LATTIA

KÄÄNNETTÄVÄ TAVARATILAN LATTIA

Tavaratilan monikäyttöisyyttä lisää käännettävä tavaratilan lattia, jonka toinen puoli on ylellistä tekstiiliä ja toinen käytännöllistä kumia. Voit valita kulloisenkin kuljetustarpeesi mukaisen alustan vaivattomasti.

KEHITTYNEET KULJETTAJAN TUKIJÄRJESTELMÄT

pysäköintiavustin

pysäköintiavustin

Pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä ahtaisiinkin paikkoihin helppoa, olipa kysessä tasku- tai ruutupysäköinti. Järjestelmä määrittää sopivan tilan ja ohjaa auton pysäköintiruutuun automaattisesti, kuljettajan tarvitsee vain hallita kaasu- ja jarrupoljinta. Järjestelmä voi myös ohjata auton ulos taskuparkista.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi