F-TYPE

Puhdas ajonautinto

F-TYPE

PUHDAS AJONAUTINTO

JAGUAR F-TYPE

Tehokas, ketterä ja erottuva, F-TYPE on aito Jaguar-urheiluauto. Se on rakennettu suorituskyvyn ja herkästi reagoivan käsiteltävyyden ehdoilla. Se on viimeisin Jaguarin hienostuneessa urheiluautojen historiassa. Mekaanisesti ahdetut moottorit (340-550 hv), kevyt alumiinikori sekä kehittyneet ajoteknologiat luovat ajokokemuksen, joka on intuitiivinen, vaistonvarainen ja se herättää sinut eloon.

Jaguar F-TYPE tarjoaa lisäksi ennenkokemattoman omistamisen huolettomuuden valmistajan Jaguar Care palvelun ansiosta. Jaguar Care sisältää kolmen vuoden määräaikaishuollot veloituksetta ilman kilometrirajoitusta kolmen vuoden kilometrivapaan takuun ja Jaguar Assistance tiepalvelun lisäksi.

SINUN VALINTASI?

F-TYPE-malliston Coupé ja Convertible malleja on saatavilla kolmena eri vaihtoehtona, joista jokaisella on omat selkeät luonteenpiirteensä.

F-TYPE on rakennettu antamaan kuljettajalleen puhdasta ajonautintoa. Sen 3.0-litrainen V6 340 hevosvoimainen mekaanisesti ahdettu moottori vapauttaa tehokasta suorituskykyä.
F-TYPE S ja vielä enemmän suorituskykyä. Sen 3.0-litrainen 380 hevosvoimainen moottori yhdistettynä edistyksellisiin ajoteknologioihin erottuu selkeästi edukseen.
F-TYPE V8 R:n 5.0-litrainen V8-moottori kehittää uskomattomat 550 hevosvoimaa ja kiihtyy 0-100 km/h vain 4.2 sekunnissa. Convertible malli on saatavilla 495 hevosvoimaisena versiona.


ARVOSTELUT

Ajakaamme.net 
"Jaguar katsoo maailmaa vähän keveämmin kuin monet irvihampaisen suorittamisen pelossa hyvin steriililtä ja kylmältä tuntuvat kilpakumppaninsa."

Tuulilasi
"Onko F-Type siis urheiluauto? Totta kai, ja auto on sitä asian perinteisessä merkityksessä – se ei halua tarjota mitään muuta kuin ajamisen iloa."

F-TYPE COUPÉ

F-TYPE Coupé yhdistää suorituskyvyn ja herkästi reagoivan käsiteltävyyden sulavasti jokapäiväiseen käytettävyyteen mukaanlukien 407 litran vetoisen tavaratilan.

F-TYPE CONVERTIBLE

Koe avoauton puhdas ajoelämys, jonka vain Jaguar voi tarjota. Auto, ohjauspyörä ja tie – kuljettaja ja F-TYPE ovat yhtä siitä lähtien kun moottori ärjähtää käyntiin.

F-TYPE R

R -malli tarjoaa ultimaattisen F-TYPE elämyksen: tehokkain, dynaamisin ja jännittävin kaikista. Numerot puhuvat puolestaan.

  • 5.0 litran mekaanisesti ahdettu V8, 550 hv / 680Nm
  • 0-100 km/h 4.2 sekuntia, huippunopeus 300 km/h

HENKEÄSALPAAVAA VOIMAA

VALMIS AJOON

F-TYPEn Quickshift-vaihteisto on salamannopea ja erittäin hienostunut. Kahdeksan pienellä välityksellä olevaa vaihdetta pitävät moottorin koko ajan sen tehokkaimmalla kierrosalueella toimittaen optimaalisen tehon ja väännön kaikissa nopeuksissa. Kuljettajan valittavissa oleva Dynamic Mode lisää adrenaliinia ajoon. Se muuttaa kaasun vastetta ja vaihteiston ohjelmaa painottaen auton urheilullisia piirteitä.

Driving Dynamics

KEVYT ALUMIINIRAKENNE

F-TYPEn kevyt alumiininen korirakenne ja sen suuri vääntöjäykkyys luovat ihanteellisen alustan tälle Jaguarin urheiluautolle. Tämä vahva, jäykkä rakenne tarjoaa luonnostaan vakaan alustan tarkkaan, ketterään ajotuntumaan ja se on täydellinen lisä korkean suorituskyvyn moottoreille. Yhdessä ne tarjoavat poikkeukselliset teho/paino- ja vääntö/paino-suhdeluvut – luvut, jotka määrittelevät aidon urheiluauton.

TASAPAINOSSA

Tasapainoinen ja kykenevä, F-TYPEn poikkeuksellinen ajotuntuma on fysiikan lakien sanelemaa. Auton painopiste on mahdollisimman matalalla. Täydellinen tasapaino saavutettiin huolellisella suunnittelulla. Esimerkiksi akku ja tuulilasin pesunesteen säiliö ovat auton takaosassa. Auton pituus määrittelee sen ketteryyden, leveys sen vakauden.

TUNTUMA AUTON SISÄLLÄ

Tasapainoinen ja kykenevä, F-TYPEn poikkeuksellinen ajotuntuma on fysiikan lakien sanelemaa. Auton painopiste on mahdollisimman matalalla. Täydellinen tasapaino saavutettiin huolellisella suunnittelulla. Esimerkiksi akku ja tuulilasin pesunesteen säiliö ovat auton takaosassa. Auton pituus määrittelee sen ketteryyden, leveys sen vakauden.

Sisusta

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi