ULKONÄKÖ

F-TYPE ULKOMUOTOILU

Muotoiltu dynaamiseen suoritukseen ja herättämään huomiota. F-TYPE:n kori on yhtä aikaa muskeleita huokuva ja kauniin sensuelli. F-TYPEn kevyt alumiininen korirakenne ja sen suuri vääntöjäykkyys luovat ihanteellisen alustan kevyelle ja herkälle ajosuoritukselle.

LED REAR LIGHTS

LED -TAKAVALOT

F-TYPEn viimeisintä LED-teknologiaa hyödyntävät takavalot ovat elegantisti kapeat. Takaapäin katsottuna, ne leventävät auton takaosaa ja antavat autolle kauniit dynaamiset mittasuhteet.


OVENKAHVAT ESILLÄ VAIN TARVITTAESSA

F-TYPEn ovenkahvat vetäytyvät oven sisään kun niitä ei tarvita, antaen ilman luoda katkeamattomat virtaukset auton kylkiin.

PANORAAMA LASIKATTO

Koko katon mittainen panoraama lasikatto tuo sisätiloihin valoisuutta ja avaruuden tuntua aurinkoisiin ajohetkiin. Halutessasi enemmän yksityisyyttä, voit helposti peittää lasikaton siihen kuuluvalla suojalla sisäpuolelta.

SÄHKÖTOIMINEN TAKALUUKKU

F-TYPE Coupé -malleihin on saatavilla sähkötoiminen takaluukku helpottamaan arkea.

ADAPTIIVISET ETUVALOT

Näe kauemmas ja tee pimeällä ajamisesta turvallisempaa valitsemalla F-TYPEesi lisävarusteena adaptiiviset etuvalot. Ohjelma mittaa auton vauhdin sekä ohjauspyörän asennon ja kääntää tarvittaessa ajovalojen asentoja jopa 14 astetta ulospäin tai jopa 7 astetta sisäänpäin lisäten tiehen osuvan valon määrää kaarteissa. Lisävarusteena myytävä älykäs kaukovalotoiminto vaihtaa kaukovalot automaattisesti päälle tarvittaessa.

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Jaguar F-Type Convertible

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi