MULTIMEDIA

MULTIMEDIA

Saumattomasti liitettynä.
TUTUSTU TEKNIIKKAAN

TYYLIÄ JA TEKNIIKAN VETOVOIMAA

F-TYPEn Touch Pro- tietoviihdejärjestelmän avulla olet saumattomasti yhteydessä muuhun maailmaan. Vakiovarusteisen 10 tuuman kosketusnäytön audiovisuaalinen kokemuksemme toimii nipistys- ja pyyhkäisyeleitä käyttämällä.

ISTUUDU RATIN TAAKSE

Yksinkertainen ja intuitiivinen. Uusi suuren tarkkuuden 12,3-tuumainen interaktiivinen ajonäyttö näyttää valintasi mukaan joko kolmiulotteisen kartan tai paneelin, jossa näkyvät ajotiedot, navigaattorin päivitykset ja toistettava kappale.
INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ
ONLINE-MEDIA
CONNECTED NAVIGATION PRO

YHTEYKSIEN PÄÄSSÄ

ÄLYKKÄITÄ VALINTOJA

ÄLYKKÄITÄ VALINTOJA

Älykkäämpi, turvallisempi tapa käyttää älypuhelinta ajoneuvosta käsin. Selaa musiikkikokoelmaasi vaivattomasti ja toista musiikkiasi Apple CarPlayn® välityksellä. Tai käytä yhtä lailla saumattomasti liitettävää Android AutoTM -sovellusta.
ETÄYHTEYS

ETÄYHTEYS

Ole vuorovaikutuksessa F-TYPE-autosi kanssa sijainnistasi riippumatta. Jaguar Remote -etäsovelluksen avulla voit tarkastaa polttoaineen tason, merkitä ajoneuvon sijainnin kartalle ja käyttää vaivattomasti sen lukituksia, valoja ja ilmastointijärjestelmää.
MIELENRAUHAA

MIELENRAUHAA

Varkauden tapahtuessa valinnainen Secure Tracker lähettää F-TYPE-autosi sijaintia ja ottaa yhteyttä viranomaisiin välittömästi, mikä helpottaa ajoneuvosi nopeaa löytämistä.
SINUN AJOSI. ELÄMÄSI SOUNDTRACK.

SINUN AJOSI. ELÄMÄSI SOUNDTRACK.

F-TYPEn uskomattoman rikas äänentoisto on brittiläisen huipputason äänentoistospesialistin MeridianinTM -käsialaa. Uusinta digitaalista tarkkuustekniikkaa hyödyntävät äänentoistojärjestelmät on suunniteltu saumattomaksi osaksi auton ylellistä sisustusta.

VALITSE OMA F-TYPE

Coupé tai avoauto – et voi valita väärin.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.
InControl-ominaisuudet, valinnaiset lisävarusteet ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Jaguar-jälleenmyyjältäsi. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. Remote-etäsovellus on ladattava Apple-/Play Storesta. Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista.

Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.