LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

F‑TYPE. Räätälöity sinulle.
TUTUSTU TARKEMMIN

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Uskalla näyttää F-TYPE-ajoneuvosi pimeä puoli Mustalla ulkoasupaketilla. Etusäleikön kehys, ikkunanpielet, etuspoileri, sivujen ilmakanavat ja takahelma on korostettu kiiltävän mustalla pinnoituksella. Muut ulkoasun yksityiskohdat, kuten Jaguarin loikkaava kissapeto -logo ja mallimerkinnät ovat mustia, mikä antaa viimeistellyn silauksen tälle katseet vangitsevalle urheiluautolle.
MUSTA ULKOASUPAKETTI
ULKOASUN DESIGN -PAKETTI
MUSTA ULKOASUN DESIGN -PAKETTI
HIILIKUITU-KERAAMINEN JARRUPAKETTI

OMA VANNEVALINTASI

TEE SIITÄ OMASI

F-TYPEn dynaamisen ulkoasun parannuksien lisäksi voit lisätä persoonallisen säväyksen tyylikkäällä vannevalinnalla. Meillä on valikoima eri tyylisiä ja eri pinnoituksilla varustettuja, sulavalinjaisia, tyylikkäästi työstettyjä 18–20” kokoisia kevytmetallivanteita.

VANTEET

KATTOVAIHTOEHDOT

F-TYPE Coupén klassinen vaihtoehto.
ALUMIINIKATTO
KIINTEÄ PANORAAMAKATTO
AVATTAVA KATTO

VÄRIEN ILOTULITUS

HENKILÖKOHTAINEN PALETTISI

Valitse ihanteellinen väritys SVO Premium -väripaletista. 18 värin valikoimaan kuuluvat:

INSPIROIVAT SISÄTILAT

KYLMÄ

KYLMÄ

Kylmän sään paketti tuo lämpöä talven kylmyyteen. Paketti sisältää lämmitetyn tuulilasin ja ohjauspyörän sekä kaksivyöhykkeisen ilmastointijärjestelmän.
MUSTA

MUSTA

Tumma on tyylikästä. Musta sisätilapaketti sisältää mustat ilmakanavien ritilät, mittariston, ovien kytkimet ja kahvojen kehykset, mustat ohjauspyörän puolat ja kytkimien kehykset sekä mustan keskikonsolin kahvan koristelistan.
YLELLINEN

YLELLINEN

Piristä sisustusta Sisätilojen luksuspaketin avulla. Siihen sisältyvät Premium Cabin Lighting -valaisimet, valaistut astinlaudat ja parannettu Extended Leather -sisustuspaketti.
PREMIUM

PREMIUM

Sisätilojen luksuspaketin ominaisuuksien lisäksi Premium-paketti jalostaa koko matkustamoa Full Extended Leather -paketin ominaisuuksilla.

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

PEILIEN KUORET – HOPEAPUNOTTUA HIILIKUITUA

PEILIEN KUORET – HOPEAPUNOTTUA HIILIKUITUA

Korkealuokkaiset hopeapunotusta hiilikuidusta valmistetut peilien kuoret tarjoavat suorituskyvyn inspiroimaa tyyliä.
TAVARATILAN YLELLISET TEKSTIILIMATOT

TAVARATILAN YLELLISET TEKSTIILIMATOT

Ylelliset pehmeät matot matkatavaroillesi Jet Black -mustalla värityksellä ja Jaguar-logolla. Tiheä Deep premium 2 050 g/m2 nukkapinta nupukkinahkareunuksilla.
ILMANOHJAIN

ILMANOHJAIN

Helposti asennettava ja irrotettava ilmanohjain vähentää vetoa ja ilmanpyörteitä matkustamossa myös suurilla nopeuksilla ajettaessa. Toimitetaan Jaguar-logolla varustetussa säilytyspussissa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.