SUORITUSKYKYÄ

SUORITUSKYKYÄ

Valmistaudu elämykseen.

HÄMMÄSTYTTÄVÄSTÄ HENKEÄSALPAAVAAN

F-TYPEn voimanlähteenä toimivat Jaguarin kaikkein sykähdyttävimmät bensiinimoottorit. Niiden innovatiivinen tekniikka parantaa polttoainetaloudellisuutta ja alentaa CO2 -päästöjä suorituskyvystä tinkimättä.

KUUNTELE TARKASTI

Kaikki mallit, 300 hv:n 4‑sylinterisestä aina 575 hv:n V8-moottoriin, on varustettu Active Sports Exhaust -pakojärjestelmällä. Valitse kytkettävä järjestelmä, ja voit vapauttaa sykähdyttävän jyrinän kaikilla kierrosalueilla.

i4

i4

Väkevää, hienostunutta suorituskykyä ja tehokkuutta. 2,0-litrainen 300 hv:n 4‑sylinterinen turboahdettu bensiinimoottori tuottaa poikkeuksellisen tehon ja ketterän ajettavuuden.
450 hv:n V8

450 hv:n V8

0–100 km/h kiihdytys 4,4 sekunnissa ja verrattoman nopeat vasteajat odottavat sinua. Valitse takaveto tai neliveto ihanteelliseen suoritukseen. 
575 hv:n V8

575 hv:n V8

Tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa Jaguarille tyypillisestä ylellisestä ajomukavuudesta tinkimättä. Saatavana vain F-TYPE R-DYNAMIC -malleihin.

VIRKISTÄVÄ KOKEMUS

Lyhyin kahden pisteen välinen etäisyys on suora viiva. Mutta mitä iloa siitä on? Kaunissuhtainen kori, tiukka jousitus ja vasteellinen ohjaus tekevät yhdessä F-TYPEsta hämmästyttävän ketterän ajettavan. Se pitää otteensa tiessä, missä ikinä ajatkin.

VAISTOMAISTA SUORITUSKYKYÄ

NELIVETO

NELIVETO

F-TYPEn neliveto ja Intelligent Driveline Dynamics -ajojärjestelmä tarjoavat suorituskyvyn ja täydellisen tasapainon yhdistelmän ajoneuvon varmaan hallintaan, edessä olevasta tiestä riippumatta.
TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

F-TYPE käyttää pyöräkohtaista jarrunohjausta sisäkaarteen puoleisissa pyörissä, mikä maksimoi jarrujen suorituskyvyn tiukimmissakin kaarteissa. Aliohjautuvuuden eliminointi tarjoaa urheilullista ketteryyttä ja enemmän ajamisen varmuutta.
SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ

SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ

Takapyörien erillinen väännönohjaus hyödyntää täydellisemmin käytettävissä olevan tehon. Sen ansiosta voit kääntyä kaarteisiin myöhemmin ja aloittaa kiihdytyksen aikaisemmin. Käytettävissä Intelligent Driveline Dynamics -järjestelmän kanssa.

DYNAAMISEEN AJOON

CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Personoi ajo-ominaisuudet omien mieltymyksiesi mukaisiksi. Configurable Dynamics -järjestelmän avulla voit säätää ohjaustuntumaa, vaihteiston vaihto-ominaisuuksia ja kaasun vastetta.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Ajotyylin ja -olosuhteiden syötteet salamannopeasti analysoiva Adaptive Dynamics terävöittää F-TYPEn ajovastetta ihanteellisen ajokokemuksen saavuttamiseksi kaikissa tilanteissa.

ERINOMAISTA PYSÄYTYSVOIMAA

355 MM EDESSÄ. 325 MM TAKANA

355 MM EDESSÄ. 325 MM TAKANA

Optimoitu yhdistelmä kestävyyttä, keveyttä ja vakuuttavaa suorituskykyä.
380 MM EDESSÄ. 376 MM TAKANA

380 MM EDESSÄ. 376 MM TAKANA

Äärimmäisen nopea, vasteellinen ja progressiivinen jarrutusteho.
398 MM EDESSÄ. 380 MM TAKANA

398 MM EDESSÄ. 380 MM TAKANA

Hiilikuitu-keraamiset jarrut. Tehokkain jarrujärjestelmämme korkeimman tason jatkuvaan suorituskykyyn.

VALITSE OMA F-TYPE

Coupé tai avoauto – et voi valita väärin.

*Saatavana vain 450 hv:n moottoreihin.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.