JAGUAR F-TYPE

Suorituskykyinen ja ketterä - aito Jaguar urheiluauto jolla erotut joukosta

F-TYPE TURVALLISUUS

F-TYPE:n hienostuneet kuljettajaa avustavat järjestelmät vakuuttavat toimittamalla lisäinformaatiota ja auttavat kontrolloimaan, jolloin voit keskittyä mukavaan ajamiseen.

PERUUTUSKAMERA

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta tarjoaa peruutuskamera, joka näyttää tiedot kosketusnäytöllä. Opasteet osoittavat alueen, johon auto peruuttaa.

BLIND SPOT MONITOR - KUOLLUTTA KULMAA TARKKAILEVA TUTKAJÄRJESTELMÄ JA LÄHESTYVÄN AUTON TUNNISTUS

Valinnainen Blind Spot Monitor on suunniteltu varoittamaan kuljettajaa ajoneuvon läsnäolosta viereisellä kaistalla. Avun tuo visuaalinen varoitusosoitin ulkotaustapeilissä. Samaan järjestelmään liittyvä lähestyvän auton tunnistus kertoo jos takaa lähestyy ajoneuvo nopeudella, joka voisi tehdä kaistanvaihton vaaralliseksi.

YMPÄRIAJOSUOJAT

Tämä olennainen turvaominaisuus Convertible malleissa suojaa matkustajia epätodennäköisessä tilanteessa, jossa auto kaatuu. Suojien Satin Chrome viimeistely F-TYPE ja F-TYPE S ja hohtava musta F-TYPE V8 S malleissa. Saatavana lisävarusteena myös hiilikuitu tai Chrome viimeisteltynä.

1. AUTOMAATTISET KAUKOVALOT

Valinnaiset ja älykkäät automaattiset kaukovalot vaihtavat automaattisesti tarpeen mukaan ajovalojen ja kaukovalot välillä. Järjestelmä käyttää anturia taustapeilin eteen asennettua anturia.

2. ELEKTRONINEN JARRUVOIMAN SÄÄTÖ (EBD)

Elektroninen jarruvoiman säätö (EBD). Järjestelmä mittaa kuorman painoa ja jakaa jarrutusvoiman pyörille edessä ja takana, mikä maksimoi hallittavuuden jarrutuksen aikana.

3. MATKUSTAJIEN TURVALLISUUS

Kaksi etuturvatyynyä ja kaksi sivuturvatyynyä auttaa tarjoamaan lisää turvaa sinulle ja matkustajalle. Anturit havaitsevat kuljettajan ja matkustajan koon ja painon ennen kuin tilanteen vaatiessa etuturvatyynyt laukaistaan. F-TYPE kehittyneet turvavöiden esikiristimet automaattisesti kiristävät turvavyöt tilanteessa, jos nopeuden hidastuminen tapahtuu nopeasti.

4. AUTOMAATTISESTI NOUSEVA KONEPELTI

Parantaa jalankulkijoiden ja matkustajien suojaa. Mahdollisessa törmäyksessä jalankulkijaan Jaguarin alan johtava Pedestrian Contact Sensing System ™ järjestelmä on suunniteltu nostamaan konepeltiä automaattisesti estäen jalankulkijan päätä osumasta autossa koviin pintoihin.

5. RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITIN

F-TYPE: n valinnaisen risteävän liikenteen havaitsemiseen käytetään tutkaa, joka antaa varoituksen lähestyvien ajoneuvoista, esimerkiksi peruutettaessa ulos pysäköintiruudusta.

6. PYSÄKÖINTIETÄISYYDEN ILMAISIMET

Valinnaisten pysäköintietäisyyden ilmaisimet varoittavat kuljettajaa äänimerkillä lähellä olevista esineistä. Nuolet keskikonsolin kosketusnäytöllä antavat lisätietoja niiden sijainnista suhteessa ajoneuvoon. Lisää turvallisuutta ja mukavuutta, valinnainen peruutuskamera lähettää kuvaa 8” värilliselle kosketusnäyttölle.

7. HÄTÄJARRUTUSTEHOSTIN (EBA)

Järjestelmä seuraa nopeutta, jolla jarrupoljinta painetaan. F-TYPE: n hätäjarrutustehostin on suunniteltu puuttumaan hätätilanteisiin lisäämään mekaanista jarrupainetta ja näin lyhentäen jarrutusmatkoja. Se voi myös auttaa säilyttämään hyvän ohjattavuuden odottamattomissa tilanteissa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi