F-TYPE:N SISÄTILAT

F-TYPE:n sisätilat ovat yhdistelmä toimivaa ergonomiaa ja aitoa urheilluauton henkeä. Ohjaamo on suunniteltu kuljettajakeskeisesti ja laajojen väri- ja materiaalipalettien ansiosta muokattavissa sinun näköiseksi.

SISÄTILOJEN MUOTOILU

Auto, ohjauspyörä ja tie – kuljettaja ja F-TYPE ovat yhtä siitä lähtien kun moottori ärjähtää käyntiin. Ohjaamo on suunniteltu niin, että se tarjoaa maksimaalisen näkyvyyden ilman häiriötekijöitä. Sen 1+1 kokoonpano keskittyy kuljettajan ympärille, jonka istuin on sijoitettu matalalla, lähelle auton painopistettä, F-TYPEn sydämeen.

HALLINTALAITTEET

Kaksi suurta analogista mittaristoa muodostavat keskeisen osan F-TYPEn yksinkertaisista, selkeistä ja helposti käytettävistä hallintalaitteista. Kolmepuolaiseen ohjauspyörään integroidut avaintoiminnot helpottavat hallintalaitteiden käyttöä entisestään. Ohjauspyörän yhteyteen sijoitettujen rattivaihteiden avulla vaihdat vaihteita irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

TEE SIITÄ OMASI

F-TYPE on pohjimmiltaan brittiläinen, mutta sen lopullinen ainutlaatuinen luonne on kiinni sinusta. Sinun valintasi luovat auton jota rakastat. Voit valita sisustuksen viidestä eri penkkivaihtoehdosta, joista jokainen on saatavana eri väri- ja tikkausvaihtoehdoin. Jaguarin laajasta lisävarustevaihtovalikoimasta löydät varmasti omasi ja F-TYPEstäsi tulee aidosti henkilökohtainen. Täydellinen urheiluauto juuri sinulle.

ÄLYKÄS ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄ

Ohjaamon muotoilussa on keskitetty mahdollistamaan maksimaalinen näkyvyys edessä aukeavalle tielle. Älykäs ilmastointijärjestelmä piilottaa automaattisesti keskikonsolin kaksi ilmastointiaukkoa, kun niitä ei tarvita.

Muokattava sisätilojen tunnelmaVALAISTUS

Paina käynnistyspainiketta, F-TYPE herää eloon ja valot syttyvät keskikonsoliin. Muokattavan sisätilojen tunnelmavalaistuksen avulla voit itse valita minkä värisen valaistuksen autoosi haluat - fosforin sinisen, vaalean sinisen, valkoisen, korallin värisen vai punaisen.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA

F-TYPE Coupé -malli tarjoaa arjen käytettävyyttä yli odotusten. Tavaratilan 407 litran vetoisuus on saavutettu uhraamatta auton sulavia muotoja. Lisävarusteena saatava sähkötoiminen takaluukku helpottaa arkikäyttöä entisestään.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi