TURVALLISUUS JA KÄYTÄNNÖLLISYYS

Kiistattomasti ajajan auto.
TUTUSTU TURVALLISUUTEEN

TURVALLINEN TILA

Turvakaaret ovat kaikkien avomallien olennainen turvaominaisuus, ja ne kuuluvat varusteluun myös ulkonäkönsä puolesta. Viimeistelynä Satin Chrome tai Gloss Black -pinnoite.

TILAA KAHDELLE

VARMUUTTA

VARMUUTTA

F-TYPEn kattava turvatyynyjärjestelmä suojaa sinua ja matkustajaasi. Anturit havaitsevat kokosi ja painosi ennen etuturvatyynyjen laukaisemista. F-TYPEn kehittyneet istuinvöiden esikiristimet kiristävät vyöt tilanteessa, jossa nopeus hidastuu äkillisesti.
KAIKKI TARPEELLINEN

KAIKKI TARPEELLINEN

Enemmän kuin riittävästi tilaa viikonlopun viettoon. F-TYPEn tavaratilassa on riittävästi tilaa kahden ihmisen matkalaukuille. Coupé-mallissa valinnainen sähkötoiminen tavaratilan kansi nousee ja laskee automaattisesti helppokäyttöisen painikkeen kosketuksesta.

POISTAA PIMEYDEN

F-TYPEn valinnainen, uusi älykäs Pixel LED -tekniikka mahdollistaa kaukovalojen valokeilan jakamisen muiden kuljettajien häikäisemisen ehkäisemiseksi. Valokeilan leveys ja syvyys säädetään ajonopeutesi mukaan. Se kääntyy myös kaarteen mukana ja tarjoaa paremman näkyvyyden kaikissa tilanteissa.

VAIVATTOMASTI PAIKASTA TOISEEN

F‑TYPE on kiistattomasti ajajan auto. Kehittyneet turvajärjestelmät ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että sinä voit keskittyä ajamisen nautintoon.

KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI

KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI

Jos toinen auto sijaitsee katvealueella ryhtyessäsi vaihtamaan kaistaa, Katvealueen valvonta havaitsee auton ja kehottaa ohjauksen vääntövoimaa käyttämällä väistämään lähestyvää ajoneuvoa. Peruuttaessasi Takaristeysnäkymän valvonta varoittaa sinua liikkuvista ajoneuvoista kosketusnäytön välityksellä samaa järjestelmää käyttäen.
KAISTALLAPITOAVUSTIN

KAISTALLAPITOAVUSTIN

Toiminto havaitsee, jos ajoneuvosi ajautuu tahattomasti pois kaistalta, ja kehottaa huomaavaisesti ohjauksen vääntöä lisäämällä ohjaamaan ajoneuvon takaisin kaistalle.
TAKAKAMERA

TAKAKAMERA

Takakamera tarjoaa parannetun näkymän peruuttamiseen. Pysäköintiä helpottavat, ajoneuvon ennakoitua kulkua esittävät staattiset linjat tulevat näkyviin kosketusnäytöllä.
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN

Vakionopeudensäätimen avulla kuljettaja voi ylläpitää matkanopeutta ilman kaasupolkimen jatkuvaa käyttöä. Voit asettaa ajoneuvon maksiminopeuden Nopeudenrajoittimen avulla.
PYSÄKÖINTIAVUSTIN

PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Ajoradan suuntainen pysäköinti on entistä helpompaa Park Assist -pysäköintiavustimella, joka ohjaa ajoneuvon sopivaan pysäköintipaikkaan ja siitä pois. Valitse joko ajovaihde tai peruutusvaihde ja ohjaa sen jälkeen vain ajoneuvon nopeutta. Grafiikka ja ilmoitukset avustavat pysäköinnin ohjauksessa.
LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ JA MUKAUTUVA NOPEUDENRAJOITIN

LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ JA MUKAUTUVA NOPEUDENRAJOITIN

Järjestelmä muistuttaa nopeusrajoituksista ja ohituskieltomerkeistä näyttämällä ne selkeästi mittaristossa. Mukautuva nopeudenrajoitin auttaa pitämään sallitun nopeuden liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän tietoja käyttämällä.
HÄTÄJARRUTUS

HÄTÄJARRUTUS

Sisäänrakennettuja kameroita käyttävä järjestelmä auttaa välttämään törmäyksen muihin ajoneuvoihin ja jalankulkijoihin. Järjestelmä antaa kuuluvia ja näkyviä varoituksia. Jos kuljettaja ei toimi tilanteessa, järjestelmä jarruttaa mahdollisen törmäyksen vakavuuden rajoittamiseksi.
KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kuljettajan vireystilan valvonta havaitsee kuljettajan väsymyksen ohjausliikkeitä sekä jarru- ja kaasupolkimen käyttöä tarkkailemalla ja varoittaa ajoissa tauon tarpeesta.
RENGASPAINEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

RENGASPAINEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

Rengaspaineen tarkkailun tarvetta täydentävä järjestelmä valvoo jatkuvasti kaikkien renkaiden rengaspaineita ja varoittaa, jos yhden tai useamman renkaan ilmanpaine on laskenut huomattavasti.

VALITSE OMA F-TYPE

Coupé tai avoauto – et voi valita väärin.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.